2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047393 بازدید | 684597 پست
عزیزم منم مشکل ضخامت ندارم ولی همون روزی 3 تا برام تجویز کردن که البته من هنوز وارد سیکل انتقال نشدم ...

ممنون عزيزم 

دوستم پنجشنبه انتقال داشت اون زير جلدي گرفت كه قيمتش شد ٢ميليون ٤٠عدد روزي دوتا بايد بزنه به شكم 

ميگه بعد تزريق درد داره ولي در حد عضلاني نيست حالا منم دودلم عضلاني بگيرم يا زير جلدي

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام بچه ها من داروهای پانکچرمو میزنم الان دوبارشو زدم امروزم میشه سه بار ولی تخمدانم تیر نمیکشه یا ...

عزیزم اصلا مهم نیست، خصوصا تو چند روز اول که هییییییییییچی حس نمی کنی، من با وجود هایپری از 4 روز مونده با پانکچر فقط حس پری زیر دلمو داشتم و درد فقط روز پانکچر داشتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من دلم داره میترکه از 44تا تخمک فقط 3تا جنین دارم هر کی با من بود حداقل 10تا جنین با کیفیت دا ...

عزیزم قبول دارم خیلی سخته، خیلی حس نا امیدی و شکست زیاد میشه ولی ببین این همه آدم بودن با کلی جنین مامان نشدن، اون وقت بعضیا با یه جنین مامان شدن، باز هم امید هست، ان شاء الله با همونا مامان بشی

سلام بچه ها. یادتونه گفتم همسرم بعد از کلی دارو از داده تو ابن سینا بدترشده؟ امروز جواب dfiش اومد. زده 10درصد خوبه بنظرتون؟ میگم نکنه اشتباه شده باشه😞

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
اخه میدونی کلی فرتیل اید خورده بودم با کلی مغزیجات اینا اونم از چند ماه قبل چرا باید این همه بی کیفی ...

ببین گلم من یه دوست صمیمی دارم، سال 93 فقط دو تا تخمک داشت، تازه یکی از تخمک ها کیفیت نداشت، کلا یه جنین داشت، الان پسرش 4 ساله داره از دیوار راست بالا میره، این دوستم هم خیلی نا امید بود ولی خدا خواست، شد

نه عزیزم حتی ممکنه زودتر هم بشی، سیستم بدن بهم میریزه، گاهی هم ممکنه بارداری طبیعی اتفاق بیفته

عه خوبه پس 

ببخشید شما سوالهامو خوب جواب میدین یه سوال دیگه دارم 

من زنگ زدم جنین شناس 

گف ۱۲ تا تخمک داشتی که ۴ تا بالغ بودن و ۳ تا جنین تشکیل شده بوده که کیفیتش خوب بوده 

که حالا انتقال دادم و منفی شد 

حالت میگف ۸ تا نابالغ بودن .. گفتم پوچ بودن گف نه اصلا فقط نابالغ بودن 

به سن باروری نرسیده بودن  حالا من چکار باید کنم که تخمکام همه با هم رشد کنن و نابالغ نباشن 

اصلا درمان تخمک نابالغ چیه ؟؟ 

بچه ها میگن پریود دوم بعد انتقال منفی خیلی تاخیر توشه  کسی اینجوری شده ،؟  من دوست ندارم ...

نه همه مثل هم نیستن خیلی میترسی از روز ۱۵ پریود قرص دوفاستون روزی یه دونه بنداز تا ده روز بعد قطع کن بعد چندروز پریود میشی

خدایا...شکرت😍
مال من تیترم امروز  ۳ شده .اولین بار ۲۷ بود روز بعد ۳۷ شد دیگه خوشحال شدم منتظر بودم .امروز اول ...

این سقط نیست که جنینی نبوده که بخواد سقط شه نگران نباش منم افت بتا داشتم قبلا همون پریود عادیه .

خدای مهربونم شکرررررت .
بهت قول میدم بخاد بگیره از پله هم بالا بری هیچ تاثیری نداره

آره عزیزم می دونم فقط باید خواست خدا باشه تا بگیره ولی خب در کل آدم استرس می گیره چون بلاخره احتیاطم جزء واجبات تو این راه😓😢