2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مجدد... من اومدم.... اینم جوجه اردک من... مرد جنگجوی مامانش... ممنون که دعام کردین.... زایمان س ...

ان شاالله زیر سایه پدر و مادرش دوماد شه.. خدا حفظش کنه هزار ماشالا

شیرش میدی به یاد ما هم باش 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
زینب جون منم انشاله 4شنبه باید برم انتقال چیا خوردی؟همه چی خوردی بعد از انتقال؟

به سلامتی عزیزم، من غیر از قاعده آور ها همه چی خوردم، تا هفته اول هم روغن کنجد استفاده کردم چون حواسم نبود، هفته ایی دو بار نیمرو تخم مرغ محلی، با روغن زیتون و 3 تا خرما و 7 تا زیتون می خوردم، شربت گل پنیرک، آب و پیاده روی و میوه، فکر کنم همینا بود😉😉😉

گلم با آصف جاه حتما ویزیت شو، اینجا پرپر جون باهاش عمل کرد بعد از دو تا میکرو منفی طبیعی باردار شد ی ...

ممنون زینب جان همیشه به داد همه میرسی😍 دکتر زهرا عسگری میشناسی تو تاپیک دیگه یه خانومی گفت کارش خوبه تو بیمارستان آرش هم هست اطلاعی داری ازش؟

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...
نه زینب جان من تا حالا باردار نشدم، ازمایشای ایمنی و انعقادی لیست آناجون رو انجام دادم فقط ...

پس حتما دستور بگیر برای انعقادی و به دکترت بگو، قضیه انعقادی رو جدی بگیر چون پای جون خودت وسط میاد با این همه دارو، آب و مایعات و پیاده روی فراموش نشه

بچه ها من تو شهری که زندگی میکنم یه مرکز دولتی هست که ای وی اف انجام میده ولی خوب اموزشی هم هست یه 5 ...

عزیزم من خودم تو.مرکز دولتی ک فک.کنم تاحدودی هم.اموزشی باشه ای وی اف کردم ک وقتی من رفتم چندماه بود راه اندازی شده بود و.خداروشکر باردار شدم...الان ک شما میگی مرکز شهرتون 5ساله کار میکنه...عزیزم اصلا ب خصوصی و دولتی نیست همه چی اول دست خداست بعد هم علم وتجربه پزشکا حالا.هر کسی باتوجه ب شرایطش مرکزش رو انتخاب میکنه...شما هم تحقیق کن درباره اون.مرکز و دکتراش ببین چطوری کارمیکنن ودرنهایت تصمیمتو بگیر ..برات بهترینها رو ارزو.میکنم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
با 8 ساعت اختلاف اصلا نمیدونم چی شد یهو اشتباهی فکر کردم برا امروز هس در حالیکه قبلش یادم بود من تبر ...

نميدونم عزيزم 

ميخاي زنگ بزن از گاندي بپرس 88195509 با كد تهران بگير بگو بخش مامايي سوال دارم 

خودتم نگران نكن ديگه كاريه كه شده انشالله طوري نميشه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلاممممم باز من اومدن😂😂😂 روز ۱۲ انتقالم بی بی چکم منفی بود  دو تا گذاشتم که مطمئن باشه فکر ک ...

اخه چطوری بی بی کاذب میشه!!!چطور من اینهمه گذاشتم هیچوقت اینطوری نشد!!!!ولی به نظرم باز هم ازمایش بده خدا بزرگه 

من دیگه آزمایش ندادم و ذخیره من قبل از پانکچر ۳.۳ بود بعدش پانکچر شدم و بعدش هم لاپرا . الان دیگه خب ...

خیلیم عالی انشا..هر چه زودتر هم بدون وقفه برو برای انتقال که زودتر جواب بگیری و مامان شی چون بدنت الان تمیز و اماده است ؛ولی امیدوارم که خودت بعد عمل طبیعی باردارشی بی دردسر انتقال. با کیستا پانکچر شدی پیش کدوم دکتر؟؟؟ ببخشید خیلی سوال میپرسم خیلی استرس دارم و نگرانم😔 اخه منم یکی از دوستان که پزشک بود راهنمایی کرده و کیس منو به چند تا متخصص هم توضیح داده گفتن اول جنین بگیرم بعد لاپارا شم. ولی خوب دکتر پادمهر میگفت زودتر عمل کن فرصتی برای جنین نداری.خواستم ببینم برای پانکچر مشکل نداشتی؟

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...
بچه ها اگر جنین هچینگ بشه لانه گزینی زودتر اتفاق میوفته ؟ فقط جنین بلاست و هچینگ میکنن ؟ اونی که بلا ...

عزیزم عزیزم چی میگی آخه، کی گفته علائم باید باشه، منم علائم نداشتم، آنا هم علائم نداشت، هیچ کس مثل کس دیگه ایی نیست، نمی دونم فقط جنین بلاست و هچینگ می کنن یا نه ولی هچینگ لانه گزینی رو راحت میکنه نه سریع تر 

عزیزم این بی قراری ها و دل نازکی ها نشونه مامان شدنه، به فال نیک بگیر🤗🤗🤗🤗