2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047393 بازدید | 684597 پست
عزیزم منم مریض کلانتری هستم.واسه من تو سونو آخر ۱۴تا تخمک بود که روزتخمک کشی ۸تاش آزاد شده بود و فقط ...

این اشتباهو برای منم انجام داده ولی از نوع دیگش.امپول آزاد سازی که به شما داده یا دوزش پایین بوده یا مناسب نبوده یا اصلا خودش تجویز نکرده.ماماهای اطرافش داروهارو می نویسند. برای من اولین سونو بعد از استفاده از داروی تحریکو روز ۸ نوشت که وقتی رفتم یه سری از تخمکا ازاد شده بود چون مایع ازاد زیاد دیده میشد.یعنی من باید ستروتایدمو خیلی زودتر می زدم.

خدارو شکر که شما نتیجه گرفتید.خدا حفظش کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زينب جون من الان اول پريود هستم  فردا ميرم سونو واسه سيكل انتقال   كار خاصي هست انجا ...

لیانا جونم خوبی ؟ پریود شدی؟ خود به خود شدی ؟ یا کاری کردی ؟ من هرچی گرمی هم خوردم نمیشم چیکار کنم ؟؟؟ 

همش فکر میکنم دارن میشم ولی میرم چک میکنم میبینم نشدم 😞😞😞😞

زينب جون من الان اول پريود هستم  فردا ميرم سونو واسه سيكل انتقال   كار خاصي هست انجا ...

دکتر عابدی اومده؟ میشه لطف کنی فردا ازش سوال کنی ببینی من بیام پیشش که آمپول بده پریود شم یا صبر کنم طبیعی بشم 

لیانا جونم خوبی ؟ پریود شدی؟ خود به خود شدی ؟ یا کاری کردی ؟ من هرچی گرمی هم خوردم نمیشم چیکار کنم ؟ ...

اره عزيزم ديشب لك ديدم صبح بيدار شدم ديدم خداروشكر پريود شدم 

آويشن دم كردم چون قاعده آوره تو هم بكن بعد نبات بنداز توش بخور خيلي خوبه بي خيال باش ميشي حتما كاش امروز بشي من صبح ميرم سونو زنگ زدم گفت ٨اينجا باش عابدي هنوز نيومده فروتن سونو ميكنه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دکتر عابدی اومده؟ میشه لطف کنی فردا ازش سوال کنی ببینی من بیام پیشش که آمپول بده پریود شم یا صبر کنم ...

نيومده هنوز باشه فردا ميپرسم از طاهري يا فروتن 

الان آويشن و دم كن عاليه

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اره عزيزم ديشب لك ديدم صبح بيدار شدم ديدم خداروشكر پريود شدم  آويشن دم كردم چون قاعده آوره تو ...

من که دائم در حال خوردن دمنوشم هم نعناع هم زنجبیل دارچین و.... تازه روزی ۲ ساعت هم پیاده روی دارم 

دلدرد و کمردردش رو دارم دوسه بارم لک قهوه ای روشن  دیدم ولی قطع شد خدا کنه عفونت نباشه 😭😭😭😭😭

چرا گلم کم کرد تا هفته 10 دیگه باید استرادیول قطع بشه شیافم گفت از این به بعد فقط شبی یکی تا هفته 1 ...

خدا رو شکر هیچ خبری منو الان انقدر خوشحال نمیکرد😄😄

وا چه عجیب الان بدنت خوب شده؟

خدا جونم شکرت...
ببین گلم خوب چرا این قدر هزینه آخه، وقتی شیاف هم همون تاثیر رو داره و درد هم نداره، تازه مناسب تره ق ...

زینب جان میگم بنظرت من کدوم مرکز برم؟ بین ابن سینا و رويان موندم واقعا. رویان دوبار باهاش انتقال منفی داشتم..یکم ببینم حس میکنم دکتراش آزمون و خطا میکنن. ابن سینا اگه برم فک کنم از اول باید تمام راه رو برم

چکار کنم؟ خدایا خودت بهترین رو جلو پام بذار😭

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
من که دائم در حال خوردن دمنوشم هم نعناع هم زنجبیل دارچین و.... تازه روزی ۲ ساعت هم پیاده روی دارم&nb ...

نه فقط استرس بود دليلش من بيخيال شدم بعد پريود شدم 

ببين آويشنو امتحان كن اگه عطاري نزديك خونتونه برو برگشو بگير مثل چايي دم كن خيلي تاثير داره 

ارسیتا جان وقتی اومدی از کلا ن تر تعریف کردی می خواستم بگم نری پیشش اما دلم نیومد دیدم امیدواری گفتم ...

دوست عزیز یعنی احمدی از کلانتر بهتره،من همش ناراحتم که چرا با کلانتر ویزیت نشدم،آخه احمدی هم که اصلا حرف نمیزنه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
من اصلا یادم نبود بگم میشه چیزی اضافه کرد یا نه...وقتی بعد اون همه سختی همه رو خوردم دیدم یه خانمه م ...

خاکستری جان کلا چند میلی گرم خوردی 50 یا بیشتر? یک ساعت بعد آز دادی یا دو تا یک ساعت ?

عزیزم هر یه ساعت راه رفتی؟چرا خسته که شدم واقعا توی ماشین ادم اذیت میشه مسیر طولانی...ولی انقد خوشحا ...

آره. کمتر از یک ساعت حتی.

یه بار بچه بره دستشویی ، یه بار خوراکی بخریم ، دو بارم بعد از هر عوارضی.

ولی از صبح تا حالا له له ام.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار