2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047389 بازدید | 684597 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسر من الان دوملیون اسپرم داره به نظرتون ابن تعداد برای آزمایشdfiکمه؟

Dfiچه ربطی به تعداد داره؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
سلام دوستان جفت خلفی چیه؟مشکلی داره یا مراقبتی میخواد؟ سرویکسم ۳۶ دوقلو باردارم آیا مناسبه؟ ان تی ...

جفت خلفی یعنی دیواره پشتی رحم لانه گزینی کردن فسقل ها، ان تی هم اگر بقیه پارامتر ها رو بذاری می تونم کمکت کنم، مثل crl و fhr و...، طول سرویکس که عالیه، ولی چون دو قلو داری باز بپرس لازم هست سرکولاژ یا نه، اینم بگم نصر به راحتی کسی رو سرکولاژ نمی کنه

سلام عزیزم، قربونت، خیلی این مکمل عالیه، شوهر من با این کلی تحرک اسپرمش رفت بالا

عزیزم برا چی گرفتین این قرص رو؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
سلام عزیزای دل🌼☘ خوبید خوشید؟؟ من نبودم کیا مامان شدن؟ ان شاءالله روزی برسه که تو این تاپیک هیچ ...

سلام مرجان جون ، خودت چطوري خانمي ؟ عزيزم رويا جون گل پسرش رو در آغوش گرفت ، من هم به اميد خدا پنجشنبه زايمان ميكنم .

دوستان مثل اینکه ماه گرفتگی اعلام شده تا ساعت 3 ونیم، به خرافات که اصلا اعتقاد ندارم😂😂😂گفتم واسه ...

نماز ایات وباید الان خوند یا میشه فرداهم خوند؟

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
خودم خیر سرم خواستم برم ببینم هماتوم کم شده یا چی.چون دارم شیاف استفاده میکنم.اصلا کاری به کیسه ی اب ...

خاكستري جون اصلا به خودت اين همه استرس وارد نكن ، وقتي ماما بهت گفته همه چيز خوبه مطمئن باش كه خوبه . 

خاكستري جون اصلا به خودت اين همه استرس وارد نكن ، وقتي ماما بهت گفته همه چيز خوبه مطمئن باش كه خوبه ...

چشم مامان سبحان جون.البته این ماما کلا خیلی انرژی مثبته.احتمالا اگه میرفتم پیش دکتر خودم اونم کلی استرس بهم میداد...حالا نمیدونم باز پیش دکتر خودم برم یا صبر کنم تا سونو...

موقع زایمانت خیلی دعا کن برای من و بقیه بچه‌ها❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم