2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست
بچه ها من دکتر رفتم طبق سونوی قلب برام هفته ی بارداری رو حساب کرد گفت امروز ۲۴ هفته و ۵ روز هستی. ق ...

عزیزم،من با اینکه باردار نیستم،ولی نمیدونم چرا حالت رو درک میکنم،پیامتو که خوندم یهویی دلم ریخت واقعا نمیدونم چی بگم،اینا باید چند واحد هم طرز برخورد با بیمار رو پاس میکردن،آدم هرچه قدر هم که مشکل داشته باشه باید اون به اصطلاح دکتر با آرامش کامل با بیمارش برخورد کنه،ن اینکه استرس اش رو دو چندان کنه.حالا که خدا رو شکر برای شما مشکلی نبوده و تا آخر بارداری هم انشالله بدون مشکل سپری میشه و بسلامتی نی نینت رو بغل میگیری 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من دکتر رفتم طبق سونوی قلب برام هفته ی بارداری رو حساب کرد گفت امروز ۲۴ هفته و ۵ روز هستی. ق ...

خدای من چرا این قدر چرت و پرت تحویلت داده!!!! خدا شفاش بده فکر کنم زنش طلب مهریه کرده 

والا، آخه اگه دهانه رحم باز باشه، طول سرویکس 0 میشه نه 35😡😡😡😡😡 

گلم طول سرویکست عالیه الان هم تازه باید شروع کنی به خوردن چیزهایی که برای وزن گیری نی نی خوبه، مثل کباب و ماهیچه گوسفند و این چیزا خیالت راحت همه چی عالی داره پیش میره😍😍😍😍😍

عزیزم،من با اینکه باردار نیستم،ولی نمیدونم چرا حالت رو درک میکنم،پیامتو که خوندم یهویی دلم ریخت واقع ...

ممنونم از توجه و درکت عزیزم.اره واقعا اینا شعور حرف زدن با زن باردار رو ندارن...ماها هم که بارداریمون کلا با ریسک و استرس بیشتری همراهه کاش یکم درک میکردن

حالا ان شاالله خودت به زودی باردار شی و با ارامش بگذرونی بارداریتو...من که هرمرحله یه استرس جدید یا دکتر یا سونو میده بهم

خیر سرم رفته بودم سونو خیالم راحت شه که اعصابم به هم ریخت بدتر😔

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
گلم اینا آزمایش هایی هست که اگر کسی خدای نکرده حداقل دو بار منفی شد ارزش بررسی دارن، ببین اصلا منظور ...

زینب جون خوبین،ببخشید ی سوال

من اولین بار که میخواستم اقدام کنم دکترم تمام آزمایشات رو برام نوشت ولی الان که بعد ۶ سال که باز اقدام کردم و دوبارش منفی شد دیگه انجام ندادم دکترم و عوض کردم این دوبار آخری بتظرتون نمیخواسته انجام بدم ؟دوباره.....چندسال گذشته بوده ازشون؟

قبلا دکترم فلاحی بود حالا رستمی که هردوشون باهم توی یک کلینیک همکار هستن و پروندم و دیده ممکن هست برا همین نوشته واسم؟

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
بله کمتر میشه ولی چون کیفیت خیلی میره بالا اهمیتی نداره خصوصا برای میکرو، تازه بهتر هم هست چون اون ب ...

زینب جون روی مورفولوژی هم تاثیر داره؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ممنونم از توجه و درکت عزیزم.اره واقعا اینا شعور حرف زدن با زن باردار رو ندارن...ماها هم که بارداریمو ...

ممنون از دعای قشنگت عزیزم،شما که با ماما صحبت کردی،پس نمیخواد به خودت الکی استرس بدی گلم

خدای من چرا این قدر چرت و پرت تحویلت داده!!!! خدا شفاش بده فکر کنم زنش طلب مهریه کرده  والا، آ ...

زینبی جون واقعا نمیدونم مشکلش چی بود ولی هرچی بود واقعا ناراحتم کرد.دیگه هیچوقت پیشش سونو نمیرم

البته قبلا هم این برخوردو باهام داشته برای سونو ان تی که من همش استرس سلامتی بچمو داشتم بهم گفت معلوم نیست چیکار کردی که لخته ایجاد شده توی جفتت و جفتت پایینه و خیلی مواظب باش

خداشاهده جوری حرف زد که اصلا یادم رفت برای ان تی و سلامتی نی نی اومدم.به محض اینکه از مطب رفتیم بیرون به شوهرم گفتم نمیتونم وایسم،دست و پام اونقد میلرزید حالم بد شد و ببخشید هرچی خورده بودمو بالا اوردم.خیلی باهام بد برخورد کرد.خدا نگذره از اینجور ادما که بلد نیستن وظیفشونو درست انجام بدن.علاوه بر اون اطلاعات درستی هم ندارن.بعدش دکتر بهم گفت جفت و هماتوم هیچ ربطی به فعالیت تو نداشته.هنوز دلیل این مشکلات مشخص نشده.جفت هم از همون اول پایین تشکیل شده تقصیر تو نبوده که

حالا زینبی جون من نگران مشکل کیسه ی آب هستم وگرنه بقیه حرفاش مهم نیست...من دو سه هفته دیگه میرم سونوی بندر ولی اگه واقعا کیسه ی آبم نشتی داشته باشه چجوری میتونم بفهمم؟!چون فکرکنم اون تست امینوشور رو اینجا ندارن.از طرفی من اصلا ترشح ندارم!

چیکار کنم این مشکل برطرف شه؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ممنونم از توجه و درکت عزیزم.اره واقعا اینا شعور حرف زدن با زن باردار رو ندارن...ماها هم که بارداریمو ...

خاكستري جونم شما كه با تجربه تر از اين حرفايي عزيزم، به خدا چرت گفته اصلا به هيچ وجه فكرشم نكن كه از جيب خوريه پشيمون ميشي به خاطر اين استرس الكي كه به اون گل دخمل ميدي، يه بيسوادي يه چرتي پرونده واس خودش، اخه چرا جدي گرفتي؟ شما بايد به صورت خيلي معقول به خودت بگي كه با اونهمه آب كه خوردي مگه امكان داره اب كم شه؟؟؟ بهش فكر هم نكن حتي

...
ممنون عزیزم نمیدونستم اینارو

پیگیر شو خیالت راحت میشه. منم نمیدونستم به پیشنهاد صاحب تایپیک انجام دادم 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
واقعا نمیدونم هر چی ازمایشه بیرون داده خوب بوده یه ازمایش تو مرکز ناباروی شهر خودمون داد که خوب نبود ...

جای خوب آزمایش بدین حتما 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
سلام مامانی، خوت خوبی؟ نی نی خوبه؟ پرپروک جان مامان شده، رویا بله زایمان کرد، مامان سبحان عزیز هم آخ ...

خداروشکر خداروشکر😊🍃☘

ماهم خوبیم😍

ان شاءالله شاهد خوشی همه خواهرام باشم😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀