2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
ممنونم عزیزم  لطفاً آدرسشو برام بفرست

خیابان زند - نزدیک به بیمارستان شهید فقیهی - ساختمان پارسیان - طبقه ششم - واحد ۲۴

دکتر داریوش منصوری ازشنبه تا چهارشنبه هستن

تشخیصش عالیه ما خودمون بعد چقدر دکتر رفتن و آزمایش و... با اولین ویزیت پیش ایشون متوجه مشکل شدیم دکتر پدرمم هستن برای پروستات شون میرفتن خداروشکر سر ۲ ماه خوب شدن 

انشالله شما هم درمان میشید 

ساعت ۵ برید که زود نوبتتون بشه چون خود دکتر۶ میان

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
ان شاالله هر. چی هست خیر باشه و تهش نتیجه خوبی داشته باشین تعریف دکتر سجادی رو شنیدم ولی خوب دکتر ه ...

زینبی جان شما چیزی درباره محیط کاشت gcsf میدونین؟ برای جنین هایی خوبه که ضعیف هستن مثل مورد ما.میگن یه سری فاکتورهایی اضافه داره که باعث میشه به جنین ضعیف کمک کنه رشد کنه.آیا رویان هم ازش استفاده میکنه یا نه؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشه عزیزم اگه بتونم از مطبش وقت بگیرم که عالیه چون من کارمندم طی روز برام سخته مرخصی گرفتن

يكشنبه و چهارشنبه عصرا مطب 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
به سلامتی عزیزم😍 من شنیده بودم تا سه ماه اول هست انگار. راستی شما غربالگری اول رفتین؟

آره ديگه تا سه ماه اول فقط بايد آمپول استفاده كني منم سه ماهم هفته ديگه تموم ميشه و آمپولمم هفته ديگه قطع ميشه. 

نه هنوز نرفتم چهارشنبه ميرم به اميد خدا 🙏💗

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
دوستان دیروز فرصت نداشتم بهتون بگم رفتم طب سنتی خانم دکتری که اونجا بود گفت اگه قبل از انتقال میوم ...

عزیزم تهرانه این خانم دکتره؟ 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

سلام بچه ها من 18سیکلم یعنی دو روز بعد پانکچر دوتا امپول پروژسترون زدم امروز که 23 سیکل هس عادت نشدم چیکار کنم زودتر بشم اخه ورم شکم بدجوری اذیتم میکنه 😭😭

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
به سلامتی عزیزم خدا رو شکر الان چند وقتته؟

سلامت باشی...هفت هفته وپنج روز

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
ب سلامتی. از مراعات هات و خورد و خوراک و استراحتت هم میگی. ممنون

قبل انتقال سعی میکردم غذای با طبع سرد کمتر بخورم...بعدشم خیلی سوپ پای مرغ میخوردم ..فرنی هم همینطور بیشتر غذاهای ابکی میخوردم یا عدسی...چنددور هم موز خوردم...دو سه روز اول یک قاشق نشاسته تواب حل کردم خوردم..داروهامو امپولمو سروقت استفاده میکردم...استراحتمم تا سه روز اول مطلق بودم فقط تا دستشویی میرفتم بعد سه روز استراحتم نسبی بود...کاری نمیکردما مثلا تو خونه راه میرفتم مینشستم..خیلی ناامید بودم که خداروشکر مثبت شد

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
دخملااا یه کاربر با من یه تاریخ  انتقال داشت  ..مثبت شد .چهارتا جنین براش گذاشته بودن.... ...

عزیزم من ۲۴ بهمن تاریخ انتقالم بود...دوتا جنین برام گذاشتن...یه دونه دخمل تو دلم دارم(البته از همون اولش یه دونه بود)..نمیدونم منظورت منم یا نه

امیدوارم خودتم به زودی خبر مامان شدنتو بدی بهمون😘التماس دعا گلم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

دوستای قشنگم ببخشید نتونستم از تک تکتون جداگانه بابت تبریکاتو دعاهای قشنگتون تشکر کنم...ممنونم از همتون😍😘