2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046768 بازدید | 684547 پست
عزیزم ان شاالله مامان شدی، آره واقعا چه خبره!!! دل آدم آب میشه تا جواب بیاد، من دلم روشنه 😍😍😍😍

خدا از دهنت بشنوه🙏🙏🙏

تا الان دو بار زنگ زدم ازمایشگاه

۵۰۰ بار رفتم تو سایتشون. میگن تا ۶عصر جواب نمیدیم😩

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط لطفا یکی به من بگه پیامم ثبت میشه یا نه  اخه تازه عضو شدم

بله عزيزم پيامهاي شما ثبت ميشه اگه هم سوال كرديد زينب جون به نوبت جواب ميدند آنا جون اينروزها زياد نمياند سايت 

خوش اومدي

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ای جانم عزیزم به سلامتی ان شاءالله خوش خبر باشی اووووووووه چه خبرشونه انگار میخوان اتم بشکافن&nb ...

ای خداااااا😩😩😩

داغ دلمو زیاد نکننننن😅😅😅😅

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
فقط لطفا یکی به من بگه پیامم ثبت میشه یا نه  اخه تازه عضو شدم

اره ثبت میشه

فقط باید صبور باشید تا کسی که میدونه یا شرایط شمارو داشته جوابتونو بده😊

خدا از دهنت بشنوه🙏🙏🙏 تا الان دو بار زنگ زدم ازمایشگاه ۵۰۰ بار رفتم تو سایتشون. میگن تا ۶عصر جوا ...

عزیزم انشاالله مامانی...ولی بعد یه ساعت باید مثبت منفیو بگن

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

سلام بچه ها

دوستانی که هفته های ۱۸ به بالا هستین یه سوال دارم ازتون،همتون قرص کلسیم مصرف میکنین؟و اگه اره دلیلش نخوردن لبنیات بوده یا دکترتون کلا تجویز میکنه؟برای من تجویز نکرده و الان تقریبا هفته ی ۲۵ هستم!میخوام ببینم یادش رفته یا اینکه برای همه نیاز نیست؟چون چندنفر که دور و ورم پرسیدم همه داشتن!

البته من مشکلی با لبنیات ندارم و روزی دو تا سه تا لیوان شیر حتما و ماست و دوغ و کشک میخورم گاهی...ولی دیشب خیلی استخونهای دستم درد میکرد یهو فکرم رفت سمت کلسیم گفتم نکنه دکترم یادش رفته برام تجویز کنه؟!

من جز مولتی ویتامین و اهن و لووتیروکسین قرص دیگه ای ندارم فعلا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
یه لیوان من دو لیوان خوردم مجبور شدم بعد ۵۰ دیقه پاشم ولی میگن هرچی پرتر باشه بهتره انگار😁😁

عزیزم یه لیوان چند ساعت قبل؟؟ببخشید ولی چون اوندفعه خیلی اذیت شدم گفتم بپرسم

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
نه گلم ما مشکل چسبندگی شدید اسپرم به هم رو داشتیم، ولی به این هم داشتیم فکر می کردیم که با نمونه برد ...

ببین من شوهرم آزو نبود ولی خیلی کم بود تعدادش،یعنی به زور دارو و آمپول شده بود ۵ میلیون تعدادش،ولی dfi ننوشته بودن برامون من نگر ان اینم هزچند دکترم گفت چون کیفیت جنیناتون خیلی خوبه این احتمالو میتونیم رد کنیم که دی اف آی مشکل داشته

گلم اگر 4 تا استرادیول داری آره می تونی بخوری، دکتر نصر عالیه میگه اعتقاد ندارم😂😂😂😂 گلم هانا جان ...

من سیکلم نچراله فعلا استرادیول ندارم،آسپرین فکر نکنم مضر باشه اخه داروی خاصی ندارم فقط خودم دارم فولیک میخورم و پروژسترون هم دارم

نه عزيزم من ليدن فاكتورم تو بازه هتروزيگوت بود و دكتر از هفته ١٢ تا ٣٦ برام آسپرين تجويز كرد

من mthfrهتروزیگوته که قبلا طرازی بهم آسپرین میداد الان این دکترم هیچی نداده

آره گلم، فقط سعی کن خودتو برسونی گلم، چون امروز روز 13 هست، چه روزی بذارم عزیزم؟ 

من ۲۷ آزمایش دارم اون روزا میشه؟باشه،فقط چجوری باید خودمو برسونم؟باید ۱۳ بار بخونم تا الانو یعنی؟لیست اسم ها کجاست که به نیتشون بخونم