2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
نه گلم این خبرا نیست حتی واسه بیمارستان خصوصی، متاسفانه آدم از همین چیزا حرصش می گیره، حتی از زیر می ...

زینب جاان

اندومتریوز شما میدونی تا چه حدی بود و کجاها رو درگیر کرده بود که دکترتون تشخیص داد به عمل احتیاج ندارین؟

عزیزم فدای سرت، خدا رو شکر دیگه افتاد بعد از ظهر، نه بعدش سونو نمی خواد دیگه

نمیدونی که چیا بهم گفتن حالا هم استرس برخورد دکتر رو دارم برام دعا کنین بیشتر از بهم استرس ندن😢😢

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت بشم ان شاءالله واسه همگیمون جشن بگیریم، به سلامتی عزیزم مبارکه به دلت نشستن پس،ان شاءالله ...

مممنون گلم شریعتی انتقال دادم

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
هچینگ یعنی با لیزر یه خراش کوچیک روی زوناپلوسیدای جنین(پوسته جنین) میدن تا از تخم خودش به اصطلاح بتو ...

زرنانی پی آر پی و خراش با هم رو در یک سیکل انتقال صحیح نمیدونه

زینب جان جنین بلاست نیاز به هچینگ نداره درسته؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

بچه ها من به شددددددت موهام داره میریزه،یعنی گوله گوله تو حموم موهامو جمع میکنم فقط،شماها اینجوری نشدین؟این سری پردنیزولون و سرم آی وی آی جی داشتم یعنی به خاطر اونه؟سری قبل انتقال قبلیم اینجوری نبودم داروهامم هموناست به جز سرم و پردنیزولون،البته کلسیمم میخورما

[QUOTE=97200695]گلم بستگی داره خیلی کلی هست این واژه  اگر fnaباشه یعنی با سرنگ می کشن ولی ممکنه ...

گلم اون محیط کشت pNA هست، fna یعنی fine needle aspiration که از بافت زنده میگیرن عزیزم نه محیط کشت، و با این وسیله یه جورایی نقشه از بیضه ها بدست میارن تا ببینن کجا رو تو کیس های سخت که آزواسپرمی غیر انسدادی دارن جراحی کنن بهتره

همون دو تا روش که گفتی درسته

من برای آقایون دیدم تسه و میکرو تسه و... می کنن یعنی یه قسمت مخصوص از بیضه رو که احتمال میدن اونجا اسپرم بالغ وجود داشته باشه برش میدن و دنبال اسپرم می گردن کلا روش جراحی هست بسته به نوع جراحی اسمش هم فرق داره 

یه روش هم همون نمونه دادن عادی اسپرم آقایون هست

گلم اون محیط کشت pNA هست، fna یعنی fine needle aspiration که از بافت زنده میگیرن عزیزم نه محیط کشت، ...

شما همسرتون آزو بوده؟الان مثبت شدی؟

یه سوال واسه اینایی که اسپرمشون صفره آزمایش dfi هم میدن؟

ممنون گلم... ۳ تا و گفتن ۶ مرداد آز بده

بسلامتی عزیزم ان شاءالله با یه بتای تپل هممون رو خوشحال میکنی😍 منم دیروز انتقال دادم ولی هفتم مرداد از دارم. توکل ب خدا

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
گلم اون محیط کشت pNA هست، fna یعنی fine needle aspiration که از بافت زنده میگیرن عزیزم نه محیط کشت، ...

ممنون عزیزم بله برای ما pna نوشته.خوب این یعنی همون محیط کشته.پس روش اسپرم گرفتنمون هنوز معلوم نیس.خوب fnaیا میکروتسه این چیزا که گفتید آقا همرا لازم داره یا نه؟من که پانکچر میشم چی همراه لازم دارم؟ما فقط یه همراه داریم

عزیزم چرا اینو میگی، تو هم مادری، تو هم کلی زحمت کشیدی و تلاش کردی مگه فقط باید وجود فیزیکی بچه باشه ...

زینب جون دلم خیلی گرفته خیلی اصلا وضعیت روحی خوبی ندارم من همیشه خداروشکر میکنم از ته قلبم به خدا ایمان دارم میدونم من هم به وقتش مادر میشم ولی صبر ندارم وگاهی اوقات حرفی میزنم که بعد پشیمون میشم وبه خدا میگم خدایا من رو ببخش بابت ناشکریم.برام دعا کن.