2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046792 بازدید | 684548 پست

ببخشید آزمابش     dfi  هزینه اش چقدره و آیا توی مرکز ناباروری باید انجام بشه یا آزمایشگاهها هم انجام میدن؟.حتما باید دکتر بنویسه یا بدون نسخه انجام میدن و اینکه حتما باید همون ماهی که میکرو میواهیم بکنیم انجام بدیم یا دو ماه قبلش هم انجام بدیم خوبه؟ممنون از همتون

ممنونم ترانه جون مدارکم کامله فقط معرفی نامه نگرفتم یه سوال دیگه ،از داروخاته مرکزی هلال احمر گرفتی ...

والا من هلال احمر کرج گرفتم اینجوری بود ،باز از بچه های دیگه بپرس ببین تهران چجوریه،معرفی نامه رو اگه بتونی بگیری بهتره حالا نمیدونم تهران چقدر گیر میدن من کرج همه چیو بردم براشون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا اونو نمی دونم، فقط مورفولوژی همسرتون چنده؟ اگر پایین باشه فکر کنم یه راست بگن میکرو، البته سن ه ...

مورفولوژی نمیدونم ولی تحرک داغونه خیلی،جفتمون ۳۱ سالیم،پس فکنم ازمایش بگیرن میگن میکرو

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من

دوستان شما هم تو بارداریتون کلیه درد و  پهلو درد دارید ؟؟

سوزش ادرار هم ندارم 

این دردا طبیعی هست یا ممکنه عفونت کلیه باشه ؟؟؟

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
عزیزم بله  ممنونم از محبتت دوست مهربونم انشالله اینبار بهترین نتیجه رو میگیری توکل به خدا فقط ...

بیمارستان گاندی دکتر نصر،من سری قبل مثانم خیلی پر بود بعد از انتقال نتونستم خودمو نگه دارم خیلی بهم فشار اومد واسم لگن گذاشتن،الان گفته مثانه نیمه پر که من نمیدونم چجوری نیمه پر باشه؟؟؟؟چند لیوان آب نیمه پر میشه؟؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
گلم من شنیدم تا نزدیک زایمان باید استفاده بشن، باز دوستانی که تجربه دارن میگن

وای چقدر بد .

یعنی واقعا برای من لازمه؟ 

من یک بارداری طبیعی و زایمان طبیعی داشتم.

سی دی مارکرامم خوبه. فقط IgGام بالا بود.

حتی طرازی گفت این خیلی مهم‌ نیس.IgM  مهمتره که از نال من خوب بود.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام عزیزم مبارکه به سلامتی، گلم اگر لکه بینی بعد پانکچرت خوب شد نزدیکی داشته باش خوبه ولی محافظت شد ...

نه پی ار پی ندارم مرسی عزیزم

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
دوستان شما هم تو بارداریتون کلیه درد و  پهلو درد دارید ؟؟ سوزش ادرار هم ندارم  این دردا ...

عزیزم من نداشتم ولی دوستم همینجوری بود میگفت پهلوم شدیدا دردمیکرده علائم عفونت ادرار هم نداشتم ولی رفتم سونو گفته کلیه ت عفونت داره و بهش دارو دادن...خلاصه اگه دردت زیاده حتما برو دکتر عزیزم.سعی کن آب و مایعات زیاد بخوری

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دوستان شما هم تو بارداریتون کلیه درد و  پهلو درد دارید ؟؟ سوزش ادرار هم ندارم  این دردا ...

البته تا حدودیش طبیعیه خب بالاخره بدن داره تغییر میکنه و نی نی داره رشد میکنه...ولی اگه شدیده جدی بگیرش گلم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم من نداشتم ولی دوستم همینجوری بود میگفت پهلوم شدیدا دردمیکرده علائم عفونت ادرار هم نداشتم ولی ر ...

ممنون عزیزم جواب دادی 

دردش هی میاد میره 

اره فردا انشاالله برم دکتر 

فقط دکتر زنان خودم باید برم ؟؟

یا دکتر ارولوژی و کلیه؟؟

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
ممنون عزیزم جواب دادی  دردش هی میاد میره  اره فردا انشاالله برم دکتر  فقط دکتر زنا ...

فدات عزیزم.فکرکنم به دکتر زنانت بگی خودش سونو کنه یا برات ازمایش بنویسه گلم