2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
وقتی متوجه میشن که جنین رو برسی کنن و اون جنین دست کاری میشه و بهتره انتقالش ندی چون ممکن روی شکست ه ...

يعني pgd ايشون كنند متوجه مشكلات كروموزومي و ژنتيكيشون ميشند؟ جنين شناس گفت فقط متوجه بعضي مشكلات ميشيم ولي چيزي نگفت كه به جنين آسيب ميزنه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيزم  بهترم پذيرفتم كه اون ني ني قسمتمون نبود ديروز دو سه ساعتي دفع لخته داشتم و بعدش تب ...

خدا رو شکر که خوبی 

این مطلب رو برای بقیه نوشتم که بدونن پروسه بارداری خیلی پیچیده ست و حالا که تو این سیکل اومدن یکم باید روی صبرشون کار کنن و اروم و با اطلاعات درست قدم بر دارن 

انشالله به زودی با انتقال بعدی جواب صبر و تلاش و ایمانت رو میگیری و ما هم از خوشحالی شما خرسند میشیم.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
من سه بار انتقال دادم منفی شده. دیگه این سری باید از اول پانکچر بشم. برام دعا کن خیلیییییییی استرس د ...

مارال جان منفی هات رو درست برسی کردن دلبلی هم براشون دارن؟

مشکل کجاست

اسپرم،تخمک،اندومتر،لوله،اندومتریوز،ایمنی انعقادی،پولیپ،فیبرم،...

اینا رو حضور ذهن داشتم

بیخودی هی تِپ ، تِپ پانکچر و انتقال انجام ندی دوست جان.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
زرنانی پی آر پی و خراش با هم رو در یک سیکل انتقال صحیح نمیدونه زینب جان جنین بلاست نیاز به هچینگ ند ...

نه گلم ارتباطی نداره گاهی جنین بلاست رو هم هچینگ می کنن ولی کیس شما نمی دونم نیاز باشه یا نه

شما همسرتون آزو بوده؟الان مثبت شدی؟ یه سوال واسه اینایی که اسپرمشون صفره آزمایش dfi هم میدن؟

نه گلم ما مشکل چسبندگی شدید اسپرم به هم رو داشتیم، ولی به این هم داشتیم فکر می کردیم که با نمونه برداری شاید اسپرم بهتر گیر بیاد که دیگه روز تخمک کشی بعد از چند نوع شستشو اسپرما از هم باز شدن

دی اف آی برای آزو نمیشه انجام داد عزیزم

ممنون عزیزم بله برای ما pna نوشته.خوب این یعنی همون محیط کشته.پس روش اسپرم گرفتنمون هنوز معلوم نیس.خ ...

گلم بستگی به وسعت جراحی و حال خود همسرتون داره، بعضیا بدون همراه بودن، بعضیا هم همراه لازم داشتن

زینب جون دلم خیلی گرفته خیلی اصلا وضعیت روحی خوبی ندارم من همیشه خداروشکر میکنم از ته قلبم به خدا ای ...

عزیزم بهت حق میدم شرایط طولانی و طاقت فرساست، خدا هم بزرگتر از این حرفاس خودش میدونه ته دل ما چی هست، ان شاء الله به زودی جواب بگیرین گلم، شک نکن یه روز خوب این اتفاق میافته

.پریچهر 61، و آرامش

14.مریم_مادر

15.بهار 213, صنم، armaghan

16.zizgol

17.سارا 1369

18.آزی اهوازی، eleejoooon

19.رویا مشهدی

20.تورک آنا

21.محیا

22.نسرین_مهر

23.elin 6262

24.آینوووووش 3

25.samaneh_m

26.rakhsh 67

27.pary 12

28. نیلاسمان

29. ninitopol, 

30.لی_لا1

31.مینویی فندق داره 

32.الهام 67 

33.مرمر40 

34.ysf

35.سهیلا_جون

36 فاطیما259

37.afshannn

38.mazin70

39.yasimah

40.محمد باران 

زینب جاان اندومتریوز شما میدونی تا چه حدی بود و کجاها رو درگیر کرده بود که دکترتون تشخیص داد به عمل ...

گلم من کف لگنم و تخمدان چپم و لیگامان متصل کننده رحم و تخمدان بهم سمت چپم کاملا در گیر شده بود، احتمال درگیری روده ها رو هم دکتر پادمهر می گفتن زیاده، ولی دکتر خودم گفت حتی اگر دو تا تخمدانت هم درگیر بود و اسپرم های همسرم مناسب بود طبیعی باردار میشدم، چون اعتقاد داره همه افراد مبتلا به آندو نباید عمل بشن، بعضیا نیاز دارن، تومور مارکر هام هم همه نرمال بودن