بچه ها من دکتر رفتم طبق سونوی قلب برام هفته ی بارداری رو حساب کرد گفت امروز ۲۴ هفته و ۵ روز هستی.
قبل از اون رفتم سونو ببینم هماتومم کوچیکتر شده یا نه،یهو سونوگراف برگشت گفت تو چیکار هماتوم داری چیو چسبیدی هی میگی کوچیکتر شده یا نه.اینا یه مشت عدده.شاید تا اخر بارداریت هم از بین نرفت.به فکر رشد بچت و آب دورش باش که داره کم میشه و خطر داره!بخدا لحنش خیلی بدتر بود
بعد گفت اصلا معلوم نیست ذهنت درگیر چیه،توجهی به رشد بچت نداری!اینارو جلو شوهرم میگفت!خیلی بدم اومد.گفت از نظر تغذیه بیشتر به خودت برس.شوهرم گفت از نظر تغذیه هیچ کمبودی نداره خانمم.گفت نه باید بره پیش مشاور تغذیه.جفتشم پایینه و دهانه ی رحمش هم بازه!گفتم طول سرویکسم چنده مگه؟گفت ۳۵
گفتم خب چشه گفت پایینه
باید بالاتر باشه.گفتم از سونوی هفته ی ۱۹ که رفتم ۳۵ بوده الانم میگین همینقده دکترم گفت خوبه.گفت نه خوب نیست
خلاصه گند زد به اعصابم گفت برو پیش دکترت بهت رژیم غذایی بده بچت رشد کنه!
منم رفتم پیش دکترم دیدم خیلی خیلی شلوغهمنشی گفت امشب نوبتت نمیشه،ولی من میدونستم اگه بیام خونه خودمو میکشم با فکرو خیال...رفتم پیش یکی دیگه که ماما هست اما کارش خیلی خوبه.خداروشکر خلوت بود و من سریع رفتم تو
گفت خداروشکر همه چیخوبه
حرفای اقای سونوگرافیست رو براش گفتم گفت اولا حق نداشته انقد بهت استرس بده،ثانیا من سونوی قبلیت که بندر و پیش یه دکتر معروف انجام دادی رو بیشتر قبول دارم