2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047020 بازدید | 684567 پست

دارم میمیرم از غصه هر کی میتونه لطفا کمکم کنه

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره دیگه۱ بخور تو بارداری ۵ نمیدن اما از الان ۱ بخور عزیزم اشکال نداره🌷🌷

عزیزم بستگی به تجویز دکتر و شرایط هر فرد داره من تا ماه 7 داشتم تازه بعد ماه 7 قطع کرد و به جاش ایزی آیرن داد..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خوب شد گفتی خدا نی نی تو برات حفظ کنه

عزیزم از دکترت بپرس قرار نیست برا همه یکی باشه من تا ماه 7 پنج داشتم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
گلم اگر یه بارداری و زایمان موفق داشتی خصوصا طبیعی اون آزمایش ها مطرح نمی تونه باشه، حتی اگر با نرما ...

زینب جان مشاوره خون‌ کجا میشه رفت، منم جهش داشتم ولی نمی دونم در چه حده؟ ترجیحم اینه زیاد دارو الکی مصرف نکنم، ممنون‌میشم راهنمایی کنی😘💝

بچه ها من بدبخت شدم چیکار کنم ساعت 11شب باید امپول اویترل رو برا تخمک گذاری میزدم اخه فردا پانچکر دا ...

عزیزم نگران نباش، با دکتر یا مرکزت مطرح کن اگه امکانش باشه ساعت پانکچرت رو عوض کنن که سر ۳۶ ساعت بشه، غصه نخور درست میشه، استرس برات بده🌸🌸🌸

البته اون سردرد شما شاید علت دیگه ای داشته باشه،یادمه گندمک جون هم سردردای بدی میگرفت تا زمانی که بت ...

ممنون عزيزم از جوابت

من روز 8 انتقال اونقدر سرم درد ميكرد كه شوهرم فكر كرد فشارم رفته بالا رفتيم بيمارستان فشار گرفتن ... دكتره گفت چيزي نيست شايد اثر داروهاييه كه بعد انتقالتون مصرف ميكنيد ولي خوب من اين داروها رو تا هفته پيش هم مصرف ميكردم ولي ديگه سردردي نداشتم. كلا علائم من از اول سردرد بود و گرسنگي و گاها تير كشيدن سينه ها كه فكر كنم از هفته 6-5 ديگه كم كم فروكش كردن. اين ني ني قسمت ما نبود ديگه چاره اي نيست  

حالا دكترم خودش گفت دفعه بعد برات سرم ميدم نميدونم اصلا ميشه همينطوري بدون بررسي سرم گرفت يا نه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام من ١٣ روز پيش با دكتر عارفى لاپاروسكوپى كردم هزينش حدود ٦تومن شد ولى اندومتريوزم خفيف بود با يك ...

مرسی کارش خوب هست یا نه تو زمینه لاپارا؟ هزینه شم که خیلی خوب دادی اخه تا ۱۰ تا ۲۰ قابل قبوله من باید به فکر هزینه مراحل بعدیمم باشم وچون مشکلم یکم حاده دکتر خوب و ماهری باید انتخاب کنم البته تو کلینیک اندومتریوز سینا هم وقت ویزیت گرفتم

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...

بچه ها من تو شهری که زندگی میکنم یه مرکز دولتی هست که ای وی اف انجام میده ولی خوب اموزشی هم هست یه 5 سالیه تاسیس شده ولی من ای وی اف ها مو یه مرکز خصوصی شهره دیگه که 7 ساعت راهه تا شهرمون انجام دادم به نظرتون ارزش داره به ای وی اف تو شهر خودم فکر کنم البته اینا تفکرات خوذمه فکر نکنم شوهرم راضی بشه به انجام دوبارش