2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047387 بازدید | 684597 پست
باشه عزیزم حتما چون منم مثل توام میدونم چقد سخته انشالله 9 ماه بی خطر داشته باشی  پس میگی منم ...

آره عزیزم حتما.خدای نکرده خدای نکرده نشد بعد یه فکری میکنیم.خود کلانتری انتقال داد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واسه علائم زوده عزیزم، بذار هفته 7 و 8 برسی اون موقع علائم میاد، توکل به خدا بی بی هم نزن، یه راست آ ...

یه چیزی بکم بچه ها اکه بیبیتون مثبت شد و آز منفی اگه خیلی از داروهاتون گذشته نا امید نشید

بیبی مثبت یعنی باردارید و لا غیر حتی دیر دوخط شدنش هم معنای مثبت میده 

برای من بیبی مثبت شد چهار روز بعد آز دادم منفی بود ۱ بود! باز بیبی مثبت و فرداش یه آزمایشگاه دیگه تکرار کردم نزدیک ۲۰۰ بود!هردو بیمارستان دولتی

تا وقتی پریود نشدید به بارداری امیدوار باشید.

فقط اگه بعد چند ساعت مثبت شد حتما زود سونو بدید تا مطمین بشید خارج رحمی نیست

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
آره عزیزم حتما.خدای نکرده خدای نکرده نشد بعد یه فکری میکنیم.خود کلانتری انتقال داد

اهان باشه گلم ممنون انشالله خدا برات خوب بخواد 

شرایطت تورو خوندم یکم امیدوار شدم کاش برا منم بشه 

منم گفتم فردا برم بهش بگم یه بار دیگه تخمک گیری کنه حداق دوتا دیگه جنین درست بشه تاشو باهم انتقال بدم 

حالا شمااینجوری گفتید امیدوار شدم فردا برم ببینم نظر خودش چیه

خداجونم شکرت بابت نعمتهای که بهم دادی😍
در مورد فشار سنج هم بله درسته دیجیتال ها به دقت اون جیوه ای ها نیستن ما تو خونه جیوه ای داریم و از ا ...

مرسی عزیزدلم...یه استرسی گرفتم اخه برای من بعد از اینکه خون گرفت با دستگاه قند هم امتحان کرد از این کوچولوها بود.اندازه ی سه بند انگشت بود😑مارکشو نمیدونم چی بود ولی وقتی گرفت عدد ۱۱۸ رو نشون داد همون اول کار...قبل اینکه محلولو بخورم.بعد گفتم ۱۱۸ که بالاست گفت نه این دستگاها بالا و پایین نشون میده...خداکنه اشتباه باشه...اصلا نمیدونم اگه تا‌چه حد باشه انسولین اینا تجوز میکنن😥میگم ازی جون خوردن هندونه ربطی نداشت؟؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
۱۲ هفته و ۵ روز

نگفت چرا ؟ هنوز زوده که تو غربالگری گفت عزیزم؟🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
 دوستان شما دکتراتون هفته چند بارداری شیافتون رو قطع کرد

عزیزم معمولا تا ۱۳ هفته قطع میونن مگر مواردی

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

@elhamiiiiiiiii     جون خوبی عزیزم؟فسقل خوبه؟ویارات بهتر شده؟

@هاانا  ‍     عزیز دلم چیکار میکنی با بچه داری؟همه چی خوبه؟

@لاله_سرخ     مامان خانمی خیلی وقته نیومدی دلتنگتیم،ان شاالله که حال خودت و و روجکت خوب باشه

رویا جون رو پیدا نکردم تگ کنم🙈امیدوارم حال خودش و پسر جنگجوش خوب باشه @رویا_16‍ 

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
راستش میخواستم بهت بگم بزار دو سه روز بگذره بعد با نصف قرص دوباره امتحان کن بعد دیدم شما یکم حساسی گ ...

مرسی گلم خیلی لطف داری

ببین دیگه چه جور شدم با اون حساسیت امروز یه نصفه خوردم، حتی آب از گلوم پایین نمیره، قرص می خورم هم یه ذره بهتر میشم نه کامل، ولی خدا رو شکر شکایتی ندارم اشکال نداره

مرسی گلم خیلی لطف داری ببین دیگه چه جور شدم با اون حساسیت امروز یه نصفه خوردم، حتی آب از گلوم پایین ...

اخی عزیزدلم چقد سخت منم همینجوری بودم.کلا هیچی نمیتونستم بخورم.اشکم درمیومد.بوی غذا که بهم میخورد حالم بد میشد اما خداروشکر از هفته های ۱۵ دیگه خوب شدم...

ان شاالله خوب میشی عزیزدلم..الان اصلا حالت تهوع ندارم ولی هنوزم از مرغ و یه سری غذاها بدم میاد و نمیتونم بخورم..

همیشه‌چیزای ترش مثل لواشک یا چوب شور یا کشک اینا دم دستم بود ولی خب فایده ای نداشت

فدات گلم باز هم اگر دوست داری یا حس می کنی نیاز داری هنوز تمام نشده، هر روزی دوست داری باز هم برات م ...

اگه باشه که خيلی ممنونتون میشم. قطعا دعای شما در حق من بی جواب نخواد ماند

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
نوش جونت عزیزم خیلی خیلی مچکرم😋😋😋😋 راستی دیروز دکترم گفت روغن کنجد به خاطر ویتامین A بالا توصی ...

من این مدت همش روغن کنجد مصرف کردم واسه اشپزی☹️ اصلا حواسم نبود!!! جالبه به همسرم می خواست نون بگیره کفتم کنجدی نگیر اما الان یه مدته همش روغن کنجد خوردم. حالا چکار کنم؟ اگه تاثیر بدی گذاشته باشه چی؟😭

اهان باشه گلم ممنون انشالله خدا برات خوب بخواد  شرایطت تورو خوندم یکم امیدوار شدم کاش برا منم ...

خودش میگه برو تخمک کشی.به منم همینو گفت اما بنظرم یبار شانستو امتحان کن.بسپار به خدا 

چه خوب خارجی گیر آوردی،به امید خدا اینسری حتما مامان میشی

امیدوارم عزیزم ، راستی صبح زنگ زدم داروخونه ایی که گفتی گفتن چندتایی خارجیشو دارن ، امروز از چندنفرم پرسیدم اونها هم خارجی گرفتن از همون داروخونه های پارکینگ

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊