2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046746 بازدید | 684544 پست
عزیزم،سخته واقعا با هربار منفی شدن آدم داغون میشه ولی چاره چیه؟باید زندگی کنیم و ازش لذت ببریم،سعی ک ...

بله

اخه من زمان ندارم😔

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
بچه ها یکی جوابمو بده..ازمایش بتام 32شد.بعد دو روز افت کرد و پریود شدم...دقیقن علائم بارداری داشتم س ...

عزیزم منم یه بار اینجوری شدم بهش میگن بارداری شیمیایی،احتمالا جنین ضعیف بوده،آزمایش اسپرم دادین؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من فکر میکنم هممون نسبت به شرایطمون روزای سختی رو داریم،حالا یکم کمتر یا بیشتر،از ته دلم از خدا میخو ...

دل شمارم همینطور

ان شالله جواب منفی نشنوی تو کل زندگی

اینی هم که تو دلته سفت چسبیده باشه برات

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
نمیتونی جنین هاتو انتقال بدی اونجا؟از دکترت راه حل بگیر،به خدا هزارتا راه هست نا امید نشو،نمیشه تو د ...

چهارشنبه میرم رویان باز آز میدم

بعد جوابشو میبرم براشون ازشون اینارو میپرسم

تا الانشم یکی دوماهه پیش شوهرم نیستم

همین جداییه خیلی سخته😔😔

اگه هنوز ایران بودم انتقال میدم

انشاالله که ماه دیگه مامانی عزیزم

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
ماه بعد که انتقال نمیدن بینش فاصله میندازن. مگه اینجوری نیست؟؟

عزیزم خیلی متاسفم.

اما نا امید نباش. ببین منم شرایطم شبیه شما بود. و قرار بود یه ماه پیش از ایران برم که بنا به دلایلی عقب افتاد.

من ۷ اردیبهشت انتقال دوم و اخرین بسته جنینم بود. همه کاری هم کرده بودم و خیلی امید داشتم. اما ۲۱ اردیبهشت دنیا روی سرم خراب شد. اون‌موقع زار می زدم و می گفتم من دیگه زمان ندارم من دیگه جنین ندارم. از دکتر پرسیدم تو فاصله یه ماهی که به رفتنم مونده می تونم پانکچر کنم گفت اره پری شدی بیا. ته دلم امید داشتم شاید حتی به انتقال هم‌برسم.من رفتم برای پانکچر اونم درست یک ماه بعد انتقال اول یعنی ۷ خرداد و بعدش حالم خوب نبود تقریبا هایپر شده بودم و شکمم درد می کرد. سه تا سرم البومین زدم دکترم گفت بعد ۴ روز بیا اگع اوضاع خوب بود برات انتقال هم میدم. با نا امیدی کامل رفتم مرکز و بعد سونو گفت یکم مایع ازاد می بینم اما اگه درد نداری برات انتقال بدم

گفتم اگه فکر می کنین شرایطم خوب نیست اینکه صبر کنم چند ماه بعد دردش برام کمتر از یه منفی دیگه است. گفت توکل به خدا.

ببین خدا خودش همه چیز رو برام جور کرد و بالاخره معجزه اش نصیب منم شد اونم زمانی که حتی یه درصد فکر نمی کردم بشه .سفرم هم خود بخود به طرز عجیبی عقب افتاد و باعث شد با خیال راحت انتقال بدم.

هنوز وقتی به اون موقع فکر می کنم باورم نمیشه در عرض یع مدت کوتاه دو بار انتقال و‌یه پانکچر داشتم.

ببخشید خیلی حرف زدم فقط خواستم بگم نا امید نشو و فقط به خودش توکل کن . تازه شما شرایطتت از من بهتره و‌جنین هم داری. مطمین باش وقتی که اصلا انتظارشو نداری خدا سوپرایزت می کنه. اون روز خیلی نزدیکه❤️

ممنونم عزیزم،الان دیدم،فقط متوجه نشدم امروز نوبت کدوم دوستمونه؟کلا چند نفریم؟

عزیزم امروز نوبت نفر سیزدهمه. البته بعضی روزا به نیت بیشتر از یه نفر می خونیم. برای همین تعداد بچه ها از ۴۰ تا بیشتره

عزیزم منم یه بار اینجوری شدم بهش میگن بارداری شیمیایی،احتمالا جنین ضعیف بوده،آزمایش اسپرم دادین؟&nbs ...

اره شوهرم مشکلی نداره اخرین بار 6ماه پیش ازمایش داد..شما بعدش باردار شدین؟؟

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم  
ان شاالله مامان شدی عزیزم

نه هنوز پریود بشم ۲مرداد میرم واسه کارها انتقال

خدایا درست در لحظه که انتظارش نداشتم بعداز سال انتظار معجز ات در دلم احساس کردم .اگاه هستم هرچی تو بخواهد همان خواهد شد.🌸رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌸
عزیزم این اتفاق برایه منم افتاد بهش میگن بارداریه شیمیایی

احتمال بارداری بعدش هست؟؟میگن بارداری شیمیایی ممونه واس خیلیا پیش بیاد و خودشون حتی متوجه نشن..من شوهرم و خودم مشکلی نداریم ولی هنو مادر نشدم

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم