2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046768 بازدید | 684547 پست

سلام دوستای گلم من امروز دومین روز انتقالمه (از روز بعد انتقال) از دیشبه شکمم بشدت داغ میشه و رون پاهام خیلی درد میکنه. بنظرتون علامت خوبیه؟من که سعی میکنم مثبت فک کنم ان شاءالله خیره فقط ی سوال

هنوزم باید رحمو با روغن سیاهدونه چرب کنم ؟تا چند روز؟

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان عزیز من یه بار تخمک کشی داشتم با دوبار انتقال منفی یه بسته ام باز کردن مثل اینکه رشد نکرده

الان میخوام یه دکتر خوب تهران انتخاب کنم که از نظر ایمنی انعقادی تخمک واسپرم بررسی کنه و برام وقت گذاشتن مهمه ....دوستان چه دکتری پیشنهاد میدین

خدایا به داده ونداده هات شکر شکر شکر مواظب همه نی نی ها باش خداجون
سلام انا جون و بقیه بچه ها  توروخدا اگه کسی جواب سوالامو میدونه بگه. من با میکرو باردار شدم ا ...

آمپول بتا ضرر نداره با خیال راحت بزن

به خاطر جراحی سزارین انوکسا را داره تبدیل می کنه به هپارین

خدا رو شکر که فشارت نرماله یه چکاپ بیشتر شدی برای دفع پروتئین

نگرانی نداره

آمپول بتا ضرر نداره با خیال راحت بزن به خاطر جراحی سزارین انوکسا را داره تبدیل می کنه به هپارین خد ...

سلام عزیزم ..مرسی از جوابت ..پس بتا ضررنداره خیالم راحت باشه ؟!اخه 6 تا ماه پیش زدم ..الانم 6 تای دیگه داده

راستی هپارینو به کجا بزنم ...من از اول اننقال تا چن هفته بعدش هپارینو به بازو میزدم .که بعدا شدش انوکسا و به شکم زدم تا الان 

الان نمیدونم هپارینو به کجام بزنم بهتره ؟

«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ»
ایشالله خدا دلتو بزودی شاد کنه عزیزم

😔😔😔

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
سلام انا جون و بقیه بچه ها  توروخدا اگه کسی جواب سوالامو میدونه بگه. من با میکرو باردار شدم ا ...

الهام جون بتامتازون ضررش بیشتر واسه خودته و واسه جنین سودش بیشتره از ضررش و دکترت صلاح دونسته بزن

بتامتازون چند تا زدی؟

فشار دومی که ازت گرفتن درسته چون نشستی و  بعد چند دقیقه فشار گرفتن 

عزززیزم، میدونم الان تو این شرایط هیچی نمیتونه برات تسلی خاطر بیاره ولی ان شاالله معجزه ی خدا شامل ح ...

خیلی حالم بد😔😔

از همون ساعت ۶فقط دارم گریه میکنم

دستم بجایی نمیرسه که😞😞

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
همین رفتنتون هم به فال نیک بگیر عزیزم، چون تغییرات مکانی و آب و هوایی خییلی روی هورمونها تاثیر میذار ...

من سه سال عسلویه تنها بودم

گفتم حداقل قبل از رفتن دلم خوش باشه یه کوچولو تو دلم دارم. به امید اون زندگی کنم

ولی الان تمممممام امیدم ناامیدیه😔😔😔

برای ادامه تحصیل میرین یا برایه همیشه 'جنبن فریز داری

فعلا ۵ساله

همسرم اونجا بهش پیشنهاد کاری دادن

اره. ۱۳ تا دیگه دارم. ولی چه فایده😔😔

من سه سال عسلویه تنها بودم گفتم حداقل قبل از رفتن دلم خوش باشه یه کوچولو تو دلم دارم. به امید اون ز ...

عزیزم انشالله خدا به موقع بهت میده ناراحت نباش

حتما زمانش الان نبوده

الهام جون بتامتازون ضررش بیشتر واسه خودته و واسه جنین سودش بیشتره از ضررش و دکترت صلاح دونسته بزن ب ...

عزیزم 6 تا ماه پیش زدم .

منم میگم فشار اولی اشتباه بود .

«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ»
سلام عزیزم ..مرسی از جوابت ..پس بتا ضررنداره خیالم راحت باشه ؟!اخه 6 تا ماه پیش زدم ..الانم 6 تای دی ...

تزریق هپارین مث انوکسا زیر جلدیه

روی ران بازوها شکم

هر کدوم برات راحت تره