2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست
توی کلینیک مشتاق از دم به همه می گند اهدایی تو خیلی خودتو ناراحت نکن.عزیزم به امید خدا اون یدونه جنی ...

یه چیز درباره تخمک یا جنین اهدایی بگم بهتون

درباره ش تحقیق کردم

میدونی چرا دکترها وقتی آزمایش ها رو از حد نرمال خیلی پایین تر میبینن میگن اهدایی بگیر

چون بدن وقتی ظرفیتش تموم شده باشه حالا به هر دلیل ،سن ، ژن ، تغذیه نامناسب ، الودگی محیطی ، رعایت نکردن مواردی مثل سیگار و ...

و بیماری

دیگه تخمک یا اسپرم خوب نمیسازه به عبارتی پیر میشه

پس دکترها برای خودمون میگن اهدایی بگیر راحت شی.

چون میدونن راه سختِ و ممکن چندین بار پانکچر و انتقال صورت بگیره تا نتیجه دلخواه رو بگیرید

و شناختی که از مردم دارن میدونن یا زود نا امید میشن یا انگ بد بودن دکترها رو میزنن که یارو اصلا حالیش نیست(بماند که بعضی هاشون واقعا حالیشون نیست)

بهرجهت اگر بهتون پیشنهاد اینطوری دادن به صبر و پشتکارتون نگاه کنید بعد بگید نه من اهدایی نمیخوام.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
بهار چند واحد گونال داشتی؟؟ ۷۵ تا سینال که خیلیه خواهر!! من فکرکنم ۲۴ واحد سینال داشتم به وضع وحشت ...

نمی دونم خدا رحم کنه هر چقدر گشتم گونال پیدا نکردم مجبوری خریدم اینو حالا چیکار کنم 75 واحد بهم تزریق کرد دکتر گفته بود گونال 450 روزی 75 واحد من سینال گرفتم 450 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااای اره دوستم راست میگیا.من اصلا چون این امپولا رو نداشتم نمیدونستم دز سینال با گونال فرق داره.احت ...

چیکار کنم حالا یعنی دوزاسون فرق میکرد اینم روش زده بود 450 که 😞😞

نمی دونم خدا رحم کنه هر چقدر گشتم گونال پیدا نکردم مجبوری خریدم اینو حالا چیکار کنم 75 واحد بهم تزری ...

عزیزم اشتباه زدی فکرکنم...حتما فردا برو به دکترت بگو 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
بچه ها کسی جواب منو نداد میشه لطفا بگید مگه تو میکرو جنین رو به داخل رحم انتقال نمیدن پس چرا باز بود ...

باز بودن لوله مهم نیست

مهم اینه لوله ها عفونی نباشن چون وصل هستن به رحم و اون عفونت وارد رحم میشه و محیط رو برای کشت جنین آلوده میکنه و جنین لانه گزینی نمیکنه.

یعنی دوزاشون فرق داره بهم گفته بود گونال 450 روزی 75 واحد من سینال 450 گرفتم که باید روزی 75 واحد می ...

ببین دفترچه داره مثلا میگه اگر ۷۵ واحد برات تجویز شده بزارش رو عدد ۱۶ و تزریق کن

یادم نیست دقیقا چه واحدی چه عددی داره موضوع مال تیر پارسالِ

ولی اگر اینجوری برات زده گند زده

نترس به دکترت فردا زنگ بزن بهت میگه چیکار کنی قابل جبرانِ

بچه ها کسی جواب منو نداد میشه لطفا بگید مگه تو میکرو جنین رو به داخل رحم انتقال نمیدن پس چرا باز بود ...

کی گفته مهمه؟ اتفاقا میکرو برای کسایی ک لوله ندارم تجویز میشه.

شاید منظورتون سالم بودن لولس، آخه گاهی دچار اندومتریوز و .... میشه که میگن برای مثبت شدن مشکل ایجاد میکنه و انگار ترشحاتی به رحم داره و .... ولی اگر نباشه فکر نکنم مهم باشه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
ببین دفترچه داره مثلا میگه اگر ۷۵ واحد برات تجویز شده بزارش رو عدد ۱۶ و تزیق کن یادم نیست دقیقا چه ...

خدا کنه بتونم پیداش کنم