2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047393 بازدید | 684597 پست
عزیزم منم دقیقا همین طور بودم.اما میدم. تازه بعد انتقال شد۴تا.

مرررسي عزيزم واسم دعا كن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ترسم‌از اینه اگه توی ارداریم‌مشکلی پیش بیاد و این جفت هم خونریزیش زیاد بشه و ... شاید هیچ‌وقت ...😭

مطمئن باش خطری تو بارداری نداره عزیزم خیالت راحت. زندگیتو بکن و از بارداریت لذت ببر دیگه هم این انرژی های منفی رو از ذهنت عبور نده بابت گریه های بی دلیلت هم از نی نی عذر خواهی کن الکی غصهاش دادی بچمون رو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه هيچي نميخورم  من مشكلم اينه كه بدون قرص ضخامتم عاليه ميترسم استراديول بخورم خيلي بالا ...

عزیزم با سونو چک میشی،اگه ضخامتت خوب بالا رفته بود زودتر برات انتقال میدن ان شاالله، نگران نباش

گلم پله حتی طبقه 4 هم باشی ذره ایی اثر منفی نداره، این دو هفته هیچ تغییری تو زندگی لازم نیست، دو طبق ...

زینب جون پس چرا من نمیتونم دو قدم راه برم 😕

درد پریود میگیرم  . یکمم نفس تنگی مثل وقتی گرما زده میشی 

کلا جون ندارم 😟

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
خوردم خواهر امروز یکم بهترم نمیدونم تاثیر اون سیرابی است که به زور خوردم یا دوران ناخوشیم داره تموم ...

خداروشکر عزیزم..پس ی خرده تاثیر داشته برات..انشاءالله ک بهتر هم میشی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
زینب جون پس چرا من نمیتونم دو قدم راه برم 😕 درد پریود میگیرم  . یکمم نفس تنگی مثل وقتی گرما ز ...

اگه هموگلوبینت پایین نیست یکم تنگی نفس و تپش قلب تو بارداری طبیعیه من همینطورم

بعد انتقالین که پریود نشدین ؟؟

نه من دو تا پريود بعد پانكچرم  بايد پريود بشم كه برم تو سيكل انتقال 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اگه هموگلوبینت پایین نیست یکم تنگی نفس و تپش قلب تو بارداری طبیعیه من همینطورم

نمیدونم هموگلوبینم چه جوریه که😐😅

تو ازمایشای قبل بارداریم  بوده؟؟

من دکترم همین زیر جلدی برام نوشته خییلی تعریفشو می‌کرد، تا ببینیم خدا چی میخواد

اره خيلي بهتر از عضلانيه 

نفسی جان شما کی تهوعت تموم شد؟دوست دارم برم مسافرت اخه😂😂

عزیزم.من اون.تهوع شدید ک امونم بریده بود😥 تا هفته 10بود ..بعدش کمتر شد ولی همچنان بی میلی ب غذا و تهوع کمتری ک داشتم تا 4ماهگی باهام بود..دیکه بعدش کامل خوب شدم خداروشکر و از هیچی بدم.نمیا دیگه😁

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم با سونو چک میشی،اگه ضخامتت خوب بالا رفته بود زودتر برات انتقال میدن ان شاالله، نگران نباش

بعد وايميستن اون فوليكولايي كه هر ماه بدن توليد ميكنه آزاد بشن يا نه ربطي به اون نداره انتقال ميدن ؟

عزیزم.من اون.تهوع شدید ک امونم بریده بود😥 تا هفته 10بود ..بعدش کمتر شد ولی همچنان بی میلی ب غذا و ت ...

خب خدا راشکر 🌷

من حس میکنم دیگه از گوشت مرغ برای همیشه بدم اومده 

اصلا نمیتونم فکر کنم اینا رو بخورم 

غذام همه اش شده سیب زمینی و حبوبات 😑

دیگه خیلی دلم برا شوهرم بسوزه میگو 

اخه اون بدبختم نمیدونه چی بپزه 🙄