بطور کلی میدونم gcsf چی هست ولی دیروز رفته بودیم بیمارستانی که پانکچر داشتم که مدارکم رو تایید کنم واسه بیمه دوباره جنین شناسش رو دیدیم شوهرم رفت که باهاش صحبت کنه دوباره بحث رو کشید رو جنین اهدایی منم گفتم من جنین اهدایی نمیخوام.حداقل تا همه تلاشم رو نکردم نمیخوام بهش فکر کنم. رفتیم تهران و بهمون هم گفتن اصلا حرف چنین اهدایی رو نزنین.بعد بهم میگه خانم شوهر شما اصلا اسپرم نداشت خدایی زینبی جان مسخره نیست حرفش؟ شوهر من تو نمونه هم اسپرم داشت منتها این اواخر مرده بودن بعد میگه تو بیضه اسپرم نداشت .اگه نداشت چطور ۶۰۰ واسه فریز ازمون گرفتن.حتی خودش موقع فریز بهمون گفت اندازه یه سیکل و نصفی اسپرم بوده چون اندازه دو سیکل نمیشده همشو تو یه سیکل براتون فریز کردیم.تازه شوهر من تا همین دوهفته پیش دومیلیون اسپرم داشت که زنده هم بینشون بود ولی خب چه فایده که مورفولوژی کلا صفر بود
کلا حرفاشون متناقضه. بعد از اون طرف وقتی فهمید اومدیم تهران واسه ادامه درمان میگه حالا که اصرار دارین یبار دیگه بیاین تخمک کشی .ما یه محیط کاشت جدید سفارش دادیم که شرایط ویژه ای رو برای شما که جنیناتون ضعیفه فراهم میکنه که رشد کنن. برای یه زن و شوهری که شررایطشون مثل شما بود سفارش دادیم اگه میخواین بگین تا برا شما هم سفارش بدیم.از اون طرف رفتم از یه سری مدارک کپی بزنم برگشتم دیدم همشون با دکتر و جنین شناس جلسه گرفتن در رو هم بستن بعد دررو باز کردن بهم گفتن برم داخل .بعد بهم میگن برای اینکه اون محیط کاشت رو براتون سفارش بدیم باید دوباره بری تحت نظر دکتر که دورت تنظیم بشه .فردا حتما زنگ بزن که خانم دکتر بگن کی بری پیششون.امروز هم منتظر بودن من بهشون زنگ بزنم 😏😏😏 مار از یه سوراخ دوبار گزیده نمیشه.
هر چی به شوهرم میگم ول کن این جنین شناس رو همش ناامید میکنه .اصلا دستش با دلال جنین اهدایی تو یه گاسه است.بخدا هم رویان هم ابن سینا بهمون گفتن اصلا کی گفته شما باید برین برا جنین اهدایی؟ اصلا تا چند بار با جنین خودتون انتقال ندین ما نمیتونیم صحبتی از جنین اهدایی کنیم.
میخواستم بدونم آیا رویان که پیشتازه تو این مسایل آیا این محیط کشت جدید رو هم استفاده میکنه؟که انگار شما اطلاعی نداری.حتما هفته دیگه زنگ میزنم میپرسم.ببینم اصلا چنین چیزی هست؟