2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047030 بازدید | 684569 پست
یعنی دیرتر زدی؟ حتما به مرکزت بگو، ان شاء الله درست میشه

اره عزیزم دیر زدم همه چی رو منظم سر ساعت میزدم ها یهو آخر کار زدم خراب کردم 😭😭

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم شما تا حالا باردار شدی؟ اگر نه باید از لحاظ ایمنی هم بررسی بشی، که همون پیش زرنانی بری خودش آزما ...

نه زینب جان من تا حالا باردار نشدم، ازمایشای ایمنی و انعقادی لیست آناجون رو انجام دادم فقط انعقادی مشکل داشتم

سلام صبح همگی به خیر و خوشی تو تهران کجا میکرو انجام بدم بهتره؟ لطف کنید راهنمایی کنین

سلام عزیزم ببین گلم خودت باید تصمیم بگیری کجا بری هر جا مزایا و معایب خودش رو داره، فقط با بچه های اینجا در تماس باش، معمولا هم دفعه اول هیچ دست کاری اضافی و بررسی پیشرفته تری نیاز نیست جز آزمایش های انعقادی بقیه موارد طبق مقالات تاثیری بر ++ شدن ندارن، چون خودم خیلی پیگیر مواردی مثل هچینگ و پی آر پی و... اینا بودم، دکترم قبول نمی کرد، میرفتم تو مقالات pubmed کلی می گشتم ببینم واقعا درست میگه یا نه، دیگه به این نتیجه رسیدم این حرف که دفعه اول هیچ کار اضافی لازم نیست انجام بشه رسیدم

چون برای مثال چند تا گروه رو مطالعه کردن دیدن برای دفعه اول با پی آر پی احتمال لانه گزینی بالاتر که نرفت هیچ، کمتر هم شد نسبت به گروه مشابه که کاری نکردن و...

ممنون ازت ولی ظاهرا خیلی دیر وقت ویزیت میده چطور وقت بگیرم که زودتر برم

منشیش خییییلییییی بداخلاقه . یه معرفی نامه از یه پزشک دیگه بگیری و بهش بگی وضعیتم اورژانسیه زودتر بهت وقت میده . کلا نمیشه خیلی باهاش کل کل کرد یهو قاطی میکنه

راستی گفتم دکتر نوشته برام میکرو+pna     فهمیدم پی ان آ چیه.یه محیط کشت است که در اون حرکت اسپرم ها به شدت کاهش پیدا میکنه و دکتر میتونه اسپرم مورد نظر را راحت بگیره  و بعد تزریق کنه به تخمک.

ذخیره تخمدانت بعد از عمل کم نشد چون من جنین فریزم ندارم ذخیره ام الان کم شده ۱.۵ دکتر میگفت بعد عمل ...

من دیگه آزمایش ندادم و ذخیره من قبل از پانکچر ۳.۳ بود بعدش پانکچر شدم و بعدش هم لاپرا . الان دیگه خبر ندارم ولی مطمئنا کم شده

بچه ها من تو شهری که زندگی میکنم یه مرکز دولتی هست که ای وی اف انجام میده ولی خوب اموزشی هم هست یه 5 ...

گلم واقعا نمی دونم چی بگم من فقط مراکز، تهران، مشهد، اصفهان، شیراز، یزد و چند تا شهر شمالی مثل ساری و رشت و گرگان رو دیدم اینجا دوستان صحبت کردن و نتیجه هم گرفتن، واقعا نمی تونم راهنماییتون کنم

گلم واقعا نمی دونم چی بگم من فقط مراکز، تهران، مشهد، اصفهان، شیراز، یزد و چند تا شهر شمالی مثل ساری ...

ممنون زینب جان واقعا حوصله رفت وامد ورفتن به شهره دیگه رو ندارم شوهرم بعضی وقتا نمیتونست بیاد تصفه شب میرسیدم خونه این اتوبوس واون اتوبوس فکرشم حالمو بد میکنه

بچه ها اگر جنین هچینگ بشه لانه گزینی زودتر اتفاق میوفته ؟ فقط جنین بلاست و هچینگ میکنن ؟ اونی که بلاست و هچینگ کار دیگه ای نداره پس بعد از انتقال فقط باید لانه گزینی کنه ؟ من هییییچ علائمی ندارم 😔 چرا خیلی ها میگن ما علائم داریم نکنه باز نشده باشه از طرفی اتفاقی برام افتاده که میگم اگر میخواست نشه خدا منو امیدوار نمیکرد . من بنده خوبی براش نبودم اما همسرم تو دنیا فقط مهربونی و کمک به دیگران رو بلده بهش میگم این بشه مزد تماااام خوبی هات در حق بنده های خداست واقعا دلم میخواد خدا دلشو شاد کنه

سلام مامان ارامش عزیزم😘😘😘 صدات تو‌گوشم پیچید و اومدم😀 ممنون که به یادم بودی😘😘 من رفتم سونو ...

عزیزم مبارگهههههه، خدا رو شکررررررررررر چه قدر بهم چسبید این خبر

تو رو خدا بیا این عزیزان که هی بی بی میزنن نصیحت کن 

بیایید ببینین، معجزه خدا با بتای 40 دو قلو داشته، الان قلب یکیش عالی میزنه، ان شاء الله همیشه خوشکل بزنه😍😍😍😍😍😍😍😍💖💖💖💖💖