ببین گلم واقعا نمی دونم چی بگم، منم پارسال یه مدت قصد کردم برم ابن سینا و واقعا مونده بودم، اما از یه طرف هزینه اونجا بیشتر بود، از طرفی مسیرش طولانی تر بود برام
این وسط قضیه آندومتریوزم پیش اومد واقعا گیج شده بودم، ولی خدا یه کاری کرد همین جا موندم و خوشحالم الان، حداقل 30 میلیون الکی پول عمل ندادم برای کاری که لازم نبود، اینم بگم رویان هم غیر از دکتر مشایخی دو نفر دیگه گفتن عمل کنم، واقعا مدیونشم
از طرفی هم دوبار دلسوزی جنین شناسی رو دیدم، یه بار سر آی یو آی دوم که اسپرم های همسرم از هم باز نمیشد و خیلی شفاف باهامون صحبت کردن که کنسل کنیم و پولمون رو بدن ولی ما خودمون گفتیم نه دوست داریم انجام بشه
و به نظرم می تونستم چیزی نگن بهمون و بعدا میشد توجیه کنن بدون این که چیزی بفهمیم
سر میکرو هم دیگه نمی تونستم به جای دیگه اطمینان کنم، چون گفته بودن به خاطر وضعیت خاص همسرم باید تو ظرف نمونه گیری یه مدیوم مخصوص باشه تا به واش اسپرم جواب بده، من نمی دونستم اون مدیوم چی هست و نمی دونستم جاهای دیگه هم هست یا نه، خلاصه به همون جا اعتماد کردم و اتفاقا همون مدیوم باعث شد اسپرم ها بالاخره از هم جدا بشن، یادمه بعد از پانکچر به هوش اومدم داشتن برام فرم فریز تخمک میاوردن که امضا کنم در حالی که میشد اهمیت ندن
ولی واقعا نمی دونم واسه شما چه جوریه و اصلا نمی تونم پیشنهاد بدم یا ندم