2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047489 بازدید | 684604 پست
جنبه منفیش چیا بود عزیزم .ی کم دودل شدم

ببین مثبتش اینه وقت میذاره و دقت داره و پزشک هست و شماره نظام پزشکی داره نه مثل این ملا مکتبی ها که بیس پزشکی نداره و حالا یه مدت مطالعه طب سنتی کرده

منفیش اینه خیلی گرونه مثلا پشت ساق پای همسرم رو فشار داد که غمز بگیره بدون اینکه بدونیم پولی هست و پول همون 40 تومن شد، خیلی خوشم نیومد و با کامپیوتر کار می کنه، البته نسخه پرینت شده رو یه کم تغییر میده ولی کلا به دلم نمیشینه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودت رو ناراحت نکن عزیزم چیزی نیست من یادم مامانم برا خواهرام که حالت تهوع شدید میگرفتن بهشون کشک & ...

من با این چیزا خوب نمی‌شم🙈🙈🙈امروز باز با ترس و لرز یه نصفه دمیترون خوردم ولی خدا رو ‌‌‌شکر خارش نداشتم، نمی دونم اون کهیرا برای چی بود هنوزم هست

دکترم که میگه حساسیت بارداری هست

من با این چیزا خوب نمی‌شم🙈🙈🙈امروز باز با ترس و لرز یه نصفه دمیترون خوردم ولی خدا رو ‌‌‌شکر ...

راستش میخواستم بهت بگم بزار دو سه روز بگذره بعد با نصف قرص دوباره امتحان کن بعد دیدم شما یکم حساسی گفتم شاید استرس بهت وارد بشه

آره عزیزم جدی میگم.به من گفتن این یه دونه خیلی احتمالش کمه بگیره و بیا باز واسه تخمک کشی اما من واقع ...

باشه عزیزم حتما چون منم مثل توام میدونم چقد سخته انشالله 9 ماه بی خطر داشته باشی 

پس میگی منم انتقال بدم؟؟پیش کدوم دکتر اونوقت انتقال دادی؟

مراقبتهای بعد انتقالت چی بود 

خداجونم شکرت بابت نعمتهای که بهم دادی😍

دوستان شما دکتراتون هفته چند بارداری شیافتون رو قطع کرد

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
 من با این چیزا خوب نمی‌شم🙈🙈🙈امروز باز با ترس و لرز یه نصفه دمیترون خوردم ولی خدا رو ‌‌‌شکر ...

😉...خداروشکر که بهترین عزیزم

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
زینبی جان میشه یه اسم دو بار تو لیست باشه؟من هفتم نوبت ازمایشمه گفتم اگر از نڟر دوستان مشکلی نداره ا ...

بچه ها کاچی یا حلوا که هیچ ادویه ای توش نیست درست کنید بخورید

آردو با کره تفت میدی فقط نرم باشه خیلی شل نباشه چربیتون بره بالا بعد از اون طرف شیره و آب جوش قاطی میکنید آرد و کره که رنگش تیره شد و پسندیدید همونطور که زیرش روشنه آبجوش و شیره قاطی رو میریزین توش و تند تند هم میزنین

خیلی خوبه واقعا ادم حس میکنه تقویت شده

من بعد از اچ سی جی برنج که ابکش میکردم آبشو میخوردم

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
بچه ها توروخدا اگه میدونید جوابمو بدین.تو غربال گری بهم گفت بندناف یه دور دور گردن جنین پیچیده.خیلی ...

نمیدوتم از جهت پزشکی باید چیکار کنی اما صدقه بده

هوای خونت اکسیژن کامفی داشته باشه

صدای بلند به هیچ وحه دوروبرت نباشه مثل باند ضبط یا بلند گو مسجد و تلار و ..

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
خسته نباشی،چی شد سونو؟؟آمپوله گیر آوردی

مرسی عزیزم ، هیچی سونو کرد گفت ۲۱ قاعدگیت دیفرلین بزن ، همون داروخانه کنار مطبش خارجیشو داشت منتها فردا شوهرم بره تاییدش کنه بعد بخرش 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊