2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047560 بازدید | 684609 پست
سلام مامان مرجان خوبی؟ نی نی چطوره؟ چه خبرا؟ 

سلام عزیزم. خوبم حداروشکر😍 نی نی هم خوبه...

والا یکم سنگین شدم و بیحال... شنبه نوبت دکتر دارم ... 

تو چه خبر؟؟؟؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
اگه نمیومدم اینجا بگم دق میکردم😑 سونوگرافی گفت درواقع الان باید بچت ۲۵ هفته باشه ولی توی سونو ۲۴ د ...

عزیزم وزن نی نی که عالیه، فقط اگر خیلی نگرانی زودتر برو همون بندر از نگرانی دربیایی، خیالت راحت عزیزم، محاسبه سن بارداری تو هفته های بالا خطا زیاد داره، مایع آمنیون نمی دونم تو این سن چه قدر باید باشه ولی همین که نوشته حداقل نرمال یعنی هنوز تو رنج نرماله تو بدترین حالت

این بنده خدا زورش اومده یه نفر تو جزیره دیده که اطلاعاتش بالاست خیالت راحت راحت گلم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها نگين جواب ازمايشش چي شد؟ از بس اومدم ببينم نتيجه چي شده ديگه خُل شدم پياما رو قاطي كردم صفحه ها رو يهو عقب افتادم از ظهر و الان از همه جا بيخبرم نگران نتيجه و دست ب دعا بودم واسش

...
اگه نمیومدم اینجا بگم دق میکردم😑 سونوگرافی گفت درواقع الان باید بچت ۲۵ هفته باشه ولی توی سونو ۲۴ د ...

عزیزم اصلا خودتو ناراحت نکن انشالله نی نی کوچولوت خوبه خوبه

منم خواهرم سر دخترش که باردار بود رفت سونو بهش گفت ۱هفته کم داره جنین یعنی مشکل وزن و قد وهمه چی....تا دو روز کارمون شده بود گریه و ناراحتی تا اینکه رفت پیش دکتر خودش سونو رو انجام دا د بهش گفت هرکی این حرف رو بهت زده خیلی احمق بوده و همه چی هم اوکی خداروشکر سالم و سلامت زایمان کرد الان هم دخترش ماشالا ۱۰سالشه وجزو تیزهوشان هست 

شما اصلا ب دلت بد راه نده تا انشالله بری پیش دکتر خودت...💙

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
سلام عزیزم. خوبم حداروشکر😍 نی نی هم خوبه... والا یکم سنگین شدم و بیحال... شنبه نوبت دکتر دارم ...& ...

منم سنگین شدم، البته شکمم خیلی گنده نشده، فقط یکم نسبت به قبل گنده تر شده ولی از درون احساس سنگینی دارم😄

منم سنگین شدم، البته شکمم خیلی گنده نشده، فقط یکم نسبت به قبل گنده تر شده ولی از درون احساس سنگینی د ...

منم گنده نشده... ولی دیگه سرا ک باشم سریع کمر درد میشم... عضلاتمم میگیره. دکتر منیزیم داد بهم.تو کی نوبت دکتر داری؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
زینب جون خوبین،ببخشید ی سوال من اولین بار که میخواستم اقدام کنم دکترم تمام آزمایشات رو برام نوشت ول ...

خدا رو شکر عزیزم شما خوبی؟ ببین گلم آزمایش های هورمونی و ویتامین د3 و vdrl، و یه سری آزهای روتین که حتما باید تکرار بشه ولی من متوجه نشدم شما 6 سال پیش هم آی وی اف کرده بودین؟

آز ذخیره هم مجدد باید انجام بشه

عکس رنگی هم همین طور

زینب جون روی مورفولوژی هم تاثیر داره؟

معمولا چون اسپرم های با کیفیت جدا میشن مورفو باید بهتر بشه ولی چون موقع پروسسینگ اسپرم ها رو نمی تونن رنگ آمیزی کنن برای بررسی دقیق، آنالیز اسپرم تو بخش جنین شناسی معمولا ضعیف تر از حالت نرمال تو آزمایشگاه ناباروری گزارش میشه

گفت طبق سونوی قبلیت رشد بچه ت خیلی هم خوبه و همه چی درسته فقط بچت رشد قدیش یکم بالاتر از نموداره که ...

عزیزم، ان شاالله که هیچی نیست و تشخیصش غلط بوده ولی برای رشد بچه میدونم که تا میتونی پروتئین بخور، ماهیچه، آبگوشت، تخم مرغ، ماهی، ولی کلا نسبت به هفته ای که هستی وزنش خوبه، نزدیک 700 گرمه تا 28 هفته حتما یک کیلو میشه که نرماله کاملا، شایدم بیشتر بشه

منم گنده نشده... ولی دیگه سرا ک باشم سریع کمر درد میشم... عضلاتمم میگیره. دکتر منیزیم داد بهم.تو کی ...

من پنجشنبه نوبت دارم، قرص کلسیم من روش نوشته حاوی منیزیم و روی، همش میگم مرداد ماه زود بگذره، یکم برام سخت شده، هوا ام گرمه

عزیزم وزن نی نی که عالیه، فقط اگر خیلی نگرانی زودتر برو همون بندر از نگرانی دربیایی، خیالت راحت عزیز ...

متاسفانه بندر خیلی دیر نوبت میده شانس بیارم همون دو سه هفته دیگه رو بهم نوبت بده.امشبم هرچی زنگ زدم جواب ندادن

ممنون عزیزدلم.اره واقعا خیلی زورش اومد که من یه چیزایی میدونستم ...وقتی اومدیم بیرون به شوهرم دقیقا همین حرفو زدم...

اخه میدونی من علم غیب نداشتم که میخواد بگه اب دور جنین فلانه رشدش کمه...گفتم اقای دکتر هماتوم جذب شده؟گفت‌تو چیکار داری به هماتوم

باید ذهنت درگیر رشد بچه ت باشه.به خودت و تغذیه ت برسی.گیر به چه چیزایی دادی

میخواستم بگم خب بیشوعور تو که هنوز نگفته بودی بهم اینارو...من از قبلش فقط برای این مشکل اومده بودم وگرنه خداروشکر مشکلی نداشتم که بخوام بیام سونو

حالا از وقتی گفته توی نت خوندم که علایم کم شدن حجم کیسه ی آب کم شدن حرکت بچه ست.همش حس میکنم نی نیم تکوناش کم شده!!!

با اینکه توی سونو گفت ضربان قلب و حرکات بچه خوبه...دعا کن مشکلی نباشه عزیزدلم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
زینبی جون واقعا نمیدونم مشکلش چی بود ولی هرچی بود واقعا ناراحتم کرد.دیگه هیچوقت پیشش سونو نمیرم الب ...

عزیزم پس بی ربط گویی ایشون بهت اثبات شده کامل، ببین گلم دقیقا محل لانه گزینی و هماتوم هیچ ربطی به فعالیت یا تغذیه شما نداشته، اصلا علتش نامعلوم، بعد اگر ترشحات نداری پس نشتی هم نداری، وقتی هم رشد بچه خوبه قطعا آب دورش هم خوبه، چون اگر خدای نکرده مشکلی داشت مربوط به جفت و بند ناف و عدم تغذیه رسانی خونی به جنین مطرح میشه، پس نتیجه می گیریم مایع آمنیون شما عالیه و ایشون یا دستگاهش خوب نیست یا کار با ستینگ دستگاه رو بلد نیست در کنار خیلی چیزای دیگه که بلد نیست