2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دکترت بهرامی بود؟چه جوریه اخلاق و کارش؟راضی بودی ازش؟

ساراجان  بله قبلا دکترم‌ب ه ر ا م ی بود ولی دیگه نمی رم اونجا، راستش حس خوبی دیگه بهش نداشتم، از رفتارش خوشم‌نیومد، فک کن من تو سیکل انتقال بودم به جای امیدواری دادن برگشت گفت این بار منفی شدی بیا لاپراسکپی کنم برات، گفتم دکتر پادمهر گفته نیازی به لاپرا نداری، گفت اون دنبال یه چیز گنده میگرده برا لاپرا، ولی ما یه چیز کوچیک هم باشه بررسی میکنیم، 😳😳، بعدم دوبار سیکلمو کنسل کرد که سری دوم‌ خود ماماها سونو‌رو‌که دیدن گفتن خوبه که ، بعدم بردن نشون دکتر ص ا ر م ی  دادن ایشون هم تایید کرد که مناسبه و نیازی به کنسلی نداره، راستش من دیگه اعتمادم رو بهش از دست دادم والبته جنین هم دیگه نداشتم

خانمها به نظرتون من فردا برم آزمایش؟ امروز روز ۱۴ انتقالمه و بی بی چک منفی شد...  دیگه دلش رو ن ...

عزیزم حتما برو  آز بده اگه بی بی معتبر میبود که چه کاریه آزمایش خون بدیم

آخه اگه اونقدی هورمون بالا رفته بود که بگن باردارم باید الان تو ادرارم میبود

اینکارو با خودتون نکنین لطفا.همین چند روز پیش یکی از دوستان رو حساب اینکه بی بی چکش منفیه داروهاشو قطع کرد ولی خب درواقع مامان شده بود...که متاسفانه بتاش افت کرد

پس اصلا به بی بی چک اعتباری نیست.درضمن بعضیا جنینشون دیر لانه گزینی میکنه ومقدار بتا پایینه روزای اخر و با بی بی چک مشخص نمیشه.برای همین میگن حتما آزمایش بدین...شما این همه روز صبر کردین و زحمت کشیدن جا برای اما‌ و اگر نذارین

این پیامم کلی برای دوستانی بود که به بی بی چک اعتماد میکنن...

بی بی چک معمولا مثبت کاذب نداره ولی منفی کاذب زیاد داره

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه ها من رفتم ازمایش قند معروفو دادم.نگم براتون چقد حالم بد شد.همون اولش بعد یه ربع گفتم نمیتونم.حالت تهوع دارم.الان بالا میارم...خانمه گفت وااای بالا نیاریا،وگرنه مجبوری از اول محلول رو بخوری😣برو دراز بکش رو تخت سعی کن یادت بره.خلاصه خیلی تلاش کردم بالا نیارم...همش دراز کش بودم ولی هنوزم حالم بده...آب قند خااالی بود😤تازه تو سه تا لیوان حلش کردم به زور خوردم بعد خانمه‌ میگه تو سه مرحله خوردی مزه ی چیزی هم میداد؟گفتم اره خیلی خیلی شیرین بود😣

پس فردا هم جوابش اماده میشه امیدوارم همه چی نرمال باشه.خلاصه برای همه منتظرا از این ازمایشای دشوار آرزو میکنم😆

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
 وای آزی جون یادته چقد رسوابازی دراوردم؟😂😂😂😂 تاپیک پر بود از پیامای من... ده برابرشو سر مام ...

خاکستری جون ، بعد رسیدن بدنت کوفته نشد.

من بدن درد گرفتم ، دست و پاهام ضعف میره.

همش دراز کشم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
چند سالته؟ از نظر هزینه تصمیم گرفتی دولتی بری یا خصوصی؟

۳۵ سال

راستش هزینه برام مهمه ولی حداکثر تا ۲۰ میلیون می تونم هزینه کنم ولی اگه خدمات یکسان باشه ترحیحم رو دولتی چون جور کردنش برام سخته ولی به هر حال بحث جون و مال و روان مطرح هست

سلام بچه ها هرکی این پستو میخونه برای رضای خدا چیزی به ذهنش میرسه یا اطلاع داره بگه اجرتون باامام رضا 

من 3دفعه تخمک کشی شدم اون دوبار جنین درست نشد چون تخمکانارس بود 

اینبار 20تاتخمک گرفتن که 9تاشو لقاح دادن فقط یکیش جنین 3روزه شد وفریز کردن 

اینقد ناراحتیم که خدا میدونه کسی بوده خودش یااطرافیان اینجوری بوده شرایطش خوب شده باشه 

تازه شکمم کلی اب اورده تا برج 7هم انتقال ندارم 

حالا من چیکار کنم کارم شده گریه کسی راه حلی بلده

دکترم کلانتری اصفهان هست دیگه نمیدونم باید چیکار کنم 

رفتیم پیش جنین شناس اونم فقط بلده بگه اهدایی منم اصلا نمیتونم به اهدایی فک کنم شوهرمم همینطور میخوایم بچه کلا ازخودمون باشه چیکارکنیم داغون شدیم طلاهامم فروختم😭😭😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

خداجونم شکرت بابت نعمتهای که بهم دادی😍
پرد که ندارم متفورمین و استرادیول دارم واقعا خوردنشون حالمو بد میکنه 😩 آرامش جون من چندبار شیافمو ...

عزیزم امپولتو زید کن من کلا فکر کنم۳هفتس رکتال میزارم اصلا دیگه واژینال نزاشتم

اما امپولت و چند ردز زیاد کن لکت قطع میشه بعدش دوباره همونقدر بزن.

البته من بیشتر دراز کشیدم برا همین قطع شد شما هم اگه میتونی تو طوو ردز همش دراز کش باش🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم