2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047372 بازدید | 684596 پست
عزیزم تهرانه این خانم دکتره؟ 

بله تهران

اسمش خانم عسگری بود. مطبشون تو مرزداران. کوچه ردایی.کنار مسجد ابالفضل. ساختمون مسجد حضرت ابالفضل. یه عطاری هم کنارشه که داروهارو راحت از اونجا میگیری

ولی اگه میخوای بری طب سنتی برو پیش کردمنش. اقا هستن.  خیلیم کارشون خوبه. من تا تهران نبودم بهم نوبت ندادن. ولی شما منتظر نوبت نشو خودت برو اونجا میفرستنت داخل

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عجیبه پس چرا من نمیشم

اشکال نداره. عجله نکن‌خودش میاد

برناجان شماهم یه طب سنتی برو ایندفه

قبل از انتقال رحمتو اماده کن

اینقدم به این فک نکن که جنینا برا هشت سال پیشه. یه خانومی تو اصفهان بعد از ۱۵ سال از جنین فریز شده باردار شد

همه چیز دست خداست. حتما حکمتی داشته این موضوع رو الان متوجه شدی

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
بچه ها از ناراحتی خوابم نمیبره اینقدر برایه اون جنینا توشکم اخه چرا بهم نگفتن جنین فریز دارم یا اینک ...

برنا جون معمولا هرسال مراکز ناباروری تماس میگیرن تا هزینه فریز واریز بشه  شما کدوم مرکز فریز داشتی؟

بله تهران اسمش خانم عسگری بود. مطبشون تو مرزداران. کوچه ردایی.کنار مسجد ابالفضل. ساختمون مسجد حضرت ...

مرسی عزیزم

حتما میرم...ممنون 

دکتر عسگری خیلی بهم نزدیکه..برم پیش همون ؟

کردمنش کجاست مطبش؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
من پهلو چپم خیلی درد میکنه😭😭😭 یکشنبه امپول ازاد سازی زدم نمیدونم چرا این طوری شده ، تخمدانم داره ...

نیلا جان حتما برو یه دکتر دیگه ویزیت شو..درد شدید تخمدانو باید جدی بگیری عزیزم

من پهلو چپم خیلی درد میکنه😭😭😭 یکشنبه امپول ازاد سازی زدم نمیدونم چرا این طوری شده ، تخمدانم داره ...

عزیزم دکترت بهرامی بود؟چه جوریه اخلاق و کارش؟راضی بودی ازش؟

برنا جون معمولا هرسال مراکز ناباروری تماس میگیرن تا هزینه فریز واریز بشه  شما کدوم مرکز فریز دا ...

ارومیه اونا موقعی که استفاده میکنی ازت پول میگیرن مثلا حدود4 ملیون برایه این جنینا ازم میگیرن سری قبل جنینا برا 95 بود 3ملیون ودویست گرفتن سری قبلشم که باز جنین فریز بود سه ملیون گرفتن

١٥ سيكل براي شما هنوز دفع نشده ؟ دل درد هم دارين ؟

داروهاتو قطع كن شروع كن به خوردن جوشونده و تحرك چند روز بعد مقدار زياديش دفع ميشه شايد اصلا نيازي به قرص نباشه. دلدرد كه موقع دفع داري ديگه البته قابل تحمله

من شنبه رفتم سونو دكترم گفت به اندازه 20 در 10 ميليمتر بقايا مونده اونم نزديك دهانه رحمه قرص داد گفت با قرص دفعش كن چهارشنبه بيا چك كنم من قرص رو استفاده نكردم باز جوشونده مصرف كردم و تحرك داشتم يك مقداريم از شنبه تا ديروز دفع شد از دكتر ديگه اي پرسيدم گفت وقتي خودش دفع شده ديگه قرص براي چيه بقايا هم اگه كم باشه خودش دفع ميشه 

حالا فردا اول وقت برم يك جاي معتبر سونو ببينم چطوره بعد ميرم پيش دكترم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
بیمارستان آرش هم جزء مراکز خوبِ کارشون همینه... اما دکترت رو نمیشناسم

عزیزم من هنوز مراجعه نکردم راستش دارم بررسی می کنن مراکز و پزشکان رو 

شما اگه پزشک خوب می شناشید می تونم خواهش کنن بهم معرفی کنید

والا نمیشه کسی رو معرفی کرد چون مسئولیت داره. دولتی و خصوصی خیلی با هم فرق ندارن چون بیشتر پزشکهای ...

عزیزم من بین آرش و شریعتی 

و رویان و بیمارستان بهمن موندم

واقعا هم هزینه و هم کیفیت کار برام مهمه احتمالا هزینه اش رو می تونم جور کنم 

بیمارستان آتیه هم تو لیست بیمارستان هایی هست که با بیمه تکمیلی من قرارداد داره

قرص پردنیزولونو قطع میکنن کمک کم و امپول پروژسترونو تا ۳ماه کم کم قطع میکنن و استرادیولم قطع میکنن ک ...

پرد که ندارم متفورمین و استرادیول دارم واقعا خوردنشون حالمو بد میکنه 😩

آرامش جون من چندبار شیافمو واژینال گذاشتم بازم ۳روزه لکه بینی دارم شما هم این مشکلو داشتین؟

خدا جونم شکرت...
زی زی جون شیاف سیکلوژست ۴۰۰ میزاری یا اتروژستان؟اکوئین یا استرادیول داری؟

قبلا سیکلوژست داشتم ۴۰۰ولی الان دیگه سیکلو پیدا نمیشه فرتیژست دارم

استرادیول دارم عزیزم

خدا جونم شکرت...