2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047393 بازدید | 684597 پست
باشه سعی میکنم بیخیال شم برم آویشن دم کنم ببینم چی میشه  ممنوووووون🤗🤗🤗🤗

خواهش ميكنم 🌺

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زينب جان و بقيه دوستان هركي جواب سوالم رو ميدونه بگه ممنون ميشم  جنين 3 روزه و 5 روزه احتمال م ...

تارا منم نمیدونستم امار بارداری  پوچ در کمک باروری دو برابره😨

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم من قبلا دکترم پورمطرود بود تو صارم.من لاپرا کردم ماه پیش.کلی چسبندگی داشتم که تو سونو ها معلوم ...

به سلامتی عزیزم، نمی دونم‌والا، ولی اخه هم سونو دکتر س ع ا د ت هم معاینه خود پادمهر هم آزمایشا چیز خاصی نشون‌نداد، بعدم من دفعه دومم بود که انتقال میدادم حداق تو‌اون زمان نباید لاپرا رو‌مطرح می کرد، اره به نظر منم از بقیه شون خیلی بهتره ولی کلا دکترای نازایی اونجا به نظرم‌ضعیفن، تو هم اگه می تونی باهاشون صحبت کن خود دکتر ص ا ر م ی برات انتقال بده به نظرم خیلی بهتره، شنیدم بعد یه مدت و چنتا منفی یا سقط خودش قبول میکنه انتقال بده

سلام خانوما آمپول گونال اف تو تهران هر جا زنگ میزنم ایرانیشو دارن نمی دونم از کجا بخرم یحا زنگ زدم گفتن خارجیشو داربم ولی تاییدیه بیمه نداره اگه تکمیلی دارید ب اتون مهر میزنیم برید بگیرید ولی هزینش آزاده چیکار کنم حالا اگه لگیرم از بیمه تکمیلی می تونم پولشو بکبرم یا حتما باید بیمه تایید کنه تورو خدا منتظرم اگه کسی اطلاعی داره بهم بگه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام عزیزم خوبی؟ من یه بار انتقال دادم که منفی شد اندومتریوز دارم و همسرمم ضعیفه الان دکترم میگه ...

با عکس رنگی وضعیت باز و بسته بودن لوله ها و و اگر خدایی نکرده لوله مشکلی داشته باشه نوع مشکل برسی میشه و خیلی ها بودن بعد از عکس رنگی طبیعی باردار شدن چون اگر گرفتگی سطحی داشته باشه با مایع حاجب باز میشه ولی اگر شدید باشه یا عفونی باشه ، عکس رنگی درستش نمیکنه و فقط برسی به حساب میاد

دستگاه هیستروسکوپی چون از واژن بیمار وارد میشه پس قاعدتاً فقط رحم رو برسی میکنه و دریچه های منتهی به لوله های فالوپ که باز هستن یا نه.

اول عکس رنگی ، اگر مشکلی نبود و فرصت داشتید نزدیکی طبیعی ، اگر باردار نشدی یه هیستروسکوپی هم انجام بده که هم رحم برسی بشه هم یه خراش آندومتر برات بزنن تا شانس لانه گزینی بالا بره.

اندومتریوز داری حتما عکس رنگی رو بنداز.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم من بین آرش و شریعتی  و رویان و بیمارستان بهمن موندم واقعا هم هزینه و هم کیفیت کار برام ...

بیمارستان بهمن کتر پاک روش رو پیشنهاد میکنم.

البته آقا هست

ولی از اول تا آخر همه چی تون رو برسی اساسی میکنه ، کارش درستِ

عزیزم ایشالا زودتر جواب بگیرید  به خدا سردرگمی خیلی بدیه نمی دونم اصلا باید چی کار کنیم  ...

خوب تو اینجا بچه ها خیلی بهتون اطلاعات درست و اساسی میدن

بدون برسی وارد سیکل نشید که فقط ضررِ هم مالی هم جانی و روحی

سلام عزیزم.احپدی اصلا حرف نمیزنه ولی بهش اعتماد کن من کلا دو تا جنین داشتم که خودش تصمیم گرفت یکیشو ...

سلام گلم خدا رو شکر که نتیجه گرفتی عزیزم،خدا گل دخترت رو حفظ کنه،آخه میدونی من تو شهر خودم وقتی آزمایشات اولیه رو دکترم دید،خیلی تعجب کرد گفت مگه چند سالته،آخه اف اس اچ بالا بود،ولی وقتی رفتم مشتاق،احمدی بهم گفت که نه ی همچین چیزی نیست و تو pco گفتم پس گرگرفتگیم به خاطر چیه ؟گفت هورمون مردانت بالاست،البته ما بیشتر به خاطر شرایط همسرم رفتیم اصفهان چون شهر خودمون به کل ناامیدمون کردن،الان دوباره برگشتم پیش دکتر خودم ولی میگه خیلی آمپول گرفتی،حالا توکل میکنم به خدا،انشالله که هرچی خیره برامون پیش بیاد

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
واقعا ناامیدی بد مخصوصا که ی نفر بیاد و بهت انرژی منفی بده منم هر سری که جوابم منفی میشد خودم به شوه ...

همینطوره.

از انرژی های منفی دور بشید حتی اگر خودتون فکرهای منفی میکنید یه جوری خودتون رو بپیچونید

ذکر بگید ، کتاب های خوب و مورد علاقه تون رو بخونید ، برنامه های شاد ببینید ، از غصه دور باشید ، قدم بزنید ، اهنگ آرامش بخش یا شاد گوش بدید ، گل و گلدون بخرید باهاشون حال کنید

یه عالمه کار هست که میشه شاد زندگی کرد 

با غصه و ناله هیچی درست نمیشه 

اول باید یه روحیه خوب و شاداب و تن سالم داشته باشید بعد مامان بشید که دوندگی و استرس های بچه ها از پا درتون نیاره

جنگجو باشید تا میتونید هدف رو دنبال کنید اگر دیگه خودتون احساس کردید واقعا ظرفتون پر شده دست بکشید و استراحت کنید و باز شروع کنید تا بلاخره مشکل رو شکست بدید

این راه رستگاری هست نه برای بچه بلکه برای زندگی کردن.

ممنونم عزيزم آزها رو دادم هر دو رو مشكل دارم  انوكسا٦٠٠٠شياف و آمپول پروژسترون سرم اي وي اي ...

دوست قشنگم یه وقتایی بدن بار اول به داروهای درمان واکنش مثبتی نشون نمیده منظورم اینه که با یه بار اقدام و گرفتن داروهای درست و جواب گرفتن منفی نا امید نشو چون زور مشکلِ بدنت بیشتر از داروها بوده 

دوباره با همین روش امتحان کن حتما سری بعدی مشکلت کم میاره و زور داروها قالب میشه

بعد فقط مشکل ایمنی ، انعقادی نیست

شاید اون بیچاره اصلا کاری نداشته چون دارو داشتی و جنین ژنتیک ضعیفی داشته

بهرجهت هر سیکل یه مسیر جدیدِ باید طی بشه تا بلاخره رحم بچه رو بپذیره و بچه هم تو رحم احساس امنیت کنه رشد کنه

انشالله به زودی با خبر به دنیا آوردن نی نی نازت اینجا رو بترکونی🌹

من ۳ماه هس خواننده ی خاموشم...جرات نوشتن نداشتم..همسر من چن سال قبل شیمی درمانی شدن و الان خوبه خدار ...

سلام عزیزم خوش اومدی، بودن افرادی با شرایط شما دارو مصرف کردن و اسپرم تولید شده و جواب گرفتن ولی خوب صبر میخواد 

من که تصمیم دارم اصلا اون ازمایش رو انجام ندم یه بار قبل از انتقال انجام دادم که تازه باردار هم نبود ...

ازی جون مگه‌میشه انجام ندیم؟راستی قند نرمال ناشتا باید چند باشه عددش؟من تازه یادم اومد بخاطر مطلبایی که خونده بودم برای آب دور جنین هندونه خیلی خوبه دیروز عصر کلی هندونه خوردم😐😐😐بنظرت تاثیری میذاره روی نتیجه؟

منظورت از این دستگاهای دیجیتال قند خونه؟اونو منم دارم....چند روز دیگه میزنم ببینم چطوریه😆

اخه من شنیدم اونا دقیق نیست.هم فشار سنجا هم دستگاه قند میگن دیجیتالش بالا و پایین نشون میده و دقیق نیست.ولی خب شما خودتون قطعا واردترین و بهتر میدونین این چیزارو گلم

من چندین نفر بهم گفتن اون محلول جدیدا خوشمزس ولی هیچوقت حاضر نیستم دوباره این ازمایشو بدم😣از شیرینی متنفرم 

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم