2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046788 بازدید | 684548 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم پس خداروشکر کن حواسشون بوده اینطوری خیلی خوبه با خیال راحت وارد سیکل میشی اصلا نگران نباش به خ ...

والا اونا چیزی راجب آزهای تکمیلی نگفتن. من خودم رفتم همه ٱزهای ایمنی انعقادی و کاریوتایپ و dfi دادیم که فهمیدیم خیلی بالاس و منم باید آسپرین و هپارین مصرف کنم.

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
عزیزم خیلی متاسفم. اما نا امید نباش. ببین منم شرایطم شبیه شما بود. و قرار بود یه ماه پیش از ایران ...

خدا کنه برا منم همینجور بشه

خیلی دلم شکسته😔😔

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
Dfiبه دکتر ارولوژی ابن سینا نشون بدین دارو میده ،گریه نداره با دو سه ماه دارو انشالله مشکل حل میشه&n ...

آره فعلا حاضر نشده. آماده شه باید تحت درمان قرار بگیره. دیگه الان دوره زمونه اینکه همیشه تقصیرارو گردن زن مینداختن نیس. تازه من پیششون میگم کاش مشکل از من بود. حس میکنم مشکل زن راحت تر حل میشه 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
سلام دوستان عزیز من یه بار تخمک کشی داشتم با دوبار انتقال منفی یه بسته ام باز کردن مثل اینکه رشد نکر ...

گلم من فقط دکتر طرازی رو می شناسم که همه اینا رو راحت بررسی می کنه و اعتقاد داره، باز بقیه دوستان بیان معرفی می کنن

اره شوهرم مشکلی نداره اخرین بار 6ماه پیش ازمایش داد..شما بعدش باردار شدین؟؟

من فهمیدم شوهرم شدیدا مشکل داره،نه هنوز باردار نشدم

پس ان شاءالله به زودی باردار میشین طبیعیه زیر سه ماه یا همون ماه اول احتمال سقط بالاست

آره عزیزم تقریبا اسپرمش نزدیک صفر بود

اوایل که فهمیدیم مشکل داریم فقط من تنبلی تخمدان داشتم و ازمایشای شوهرم که بیرون میگرفت خوب بود ولی ازمایش که تو مرکز ناباروری گرعت خیلی بد بود 2 هزار بود تعداد اسپرمش شایدم بخاطره اینه جنینا لانه گزبنی نمیکنن من همش احساس میکردم فقط مشکل از منه وجوابای بیرون درسته الان شک کردم بخصوص وه ذخیره تخمدانم 5 و خورده ایی والان مرتب پریود میشم وقشنگ علایم تخمک گذاربم دارم 

اوایل که فهمیدیم مشکل داریم فقط من تنبلی تخمدان داشتم و ازمایشای شوهرم که بیرون میگرفت خوب بود ولی ا ...

منم همینطور بودم دیگه،فکر میکردم مشکل از منه چون پی سی او بودم دکتر همش زوم کرده بود رو مشکل من هی دارو میداد بهم

الان چه مرحله ای هستی؟قاطی کردم من،آی وی اف کردی؟