2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047244 بازدید | 684583 پست
گلم پله حتی طبقه 4 هم باشی ذره ایی اثر منفی نداره، این دو هفته هیچ تغییری تو زندگی لازم نیست، دو طبق ...

خدا خیرتون بده که شماها هستین به همین قرانی که الان بازش کردم بخونم، همتونو از ته قلبم دعا کردم کلی آروم شدم با خوندن جواباتون انشالله هیچ زنی تو حسرت مادرشدن نباشه تو این تاپیک الهی آمین🙇 انشالله خدا فرشته ی شمارم حفظ کنه زینبی جون ❤

نه هيچي نميخورم  من مشكلم اينه كه بدون قرص ضخامتم عاليه ميترسم استراديول بخورم خيلي بالا ...

نترس چک میکنن.

من خوراک لوبیا و گوجه ارگانیک زیاد خوردم اینبار قبل انتقال.

با اینکه تاریخ  همه ی مراحل انتقال این بارم مثل قبل بود ، اما خود انتقال دو روز زودتر افتاد.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها. یادتونه گفتم همسرم بعد از کلی دارو از داده تو ابن سینا بدترشده؟ امروز جواب dfiش اومد. ز ...

عزیزم خوب چیه، عاااااااااالیه، نه اون آز درست بوده، دی اف آی و تحرک و تعداد بهم ربطی ندارن

دیدی زحماتت هدر نرفت و اون داروها، شرایطتون واسه میکرو عالیه

عه خوبه پس  ببخشید شما سوالهامو خوب جواب میدین یه سوال دیگه دارم  من زنگ زدم جنین شناس&n ...

ببین گلم این دیگه باید دکترت برای سیکل بعد داروهاتو تغییر بده، درمانش دست شما نیست، باید ببینه به چه سیکلی و با چه دارویی بدنت بهتر جواب میده که اغلب نابالغ بودن

تخمک پوچ فرق داره شما کیسش نیستی، گاهی زیر میکروسکوپ هم نمیشه فهمید تخمک پوچه

سلام خانمها خوبید

ی سوال،سایز فولیک باید چند باشه تا بالغ محسوب بشه و اینکه از زمانی که آمپول آزاد سازی رو میزنیم تا زمان پانکچر بازم رشد میکنه ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
زینب جون پس چرا من نمیتونم دو قدم راه برم 😕 درد پریود میگیرم  . یکمم نفس تنگی مثل وقتی گرما ز ...

عزیز دلم اولا اون برای دو هفته انتقال هست، دوما شما دو قلو داری و بارداری پر خطر محسوب میشی این واسه شرایط شما نیست، شما که گفتم فعلا باید ملکه باشی😍😍😍

برای اون دو هفته انتقال و بعد‌ش اگر بارداری پر خطر نباشه هیچ اشکالی نداره، حتی بارداری با ریسک متوسط هم لازم نیست همش یه جا بخوابه 

اون اضافشه نگران نباش😂😂اخه اون مایع که همش اسپرم نیست یه عالمه مواد دیگه قاطیشه 

😘شمام ك ايندفعه باردار شدي اضافه هاش بيرون ميريخت؟ آزي جون ميگن براي اس پ ر م هاي كم تحرك  بعد از اقدام پاهاتو بالا بگير ايا شمام بعد از اقدام كلّه پا وايمياستادين؟؟😂 ار گ ا س م بعد از اقدام به دليل انقباضاتش تاثير روي رسيدن اس پ ر مهاي كم تحرك به لوله فالوپ داره ايا؟

...
65کیلو هستم  استرادیول ،استروژن،آمپول پروژسترون،انوکسپارین

گلم لکه بینی شما احتمال زیاد مال انوکسا هست که فکر کنم یه مدت برات قطع کنن، منم آسپرين داشتم قطع کردن برام خوب که شدم دوباره گفت بخورم، ‌‌‌شیاف سیکلوژست نداری؟ اگر نداری و دو تا آمپول داری طبق وزنت می تونی یه شیاف صبح داشته باشی دو تا آمپول رو همزمان شب بزنی، در کل لکه بینی با این که خیلی خیلی دلهره آوره ولی اغلب پروگنوز خوبی داره

واقعا درمانده شدم فقط میخوام بدونم چرا نابالغ بودن خدا میدونی سنم هم 27"هس زیاد هم نیس بگم شاید بخاط ...

واقعا نمی دونم، ولی آخه 44 تا خیلی خیلی زیاد بوده، سیکل درمانیتون چه جور بود، با ال دی بود یا نه؟