2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046793 بازدید | 684548 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی  منم از اینکه حس میکنم لازمه شیر خشک بخوره ناراحتم اما بهتر از اینه  که بچه گرسنه بم ...

با يك دكتر اطفال ديگه هم مشورت كن ، شير خشك نان و آپتاميل خوب هست ، من به دخترم از اول آپتاميل دادم راضي هم هستم از شيرش ، من اول يك دكتر اطفال ديگه ميبردم دخترم رو ميگفت شير خشك نده بعد كه ماه اول وزن نگرفت گفت چرا شير خشك بهش نميدي يا ميگفت بلد نيستي شير بدي با اينكه دختر من از روز اول خيلي خوب سينه ام رو ميمكيد ولي شيرم كم بود ديگه كلا دكتر دخترم رو عوض كردم اون گفت هر دو رو بهش بده .

وای چقدر بد . یعنی واقعا برای من لازمه؟  من یک بارداری طبیعی و زایمان طبیعی داشتم. سی دی مار ...

برای شما که دقیقا درسته سی دی مارکر ها اهمیت نداره، و اگر آمپول رقیق کننده لازم دارین باید تا آخرش زد، فقط برام جالبه چرا پس چند سال پیش بدون این مشکلات باردار شدین و زایمان داشتین؟ نگفت دکترتون؟ 

واااااای توروخدا خیلی استرس گرفتم، من پی آر پی انجام دادم ولی شب قبل از انتقال، نزدیکی کردم، یعنی تأ ...

عزیزم منم فقط شنیدم علتشو نمی دونم چرا گلم، الانم دیگه گذشته بهش فکر نکن، بخواد بشه، اصلا تو شرایط عجیب غریب میشه، توکل به خدا

سلام عزيزم  بهترم پذيرفتم كه اون ني ني قسمتمون نبود ديروز دو سه ساعتي دفع لخته داشتم و بعدش تب ...

عزيزم به نظرم برو اون جنينها رو هم انتقال بده يك دو سه ماه ديگه كه روبه راه شدي ، نميتوني بگي اونها مشكل دارن بالاخره به قول خودت اين پروسه شانس هم هست يك مقدار ، ان شا الله خدا كمكت كنه و با همين جنينهايي كه داري نتيجه بگيري .

نه گلم ما مشکل چسبندگی شدید اسپرم به هم رو داشتیم، ولی به این هم داشتیم فکر می کردیم که با نمونه برد ...

ببخشید چرا نوشتید dfiبرای آزو نمیشه انجام نمیشه یعنی برای آزو ها لازم نیست انجام بشه؟من شوهرم آزو است ولی واریکوسل هم داشت عمل کرد و غیر از اینکه تعدادش خیلی کمه مورفولوژی و تحرکش هم خیلی اوضاعش خرابه به نظرتون بریم دنبال dfiیا لازم نداریم

من فعلا برعکس شدم، رشد موهام خوب شده کم میریزه، فکر کنم بعد زایمان جبران کنه🤪🤪🤪

خانمي همينطوره توي بارداري ريزش مو كم ميشه و موها خوش حالت ميشن ولي به شدت توي دوران شيردهي جبران ميشه و ريزش مو زياد ميشه .

يعني pgd ايشون كنند متوجه مشكلات كروموزومي و ژنتيكيشون ميشند؟ جنين شناس گفت فقط متوجه بعضي مشكلات مي ...

حدود ۴۰۰نوع مشکل ژنتیکی با این روش سنجیده میشه

این رو من جایی نخوندم که مشکل برای جنین ایجاد میشه ، از یه دکتر معروف شنیدم که به دوستم گفت نکنی بهتره بلاخره جنین هر چی کمتر دستکاری بشه بهتره.

اینکه جنین اصلا به مرحله RIF(لانه گزینی) نرسه رو کمی اطلاعات دارم اما مورد شما رو نمیدونم چرا اینطور شد.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
دوست عزیزم دو روزه حسای منفی اومده سراغم  توکل به خدا ان شاءلله هرچی خیره

انشالله ...توکل به خدا

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
خانمي همينطوره توي بارداري ريزش مو كم ميشه و موها خوش حالت ميشن ولي به شدت توي دوران شيردهي جبران مي ...

چه خوب ، پس هی برید عروسی تا خوش حالتِ.

مامان سبحان انشالله زایمان راحتی داشته باشی منتظر خبر به دنیا اومدن شاهزاده جون هستیم و دعا گو برای سلامتی هر دو تا تون😍😘

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
حدود ۴۰۰نوع مشکل ژنتیکی با این روش سنجیده میشه این رو من جایی نخوندم که مشکل برای جنین ایجاد میشه ، ...

به فكرم رسيد بگم فقط ضعيفترينشونو بررسي كنند شايد به نتيجه اي برسند 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم