2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047544 بازدید | 684607 پست
منم مرغ دوس ندارم، کباب خوبه، بستنی ام اگه خدا نکرده قندت بالا نیست گاهی بخور، نی نی تپل میشه، آب دو ...

اره طول سرویکسو که‌چرت میگفت.تازه هماتومم بزرگتر نشون میداد!توی انومالی بندر گفت نصف شده

اینبار باز گفت بیشتره...

اره ازمایش قندو بدم اگه مشکل نداشتم همه چی میخورم😂

پس فعلا فقط همون تغذیه ی خوب و خوردن مایعات و رعایت کنم تا سونوی بعدی...

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ياسي جون چن مدت استفاده كردن همسرتون؟

آهان بعد که آزش خوب شد، چون شرایط من خوب نبود باردار نشدم، تا اینکه همزمان با عمل من باز رفت یه بسته گرفت خورد، که باردار شدم، یعنی میخوام بگم مرد تقویت میشه، زن هم باید شرایطش مطلوب باشه، وگرنه اسپرم بیچاره کجا بره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره طول سرویکسو که‌چرت میگفت.تازه هماتومم بزرگتر نشون میداد!توی انومالی بندر گفت نصف شده اینبار باز ...

اره اینا رو رعایت کن، پیش دکتر خودتم برو غیر از اون ماما که رفتی 

خاكستري جونم شما كه با تجربه تر از اين حرفايي عزيزم، به خدا چرت گفته اصلا به هيچ وجه فكرشم نكن كه از ...

ممنون محیا جونم.چیکار کنم از دست این دکترا...سعی میکردم حتما ۱۰-۱۲ لیوان اب بخورم ولی میگم نکنه کم کاری کردم در حق نی نی...ان شاالله خدا زودتر دلتو با یه فرشته کوچولو شاد کنه...دعا کن تا دو سه هفته دیگه که میرم بندر همه چی خوب باشه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام دوستان جفت خلفی چیه؟مشکلی داره یا مراقبتی میخواد؟ سرویکسم ۳۶ دوقلو باردارم آیا مناسبه؟ ان تی ...

نه عزیزم خیلی هم عالیه.زودتر تکونای نی نی رو میفهمی

سرویکس هم فکرکنم خوبه.خدا دوقلوهاتو حفظ کنه برات خانمی

معمولا چون اسپرم های با کیفیت جدا میشن مورفو باید بهتر بشه ولی چون موقع پروسسینگ اسپرم ها رو نمی تون ...

ممنونم ازت عزیزم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دوستان من فردا که انتقال دارم باید صبحانه کامل بخورم؟ یادم رفته سری قبل چطوری بود؟  چیکار بای ...

عزیزم صبونه خوب بخور عزیزم🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
نه عزیزم خیلی هم عالیه.زودتر تکونای نی نی رو میفهمی سرویکس هم فکرکنم خوبه.خدا دوقلوهاتو حفظ کنه برا ...

قربونت برم عزیزم ممنونم از محبتت

لطف کردی پاسخ دادی 

خدا نین شما رو حفظ کنه مهربون😍😍

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
بچه ها نگين جواب ازمايشش چي شد؟ از بس اومدم ببينم نتيجه چي شده ديگه خُل شدم پياما رو قاطي كردم صفحه ...

گلم باز هم دی ان ای جنین تو خونش کم بوده دیگه باید سونو مجدد بده، ما که به دلمون افتاده سالمه نی نیش

دوستان من فردا که انتقال دارم باید صبحانه کامل بخورم؟ یادم رفته سری قبل چطوری بود؟  چیکار بای ...

گلم حتما یه صبحانه مقوی به بدن بزن البته اگر دوست داری، من روز انتقال خیلی اشتهام باز نبود چون کلا عادت به صبحانه نداشتم 

اره ثابت شده که...چی بگم..ماما هم اصلا این سونوگرافی رو قبول نداشت...میگفت خیلی از مریضای منو اینجور ...

آره عزیزم حتما بر طرف میشه، فقط فعالیتت هم زیاد نباشه، ولی شک ندارم کیسه آب شما نشتی نداره

ممنون عزیزم... اره انشالله گذاشتم بری ی ۵ ماه دیگه  چون آسم هم دارم آمپول گونال خیلی روی تنفس ...

خیلی هم عالی، کاش یه طب سنتی هم بری، نمی گم معجزه می کنه ولی خب کمک کننده هست تو بالا رفتن احتمال مثبت شدن تازه عوارض هم نداره