2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
بله میلیون نیست ضریب تعرفه وزارت بهداشت که برای بیمارستان خصوصی با دولتی متفاوت هست ولی برای خصوصی ه ...

نه گلم این خبرا نیست حتی واسه بیمارستان خصوصی، متاسفانه آدم از همین چیزا حرصش می گیره، حتی از زیر میزی حرصم میگیره، ولی تعریف آصف جاه و تجربه اش رو نمیشه ندید گرفت، من ان شاالله هفته آینده از دکترم می پرسم واسه شرایط شما، شاید اون کسی رو بشناسه

انقدر از بی بی چک بدم میاد بس که خاطرات بد دارم باهاش . هر وقت میخوام استفاده کنم استرس میگیرم . همش میگم من وقتی آزمایشمم مثبت شه باز اون بی بی چک منفیه😂😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان امروز پانکچر شدم و اگه خدا بخواد چهارشنبه اننقال دارم،قبل انتقال باید نزدیکی داشته باشم؟ ...

سلام عزیزم مبارکه به سلامتی، گلم اگر لکه بینی بعد پانکچرت خوب شد نزدیکی داشته باش خوبه ولی محافظت شده یا نشده رو بپرس از دکترت بالاخره هنوز اونجا زخم هست و احتمال عفونت، اگر پی آر پی قراره بشی هم نباید داشته باشی

[QUOTE=97216404]نمیدونم وا... زی زی جان ولی خوب ۳۵ تومنم زیاده. نه ایشون که اصلا مبلغ دیگه ای نگفتن ...

آره واقعا خیلی سخته این هزینه ها، ان شاء الله هیچ کس هیچ وقت محتاج جور کردن پول سلامتی خودش نشه، خصوصا با این وضع گرونی

هیچی والا دیروز یه کوچولو ناامید شدم. حاله همه رو خراب کردم😕 اخه هیچ علائمی ندارم ان شالله فردا ...

انشالله ..

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏

بچه ها من به زور دستیار دکتر رو پیدا کردم پانچکر موند برا عصر اما کلی دعوام کردن نمیدونن خودم اونقدر غصه خوردم امروز که حد نداره از صبح فقط دلشوره داشتم طوری که چشمام پف کرده سرم میترکه 😭😭😭😭میگم بچه ها بعد پانکچر هم باید بریم مطب دکتر برا سونو یا نه؟

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
انقدر از بی بی چک بدم میاد بس که خاطرات بد دارم باهاش . هر وقت میخوام استفاده کنم استرس میگیرم . همش ...

وااااااای منم این جور بودم، حتی بعد آزمایش بی بی رو اشتباه خراب کردم کلا سفید سفید شد خط هم ننداخت😂😂😂😂بعد یک ساعت رفتم بندازمش سطل آشغال دیدم ااااااااااااااا، دو تا خط داره، از حرصم یکی دیگه باز کردم بعد تازه مثل آدمیزاد خط انداخت اونم 30 ثانیه طول کشید

خلاصه بی بی چک 🐴🐴🐴🐴 است

[QUOTE=97200695]گلم بستگی داره خیلی کلی هست این واژه  اگر fnaباشه یعنی با سرنگ می کشن ولی ممکنه تسه یا میکروتس ...[/QUOT

یه کلیپ دیدم گفت اسم محیطی که اسپرم را مریزن داخلش    fna   هست که حرکت اسپرم را کند مسکنع و بعد با  سرنگ یه دونه اسپرم را میگیرن و داخل تخمک میزنن.منظور از سرنگ همین سرنگه که یه دونه اسپرم جدا میکنه از توی محیط پر اسپرم.ولی من میخوام بدونم برای نمونه دادن مردا چند روش وجود داره.ببخشید واضح میگم اولی اینکه مایع منی بدهند خودشون و دومی اینکه از بیضه اسپرم بکش.آیا روش دیگه ای اهم وجود داره یا نه و اینکه هر کدوم از این روشا همراه میخواد؟آیآشوهرم اون روز همراه میخواد؟چون همون روز پانکچر میشم دیگه و مادرم همراه منه ما به کس دیگه نگفتیم

پریچهر جان بسلامتی چند تا انتقال دادی؟چندم ازمایش دارید؟

ممنون گلم... ۳ تا و گفتن ۶ مرداد آز بده

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد