2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047392 بازدید | 684597 پست
تارا جان مال شما بقايا دفع شد؟ الان حالت چه طوره؟ اذیت نشدی؟ 

فردا میرم سونو ببینم چطوره وضعیتم زینب جان 

ولی قرص رو نگذاشتم هنوز چون خودم دفع داشتم تا دیروز 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
گلم ال دی و بوسرلین داشتی؟ 

مرررسي زينب جون پريود شدم فكر كنم به خاطر استرس بود 

نه هيچ قرصي نخوردم جز ويتامين

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزدلم...یه استرسی گرفتم اخه برای من بعد از اینکه خون گرفت با دستگاه قند هم امتحان کرد از این ...

اون دستگاه ممکنه کالیبره نشده باشه نمیشه صد درصد گفت مثلا کسانی که دیابت دارن و با دستگاه چک میکنن باید هرازگاهی ازمایش بدن تا از درست کار کردن دستگاه مطمئن بشن. ولی برای مورد شما به همون ازمایش تکیه کن عزیزم. عزیزم تو فرد معمولی غیر دیابتی خوراکی مثل هندوانه نمیتونه تاثیرگزار باشه چون بدن خودش قند رو تنظیم میکنه. 

خودش میگه برو تخمک کشی.به منم همینو گفت اما بنظرم یبار شانستو امتحان کن.بسپار به خدا 

ممنون عزیزم خیلی امیدوارم کردی انشالله خدا دلتو شاد کنه

خداجونم شکرت بابت نعمتهای که بهم دادی😍
نمیدونم چند میلی گرم بود عزیزم.تقریبا سه چهارم لیوان یک بار مصرف بود اره ببین اول ازم خون گرفت بعد ...

برای من 50 بود دو بار هم آز گرفت یکبار قبل گلوکز یکبار بعدش راستي من کلا یک هفته بود همش هندونه مبخوردم هر روز خدا رو شکر مشکلی نبود تو آزمایش خیالت راحت

گلم خیالت رو راحت کنم واقعا هیچ فرقی نداره، تازه تو یک مقاله نوشته بود شیاف بهتر هست، حالا باز یک مق ...

خيلي خوبه شياف كاش دكتر منم شياف بده هرچي ميگم ميگه تو لوسي😶

اره منم خيلي مقاله خوندم كه از نظر اثر بخشي فرقي نداره تازه عوارض شياف كمتره

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیزم.احپدی اصلا حرف نمیزنه ولی بهش اعتماد کن من کلا دو تا جنین داشتم که خودش تصمیم گرفت یکیشو ...

رعد جون سلام خوبي؟ عزيزم اين دكترا كجان؟ شما راضي بودي؟ من در حال تحقيق برا انتخاب مركزم

...
من که دارم به همه میگم قبل از انتقال حالا که دو سه ماه وقت داری یه طب اسلامی یا سنتی برو که رحمت ام ...

واقعا طب إسلامي جاي درست پيدا كني بري خيلي خوبه

به من گفت صفرا و گرمي كردي باث خُنك شي صفرابر داد

...
بطور کلی میدونم gcsf چی هست ولی دیروز رفته بودیم بیمارستانی که پانکچر داشتم که مدارکم رو تایید کنم و ...

منم بين رويان و ابن سينا و كلا انتخاب مركز با جنين شناسي معتبر مثل ادم كارشو انجام بده، موندم نميدونم كجا بايد يوم

اتفاقا ب منم تو شهرستان بهم گفتن فلان قدر بيشتر بده فلان چيز ميزو استفاده كنيم ولشون كن جونتو از سر راه نياوردي كه  غلط كردن امكانات اختصاصي ميخوان بيارن اگه درست درمون بودن امكانات رو از همون أول ميداشتن

...

سلام بچه ها الهی ک حال همه خوب باشه

یسوال دارم وضعیت جفت کد مشخص میشه من همون برای تشکیل قلب فقط رفتم سونو و هیچ چیزی درمورد جفت بهم نگفت،میخوام بدونم تکلیف نزدیکی کردن و مسافرت رفتن چی میشه؟مشکلی داره بخوام برم جایی؟البته یبار راه دوری ک رفتم چندوقت پیش از تهران به قم بوده

میخوام بدونم مشکل نداره؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
اون دستگاه ممکنه کالیبره نشده باشه نمیشه صد درصد گفت مثلا کسانی که دیابت دارن و با دستگاه چک میکنن ب ...

ممنونم دوست خوبم

چشم منتظر جواب ازمایش میمونم.ان شاالله که دستگاه خطا داشته باشه😁ولی کابوسمه قند بارداری😥

مرسی که جوابمو دادی.ان شاالله نی نیتو صحیح و سالم بغل بگیری❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
برای من 50 بود دو بار هم آز گرفت یکبار قبل گلوکز یکبار بعدش راستي من کلا یک هفته بود همش هندونه مبخو ...

فکرکنم چندمدل ازمایش قند بارداری داریم

واسه من سه مرحله ای بود

مرسی دوستم ان شاالله برای منم مشکلی نداشته باشه.گفتم اگه یه وقت خدای نکرده بالا نشون داد بندازم گردن هندونه پس فعلا منتفیه😂

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم