2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047030 بازدید | 684569 پست

سلام بچه ها من قراره دکترم واسم خراش اندرومتر بده به نظرتون خوبه این روش کمک میکنه به مثبت شدن واسم نوبت زد که توی مطب انجام بده اما بدون بیهوشی من خیلی میترسم کسی تجربه کرده درد داره؟

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من به شددددددت موهام داره میریزه،یعنی گوله گوله تو حموم موهامو جمع میکنم فقط،شماها اینجوری نش ...

سلام منم سرم آی وی آی جی داشتم و پردنیزولون 

ریزش موهام معمولیه مثل همیشه هستش 

نمیدونم شاید از عوارض داروها باشه

خداجونم شکرت       
بیمارستان گاندی دکتر نصر،من سری قبل مثانم خیلی پر بود بعد از انتقال نتونستم خودمو نگه دارم خیلی بهم ...

سلام عزیزم. شما که مریض دکتر نصر هستین میشه ازش برام بگین؟ چطوریه دقتش؟ نظرات مریضای تو مطبش و مدت زمان طول کشیدن سیکلش و..... 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
سلام منم سرم آی وی آی جی داشتم و پردنیزولون  ریزش موهام معمولیه مثل همیشه هستش  نمیدونم ...

انتقال دادی شما؟شماام شوهرت مشکل داشت درسته؟

من نمیدونم چرا اینجوری شدم خیلی بدجوری موهام داره میربزه حالا باید سرچ کنم ببینم عوارض کدومه

انتقال دادی شما؟شماام شوهرت مشکل داشت درسته؟ من نمیدونم چرا اینجوری شدم خیلی بدجوری موهام داره م ...

عزیزم مشکل تیروئید نداری؟ممکنه عوارض داروها هم باشه.منم یه مدت خیلی ریزش مو داشتم اما از وقتی باردار شدم دیگه حل شد

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ببخشید آزمابش     dfi  هزینه اش چقدره و آیا توی مرکز ناباروری باید انجام بشه یا آزمای ...

عزیزم dfi باید مرکز ناباروری و حداقل دو ماه قبل از آی وی اف داده بشه ،که اگر بالا بود دارو مصرف بشه و فکر میکنم آزاد باشه و نیاز به نسخه نداشته باشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
انتقال دادی شما؟شماام شوهرت مشکل داشت درسته؟ من نمیدونم چرا اینجوری شدم خیلی بدجوری موهام داره م ...

آره عزیزم وارد روز ۹ شدم 

همسرمم آزوعه

به دکترت بگو عزیزم

خداجونم شکرت       
عزیزم مشکل تیروئید نداری؟ممکنه عوارض داروها هم باشه.منم یه مدت خیلی ریزش مو داشتم اما از وقتی باردار ...

نه تیروئید ندارم،ولی این سری پردنیزولون و سرم داشتم میگم شاید از ایناست،بقیه داروهامم متفورمینو کلسیم و ویتامین و آسپیرین و هپارینو همین چیزای معموله

سلام عزیزم. ممنون بیادمی. توکل بر خدا فردا نوبت دکتر دارم ببینم درچه حاله شازده پسر. اره شکر خدا شیا ...

ان شا الله كه حال گل پسرت خوبه خانمي ، چشم عزيزم قابل باشم دعاگوي همه دوستان هستم و البته ملتمس دعا .

سلام خانم ها ی سوال،آیا متفورمین برای کسی که fsh بالا داره ضرر داره؟یعنی باعث میشه که بالاتر بره و یا اینکه ذخیره کمتر بشه؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...