بالغ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 1399 عنوان به نظرتون نمیخواد زیاد پول خرج کنه 89 بازدید | 7 پست با پسری آشنا شدم شرکت ساخت و ساز سازه های گلخانه و سبز داره میگه یکساله پروژه نداره ماشینش سوناتا چه شرکت بزرگی هم داره الان میگه درآمدش زیاد نیس ولی قبلا کلی سفر رفته از زمان دانشگاه میشناسمش به نظرتون با این حرفها نمی خواد زیاد خرج کنه یا نه؟؟؟ از دست دادنت به قیمت پیدا کردن خودم تموم شد❤️راستش بخوای می ارزید امروز | 14:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آییییناز عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 1229 اره دیگ میخواد توقعی نداشته باشی میگ یعنی نگاه ماشینم نکن پولی درکارنیس
بالغ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 1399 اره دیگ میخواد توقعی نداشته باشی میگ یعنی نگاه ماشینم نکن پولی درکارنیس به درد نمیخوره اینجوری که 😅یا اول کاری ترس داره بعد خوب میشه؟؟ از دست دادنت به قیمت پیدا کردن خودم تموم شد❤️راستش بخوای می ارزید
بالغ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 1399 حتما نمی خواد خرج کنه چون میگی که شرکت داره شاید ترس تیغ خوردن داره اول کاری اینجوری میگه؟؟ از دست دادنت به قیمت پیدا کردن خودم تموم شد❤️راستش بخوای می ارزید
آییییناز عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 1229 به درد نمیخوره اینجوری که 😅یا اول کاری ترس داره بعد خوب میشه؟؟ دیگ باید یکم بری جلو ببینی دست به جیب شدنشو😜