2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047389 بازدید | 684597 پست
🤣🤣 چه باحال توصیف کردی...من فکر میکردم دوتاش یکیه !!!

جدی نگیرین احتمالا من اشتباه میکردم تا الان😂😂شاید باورتون نشه الان توی نت سرچ کردم طاق باز.قسمت تصاویر گوگل..همه چی اورد🤣

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
من روزی ۳۰۰ واحد هم زدم  چون ذخیرم نزدیک صفر هست اینکه خدا خواست پرسیدی و ادامه ندادی جای شکر ...

واقعا پس راه داره تا 300 تا روزی ممنون عزیزم که به فکرمی همش تو گوگل دارم میچرخم یچیزی آرومم کنه حداقل استرسم کم بشه انیدولرم هر چیه خیر باشه بذام دعا کنید 🙏🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=98344934]عزیزم فکرکنم به طرزانتقال دادن جنین ها هم مربوطه...اخه کاربر ماهی کوچولو. نمیدونید ...

با زیفت نبود..انتقال معمولی بود.

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
هوف چه پررو اخه😐حالا استرس نداشته باش گلم بدتر میزنی اوضاعو خراب میکنی حتما به دکترت یا یه مرکز که ...

به منم توضیح دادن ولی من زیادی ترسوام😥از دستیار دکترم پرسیدم که بجای گونال سینال بخرم گفت نخر ولی من گفتم داره شب میشه من هنوز نتونستم پیدا کنم رفتم ایرانیشو خریدم دیگه بهم نگفت دوزشون فرق می کنه توضیح نداد بهم

جدی نگیرین احتمالا من اشتباه میکردم تا الان😂😂شاید باورتون نشه الان توی نت سرچ کردم طاق باز.قسمت تص ...

😂😂😂 عزیزمممم

منم رفتم سرچ کردم الان..

اتفاقا تاحالا از چند نفرم پرسیدم طاق باز یعنی چی..گفتن نمیدونیم 😁 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
به منم توضیح دادن ولی من زیادی ترسوام😥از دستیار دکترم پرسیدم که بجای گونال سینال بخرم گفت نخر ولی م ...

عزیزدلم نگران نباش.همین که اینجا پرسیدی و دوستان راهنماییت کردن خوبه.اگه خدای نکرده ادامه میدادی ممکن بود ضرر داشته باشه برای بدنت.ولی بازم پیگیر باش

ان شاالله مامان شدنتو جشن بگیریم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
😂😂😂 عزیزمممم منم رفتم سرچ کردم الان.. اتفاقا تاحالا از چند نفرم پرسیدم طاق باز یعنی چی..گفتن نم ...

من گوکل سرچ کردم بیشتر گیج شدم😂😂 البته چندتا از اون مدلا که من توی تصورم بود اورد😁ولی جدی همیشه برای خودمم سوال بوده.بریم بخوابیم که خیلی شنگولیم این موقع😂

عزیزدلم نگران نباش.همین که اینجا پرسیدی و دوستان راهنماییت کردن خوبه.اگه خدای نکرده ادامه میدادی ممک ...

ممنون از دلگرمیت دوست خوبم انشاالله فردا زنگ میزنم از همون داروخانه که خریدم می پرسم ببینم چی میگه انشاءالله با دعای شما😍🙏

سلام بچه هاخوبين؟من پسرم چون يك ماه زودتر ب دنيااومد خيلي ريزه بخاطرهمين بهش شيرخشك كمكي ميدم ولي دو سه روزه مدفوع نكرده بنظرتون چيكاركنم؟شيرخشك وقطع كنم يا راه ديگه اي پيشنهاد ميدين دلش درد ميكنه همش زورميزنه فقط باد معده ميزنه الان يك ماهشه

بروشورشو همونجا خودش برداشت یادم رفت ازش بگیرم 

عزیزم بهتره از دکترت سوال کنی حتما

منم پارسال واسه میکرو بهم گونال داد روزی ۲۲۵ واحد کلی تو شهرمون فقط سینال پیدا شد ـ از دکتر پرسیدم گفت همون سینال رو با همون دوز گونال بزن ـ یعنی بجای ۲۲۵ واحد گونال، روزی ۲۲۵ واحد سینال زدم مشکلی هم پیش نیومد 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
یعنی مشکل نداره همه آمپولو تو به روز برام زده خیلی استرس دارم خوابم نمی گیره

ان شاءالله واسه یکبار مشکلی پیش نیاد ولی حتما سعی کن حداقل تلفنی از دکترت بپرسی

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
سلام بچه هاخوبين؟من پسرم چون يك ماه زودتر ب دنيااومد خيلي ريزه بخاطرهمين بهش شيرخشك كمكي ميدم ولي دو ...

عزیزم آناجون گفته بودباگوش پاک کن روغن زیتون بمال ب مقعدنی نی زودتاثییرمیذاره

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
@elhamiiiiiiiii     جون خوبی عزیزم؟فسقل خوبه؟ویارات بهتر شده؟ @هاانا  ‍  ...

سلام عزيزم مرسى از اينكه به يادم هستى💕

اينقدر وقت آدمو بچه كه مى ياد پر مى كنه كه به هيچى خودم نمى رسم مخصوصا كه دست تنها هستم

همه چى خوبه خداروشكر دختر ما هم خوبه😍 

خيلى خوشحال باش كه نزديك مامانتى واقعا هيچ كى بهتر از مامانها نيستن كه مى شه همه جوره روشون حساب كرد مخصوصا كه كلى تجربه هم دارن

خلاصه انشالله خودت هم باقى بارداريتو به بهترين شكل مى گذرونى و به وقتش به سلامتى و خوشى دخترى زيبا رو تو آغوش مى گيرى 

و اين حس و حال خوب نصيب تك تك منتظرها🙏🏼💕🌸

سلام بچه هاخوبين؟من پسرم چون يك ماه زودتر ب دنيااومد خيلي ريزه بخاطرهمين بهش شيرخشك كمكي ميدم ولي دو ...

عزيزم بهش قطره براى دلپيچه مى دى؟؟؟منم دخترم باد معده داره با اينكه خيلى تو غذا خوردن مراعات مى كنم اما مى بينم همش زور مى زنه 

من دكتر بهم قطره داد كه بهش مى دم كه قطره اش هم توش رازيانه داره 

عزیزم بهتره از دکترت سوال کنی حتما منم پارسال واسه میکرو بهم گونال داد روزی ۲۲۵ واحد کلی تو شهرمون ...

که اینطور منم همینگارو کردم همون دوزو خریدم ولی نمی دونم چرا توش کم بود اصلا نمی فهممم چیشده