2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047383 بازدید | 684597 پست
واای مهیا جون منم‌ خیلی عقبم هی هر روز میگم جبران میکنم‌ولی نمیشه، میترسم اخرش شرمنده شم😔😔😔

نيلا منم مث تو مجبورم فعلا سراغ ميكرو نرم و بمونم همينجوري اقدام طبيعي، شما شرايط همسرتون چه جوريه كه دكتر گفته طبيعي رَم امتحان كنين؟

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم این یعنی من فقط یه بار شانس انتقال دارم یعنی میشه با یه بار حامله بشم یه سوال داره مغزم میخوره ...

يه جنين شناس بهم ميگفت وقتي تعداد تخمك زياده احتمال اينكه پوچ و نابالغ باشن خيلي زياده حالا چه خبره ٤٤تا تخمك واقعا دكتر بايد حواسش باشه جلوي هايپري رو بگيره، درضمن نفسي هم از كلي تخمك فقط ٥جنين داشت كه باردار هم شد ب سلامتي، يعني ربطي نداره شمام ممكنه با همون سه تا باردار بشين انشالله، و لازم نيس به رفتن دوباره اين راه ها فك كنين ولي خداي ناكرده اگر لازمتم شد تبريز ادامه ندين، گرچه مطمئناً مثل نفسي با همين جنينا شما ماماني

...
مال من تیترم امروز  ۳ شده .اولین بار ۲۷ بود روز بعد ۳۷ شد دیگه خوشحال شدم منتظر بودم .امروز اول ...

فدای دلت عزیزم منم تجربه سقط داشتم میفهمم حالت رو حال منم داغونه خدایا بهمون آرامش بده

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........

بچه ها منم چهارشنبه پانکچر شدم سه تا تخمک ازم گرفتن امروز زنگ زدم گفتن یه دونه جنین تشکیل شده اونم رشدش ضعیفه. من دعا کنین همه امیدم به همون یه دونست

من اگه اون جنینم برام تشکیل نشه چند روز بعد از پانکچر پریود میشم؟

شماهایی که میخوایین طبیعی اقدام کنین میشه بگین سونو هم میرین یا نه؟ قرص خاصی رو مصرف نمیکنین؟

اخه میدونی کلی فرتیل اید خورده بودم با کلی مغزیجات اینا اونم از چند ماه قبل چرا باید این همه بی کیفی ...

منم خیلی از این فکرا میکنم ولی چاره چیه توکل به خدا 

باور کن منم خیلی تقویتی داشتم تازه روزی ۴۵۰ واحد پیورگان داشتم تو هم دوره ای ها برای من خیلی زیاد بود 

۶تا تخمک بیشتر ندلشتم که ۵ تا جنین شد اونم گفت ۴ تا کیفیت داره

يه جنين شناس بهم ميگفت وقتي تعداد تخمك زياده احتمال اينكه پوچ و نابالغ باشن خيلي زياده حالا چه خبره ...

یعنی بیام تهران؟ پیش کدوم دکتر؟ من حتی شرایط اومدن به تهران رو ندارم انگار رو هوام 😭😭

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
بچه ها میگم مگه چنین چیزی هس که جنین رو دو روزه رو فریز کنن بعد دوباره از فریز بیرون بیارن بذار رشد ...

بله عزیزم دو روزه هم فریز میکنن 

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
منم خیلی از این فکرا میکنم ولی چاره چیه توکل به خدا  باور کن منم خیلی تقویتی داشتم تازه روزی ۴ ...

واقعا درمانده شدم فقط میخوام بدونم چرا نابالغ بودن خدا میدونی سنم هم 27"هس زیاد هم نیس بگم شاید بخاطر سنم بوده اون همه کوفت زهرمار رو برای چی خوردم پس من بچه ها یعنی میشه بخاطر 8 ساعت دیر زدن امپول اویترل اینطوری جنین کم تشکیل بشه یا نابالغ بودن تخمک ها واسه همین موضوع باشه؟

سلام دوستان من اومدم دکترم سونو کرد میگه بقایا در اندازه ۲۰ در ۱۰ میلیمتر نزدیک دهانه رحم باقیمونده ...

سلام عزیزم منم سقط اولم هشت میل مونده بود اومدم خونه فعالیت کردم و پله رفتم دفع شد 

بله باید قرص رو مصرف کنی که دهانه رحمت باز بشه و. دفع کنه وگرنه اگر بمونه داخل خدای نکرده عفونت میشه 

سلام.کسی قبل از انتقال جنین سیکلوژل برای واژینال استفاده کرده ؟خارجیه یا ایرانی؟

سلام عزیزم بستگی به سن جنینی که میخوان انتقال بدن از قبل انتقال باید سیکلوژست یا پروژسترون استفاده بشه حالا بعضی دکترا ایرانیشو تجویز میکنن بعضی خارجیش رو 

سیکلوژست خارجی هست

مثلا اگر جنین سه روزه انتقال بدین از سه روز قبل انتقال باید. هر دوازده ساعت مصرف کنید. بستگی به شرایطتون دکتر تجویز میکنن که فقط شیاف باشه یا هم شیاف و هم آمپول