2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047543 بازدید | 684607 پست
خدا رو شکر عزیزم شما خوبی؟ ببین گلم آزمایش های هورمونی و ویتامین د3 و vdrl، و یه سری آزهای روتین که ...

خداروشکر....اره ۶سال پیش...الان تمام آزمایشها رو انجام دادم هرسری که تخمک کشی و انتقال داشتم ویتامین دی وهورمونی.تیرویید..اینسری که میخواستم انتقال بدم متوجه شدم که تیرویید گرفتم که رفتم پیش متخصص گفت نه پرکار نه کم کار ولی باز دارو رو بهم داد که گفت یکروز درمیان بخورم ناشتاوگفت جوابت مثبت شد باز باید آز بدی که متاسفانه منفی شدم...ویتامین دی هم که بهم قرص دادن کم بود که اونم خوب شد ولی اون آزمایشاتی که ۱هفته بعد جوابش میاد نه همون یبار،عکس رنگی هم باز همون یبار دیگه انجام ندادم 

دکترمو میخوام عوض کنم..چون من اصلا دکتر رستمی رو نمیبینم فقط روز انتقال حتی یبار هم نتونستم ویزیت بشم پیشش..

بنظرتون دکترمو که عوض کردم بهش بگم که بنویس برام؟

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
عزیزم اصلا خودتو ناراحت نکن انشالله نی نی کوچولوت خوبه خوبه منم خواهرم سر دخترش که باردار بود رفت س ...

ممنونم عزیزدلم.خداروشکر که خواهرزادت صحیح و سالمه😘 التماس دعا خانمی.حالا تغذیمو سعی میکنم بهتر رعایت کنم.فقط نگران کیسه ی آبم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پنجشنبه نوبت دارم، قرص کلسیم من روش نوشته حاوی منیزیم و روی، همش میگم مرداد ماه زود بگذره، یکم بر ...

يأسي جون سلام خوبي؟ برا همسرم اورتومول فرتيل پلاس گرفتم خدا ب خير كنه انشالله

...
منم گنده نشده... ولی دیگه سرا ک باشم سریع کمر درد میشم... عضلاتمم میگیره. دکتر منیزیم داد بهم.تو کی ...

عزيزم منيزيمت چه ماركي بود، خواهش ميكنم اگه پياممو ديدي محبت كن برام جواب بفرست خيلي اورژانسي لازم دارم مرجان جون

...
متاسفانه بندر خیلی دیر نوبت میده شانس بیارم همون دو سه هفته دیگه رو بهم نوبت بده.امشبم هرچی زنگ زدم ...

عزیزم حال نی نی خوبه، دچار سندرم مدیکال استیودنت شدی، همون که دانشجوهای پزشکی هر بیماری می خونن تو خودشون میجورن و فکر می کنن به اون بیماری مبتلا شدن😂😂😂😂

خیالت راحت همه چی خوبه

ببین من سال 96 همسرم مشکوک به تورشن نیمه کامل بیضه بود، عمل کرد و خدا رو شکر مشکل خیلی جزئی بود و اصلا پیچش در کار نبود، این به کنار،

تو اتاق عمل بیضه رو با چند تا سوچور فیکس کرده بودن که دیگه از این شک ها بوجود نیاد، بعد من یکی از اون فیکس کننده ها رو متوجهش نشده بودم تا پارسال که داشتم به دلایلی معاینه مجدد می کردم بنده خدا رو، یهو یه توده کوچیک سفت جدید حس کردم، یعنی دنیا رو سرم خراب شد، با گریه رفتیم پیش دکتر همسرم، بنده خدا معاینه کرد و کلی حنده اش گرفت بهم، گفت چرا این قدر می جوری تو خودت و همسرت، زودتر میکرو کنین تا بیشتر بیماری به خودتون نچسبوندین😂😂😂حالا مگه من قبول می کردم، گفت بیا واسه دل تو براش سونو نوشتم، آقا تا روز ویزیت همسرم تمام علائم بدخیمی بیضه رو تو خودش حس میکرد

گفتم خیال شما هم راحت باشه

عزیزم، ان شاالله که هیچی نیست و تشخیصش غلط بوده ولی برای رشد بچه میدونم که تا میتونی پروتئین بخور، م ...

یاسی جونم ممنون گلم...ان شاالله نی نیتو صحیح و سالم بغل بگیری...چشم سعی میکنم غذارو رعایت کنم.متاسفانه از وقتی باردار شدم اصلا نمیتونم ماهی و مرغ بخورم

بازم هفته ای یه بار ماهی رو میخورم...

خب درسته خودمم تحقیق کردم وزنش خوبه نسبت به این هفته ولی خودش یه هفته بیشتر حساب میکرد اخه!میگفت بچت رشدش یه هفته عقبتره!درصورتیکه ماما گفت نه ما طبق اولین سونو حساب میکنیم که برای تو سونوی قلب توی هفته ی ۱۰ بوده

دعا کن همه چی خوب باشه مهربونم

ولی ذهنم رفت سمت شیاف گفتم نکنه روی حجم کیسه ی آب تاثیر داشته!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم از بعد انتقال روزی یکی ویتامین دی خوردی؟منم دارم فمبیون میخورم اگر اشکال نداره اسم داروهای بع ...

از قبل انتقال د سه میخوردم چون سطح د سه بدنم کم بود و اینکه دکتر. به همه کسانی که انتقال و پانکچر دارن تجویز میکنه

بعد انتقالم همون دسه ادامه دارره ،هنوزم دارم چون هفته هفت یه آزمایش خون کامل دادم که دسه پایین بود هنوز و. تیروییدم هم خوب نبود که قرص لووتروکسین دارم فمیبیون دارم استرادیول تا هفته هفت هشت داشتم آمپول آنوکساپارین دارم و قرص  آسپرین که الان سه هفته ایه قطع کردم تا شنبه برم ببینم چه تصمیمی میگیرن

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
 خداروشکر....اره ۶سال پیش...الان تمام آزمایشها رو انجام دادم هرسری که تخمک کشی و انتقال داشتم و ...

آره گلم به نظرم حتما این بار تمام آزمایش هایی که آنا جان لیست کرده رو انجام بده، حداقل خیالت راحت میشه مشکلی نداری، ولی بذار یه مدت از منفی شدن بگذره تا اثر نداشته باشه و جواب کاذب نده

یاسی جونم ممنون گلم...ان شاالله نی نیتو صحیح و سالم بغل بگیری...چشم سعی میکنم غذارو رعایت کنم.متاسفا ...

منم مرغ دوس ندارم، کباب خوبه، بستنی ام اگه خدا نکرده قندت بالا نیست گاهی بخور، نی نی تپل میشه، آب دور جنین ممکنه از شیاف باشه ولی این همه آدمم استفاده میکنن، هیچی نشده، احتمالش یک در هزاره از اون باشه، طول سرویکسم که خوبه والا بالای 30 میگن خوبه، دیگه 35 که نرماله🤔

عزیزم پس بی ربط گویی ایشون بهت اثبات شده کامل، ببین گلم دقیقا محل لانه گزینی و هماتوم هیچ ربطی به فع ...

اره ثابت شده که...چی بگم..ماما هم اصلا این سونوگرافی رو قبول نداشت...میگفت خیلی از مریضای منو اینجوری انداخته توی استرس و رفتن بندر و مشکلی نبوده خداروشکر

اخه نمیدونم نشتی چجوریه.راستش من قبلا یرای اینکه عفونت نگیرم لباس زیر نمیپوشیدم و عادت کرده بودم.با اینکه قبلا خیلی بدم میومد

الان تازگیا لباس زیر میپوشم حتما...بعد امروز لباس زیرمو عوض کردم یکم خیسی داره ولی نمیدونم اصلا ترشحه یا نشتی کیسه ی آب!به قول تو حالا همش دنبال ایراد توی خودم میگردم

میگم زینبی جون اگه بدترین حالتو در نظر بگیریم که کیسه ی آبم سوراخ شده باشه با مصرف مایعات و استراحت برطرف میشه؟

آره گلم به نظرم حتما این بار تمام آزمایش هایی که آنا جان لیست کرده رو انجام بده، حداقل خیالت راحت می ...

ممنون عزیزم...

اره انشالله گذاشتم بری ی ۵ ماه دیگه 

چون آسم هم دارم آمپول گونال خیلی روی تنفسم تاثیر میذاره برا همین گفتم بدنم استراحت کنه تا به امیدخدا باز شروع کنم....

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
ياسي جون چن مدت استفاده كردن همسرتون؟

دو بسته گرفت، هر روز خورد، فکر کنم هر بسته 30 تا داره، یعنی دو ماه، بعد گذاشت یه مدت گذشت آز داد، خیلی خوب شده بود، ریزش مو ام داشت که اونم قطع شد، این ویتامینای آلمانی لامصب خیلی خوبه😄