2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
يك مقدار مربوط ميشه به تبليغات و يك مقدارم پيشنهاد زودهنگام تخمك اهدايي البته در سونوگرافي هم خيلي ت ...

وااااااای دقیقا همه اون چیزی که تو ذهنم درباره نصر اومده رو نوشتی، ولی واقعا به نظرم سخته قبول پیشنهاد اهدایی

فقط دوستان اگر یه وقت هیچ راهی جز اهدایی نداشتین فقط خودتون بدونین و همسرتون و دکتر و خدا و بعد جواب گرفتن چال بشه تو همون مطب ، بقیه بدونن اذیت می کنن، نیش میزنن درک هم که نمی تونن داشته باشن چون تو شرایط نیستن

بچه ها یه چیزی به من بگین الان دق میکنم دکترم میخواد چهارشنبه من پانکچر کنه تازه روز ده هستم آخه ر ...

گلم کاملا می فهمم چی می گی ولی یه نکته هست تعداد فولیکول الان شما شاید از نظر تعداد مثل دفعاتی باشه که  مثلا لتروزول یا کلومیفن مصرف می کردین ولی کیفیت این ها باهم اصلا قابل مقایسه نیست، تخمکی که با داروهای آی وی اف بدست میاد واقعا با کیفیت تر هست، ان شاء الله با همینا مامان میشی گلم و نیاز به بررسی بیشتر هم نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از سال سال 88 ازدواج کردم و کلی دنبال بچه دار شدن و به رویان و کلی از مراکز رفتم خودم تا حالا سالم بودم و هیچ مشکلی نبوده ولی همسرم شکل اسپرمش کلا انرماله در حال حاضر مریض دکتر طرازی هستم و مجددا در بیمارستان آبان تخت درمان احتمال تا ده روز آینده انتقال جنین داشته باشم میخواستم از کسانی که تجربه دارن بپرسم اینبار از همسرم از بیضه هاش تسه گرفتن و 5 جنین با گرید b داریم خراش اندومترم دادم به نظرتون علت اینهمه آزمایش منفی چی بوده چه طور بااینکه خودم هیچ مشکلی ندارم تا حالا باردار نشدم اصلا لانه گزینی نشده خیلی بده کاش من یه ایرادی داشتم که می دونستم با درمان شدنش شانس موفقیتم بالاتر میشه اینجوری همه چی گنگه اینهمه آزمایش و ..... تا حالا هیچ ایرادی و مشکلی از رحم من نبوده ولی با اینکه جنین تشکیل میشه و به 5 روز بلاست میرسه ولی بازم انتقالم منفی میشه کسی میتونه منو راهنمایی کنه 

سلام دوستان. یادتونه گفتم همسرم اوایل ک فهمیدم مشکل داریم یه ماه دارو خورد یکمممم بهتر شده بود؟ بعد دوبار میکرو ناموفق گفتیم تقویت کنیم شاید خوب شد. حدودا 6میلیون دارو گرفتیم(فرتیل اید، کانت بوست، موتولیتی بوست و آمپول اچ سی چی و هزار تقویتی دیگه) یه ماه بعد آز داد تو خوزستان مورفولوژی 70شده بود و بقیه هم تقریبا یه کوچولو بهتر بعد دوماه از داد مورفولوژی 50 تعداد و تحرک مجموع آو بی25بو، همون بود. الان امروز رفت ابن سینا آز اسپرم وdfiداده که از اسپرم جوابش حاضر شده موفو و تحرک 0شده. تعداد هم از 3شده 1میلیون.توروخدا هرکسی چیزی میدونه راهنماییم کنه دارم دیوونه میشم از وقتی زنگ زده فقط دارم زار میزنم. 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
کسی نیست تو روخدا بیاین بگین چیکار کنم از شدت فکر و ناراحتی مشکل قلبی پیدا کردم موندم رویان نوبت بگی ...

گلم یزد واقعا یکی از بهترین قطب های پزشکی ایران هست،ولی از جزئیات مراکز ناباروری اونجا بی خبرم ولی خیلی افراد نتیجه گرفتن یزد

من تو رویان هم دیدم کیفیت اسپرم پایین باشه جنین تشکیل نشه، چون مواد تشکیل دهنده جنین همین تخمک و اسپرم هست، اگر هر کردم تا حد لازم کیفیت نداشته باشن تشکیل نمیشه یا اگر تشکیل بشه رشدش یه جا متوقف میشه که دیگه به امکانات ربطی نداره، حتی اگر کسی آزواسپرمی نداشته باشه، ولی حالا دوست داری یه دور بیا اینجا هم ویزیت شو، چون تحقیقاتی هست شاید روش جدیدی باشه، ببین اصلا خوشت میاد یا نه، دیدم اینجا میکروسکوپ قوی مخصوص اتاق جراحی دارن و حتی عمل های سنگین مردان که چند ساعت طول میکشه هم با هزینه کم انجام میشه، یا دستگاه های بخش جنین شناسی خیلی پیشرفته هست

خود منم نزدیک بود با وجود این که همسرم آزو نیست، کارم به فریز تخمک بکشه، که خیلی پر ریسک تر از فریز جنین هست

توکل به خدا ان شاالله مشکلتون حل میشه

اتفاقا منم دیروز داشتم میگفتم به مامانم اینا که چندتاییم تو نی نی سایت تقریبا به هم نزدیکیم هممون ه ...

عزیزم ان شاالله مامان شدی، آره واقعا چه خبره!!! دل آدم آب میشه تا جواب بیاد، من دلم روشنه 😍😍😍😍

اتفاقا منم دیروز داشتم میگفتم به مامانم اینا که چندتاییم تو نی نی سایت تقریبا به هم نزدیکیم هممون ه ...

ای جانم عزیزم به سلامتی ان شاءالله خوش خبر باشی

اووووووووه چه خبرشونه انگار میخوان اتم بشکافن