2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانمی باردار نیستی احیانا؟ البته اگر ال دی نداشتی

نمیدونم بعیده باورم نمیشه آخه تعداد اسپرم همسرم زیر یک میلیون حرکتش هم که صفر خودمم ذخیره پایین لوله سمت چپ بسته اندومتریوز خلاصه آش شله قلمکاریم ما 

تو این ۵ سال انقدر جواب منفی دیدم اصلا ذهنم به بارداری نمیره 

البته دلدرد میگیرما بعد یه دفعه خودش خوب میشه دوباره چند ساعت بعد دوباره زیر دلم درد میگیره 

نه ال دی نخورم تو یه ماه استراحت بین تخمک کشی و انتقالم 

ممکنه از پیورگان و اچ ام جی باشه 

نمیدونم بعیده باورم نمیشه آخه تعداد اسپرم همسرم زیر یک میلیون حرکتش هم که صفر خودمم ذخیره پایین لوله ...

گلم هیچی بعید نیست، حالا باز اگر نشدی، یه آز بده ضرر نداره

من خانمی دیدم شوهرش آزو بود یهو طبیعی باردار شد، باورش نمیشد، جیغ میزد از خوشحالی

هیچ ازمایشی رو دکتر نمیتونه بیمار رو وادار به انجامش کنه البته من نمیگم کسی اینکارو بکنه ولی چون من ...

آزی جون من میخوام یه دستگاه گلوکومتر بخرم، میتونی راهنمایی کنی دقیقا چی بگیرم؟؟🙏🙏🌺🌺

گلم هیچی بعید نیست، حالا باز اگر نشدی، یه آز بده ضرر نداره من خانمی دیدم شوهرش آزو بود یهو طبیعی با ...

وااااای یعنی میشه اصلا باورم نمیشه برام یه آرزوی محاله دعا کن برام لطفا به همسرم گفتن بی بی چک بگیره مسخرم کرد گفت نه باردار نیستی الکی خودتو خوشحال نکن 

الان ۵ روزه عقب انداختم بی بی چک جواب میده ؟؟

یه سوال دیگه ما کلا این ماه یه بار ن ز د ی ک ی داشتیم اونم نزدیک پریودم مگه اینجوری میشه آدم باردار شه 

دکترم گفته بود حتما باید یه شب در میان باشه و تا یک ساعت هم دراز بکشم 

ان شاالله این بار مامان شدی گلم، روز چند انتقالی؟ 

ان شاءالله عزیزم . روز دهم . هیچ علائمی هم ندارم . حتی حساس شدن سینه ها. فقط گاهیی شکمم داغ میشه . الانم ک یکم لک دیدم البته به حدی نیست رو لباس باشه. فقط روی دستمال

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
گلم دو تا نکته هست 1. اون جنین ها 8 سال فریز بودن  2. ولی هم خودت و هم همسرتون اون موقع 8 سال ...

زینب جان ممنون از حرفایه خوبت واز اینکه اینقدر دلسوز هستی حرفتون کاملا درسته الان پیدا شدن این جنینا برام مثله یه معجزه بود

وااااای یعنی میشه اصلا باورم نمیشه برام یه آرزوی محاله دعا کن برام لطفا به همسرم گفتن بی بی چک بگیره ...

گلم الان متخصص هم بری بگی عقب انداختی تا آز نگیره از شما کاری نمی کنه، گلم هیچی بعید نیست 

ان شاءالله عزیزم . روز دهم . هیچ علائمی هم ندارم . حتی حساس شدن سینه ها. فقط گاهیی شکمم داغ میشه . ا ...

واسه علائم زوده عزیزم، بذار هفته 7 و 8 برسی اون موقع علائم میاد، توکل به خدا بی بی هم نزن، یه راست آز بده