2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047011 بازدید | 684567 پست
آره گلم باید نوبت بگیری قبلش 23562193، این شماره سونو داپلر هست، ولی برای دفعه اول باید به این شماره ...

اها خیلی ممنون عزیزم، البته سونو‌واژینال برام نوشته ها نه داپلر، برا تعداد و‌اندازه فولیکول غالب،  حالا فردا زنگ‌بزنم بپرسم، شما چه دکتری پیشنهاد میدی عزیزم برا ویزیت اول؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم نشونه خوبیه، ان شاء الله مامانی این بار

زینب جان پرش پا رو سری پیشم داشتم آخه 

منظورم از کمرم پشت کتفم دیروز همش نبض داشت دراز کشیدنی اعصابمو بهم ریخته بود 

خداروشکر امروز نداشتم 

ولی در کل نمیدونم چرا ران پام یا جاهای دیگم بعضی وقتا نبض میزنه 😐

خداجونم شکرت       

مامانای گل که ۴ ماه رو‌ رد کردین میشه بگین برای آهن دکترتون‌چه دارویی داده، (برای دوستم میخوام)😊،دوز آهنش چقدر باید باشه، گاین که توی روده باز میشه بهتره یا آهنای معمولی؟ کدومش بیشتر یبوست میاره؟

مامانای گل که ۴ ماه رو‌ رد کردین میشه بگین برای آهن دکترتون‌چه دارویی داده، (برای دوستم میخوام)😊،دو ...

عزیم من کپسول فِرودین دارم...خیلی خوبه.   برامن که همیشه سابقه یبوست داشتم...الان اصلا مشکل دفع ندارم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سرچ کردم .پژوهشکده رویان اصفهان وجود داره ولی بیشتر تحقیقاتش انگار روی حیوانات و تولید حیوانات تراریخته است .موسس اون هم دکتر نصر بوده.الان هم ارتباط زیادی بین رویان ومرکز ناباروری مشتاق وجود داره

مبارکت عزیزم,بسلامتی تورو خدا ببخش ایقد سوال میکنم دکترتون گفته استرادیول رو تا ماه چندمتون استفاده ...

ممنون گلم هر سوالی داری بپرس، تا هفته 12 کلا داروهای ما هست بعد یواش یواش کم میشه ولی هفته دیگه بهم میگه دقیقا چه جور کمشون کنم

آجی استرادیول ایرانی استفاده میکنی یا خارجی؟ آخه خارجیشو هرچی میگردم نیس خوزستان اصلا نیس اصفهانم چ ...

گلم من فقط گونال اف و ستروتاید و سیکلوژست خارجی استفاده کردم که اونم دکترم تجویز کرده بود بقیه همه ایرانی، خاطرت جمع اثر داره مال شرکت ابوریحان هست

آها لووتیروکسین هم از همون اول خارجی داشتم و فعلا تغییرش ندادم

الان آمپول فرتیژست هم دارم ایرانیه اونم مال ابوریحانه

ان شالله ننه ژان   یعنی هفته شماری میکنم به ۱۴ برسم تا تموم بشه    خدایی کسایی که ...

میدونی اصل عشق و حال مال کیه؟ آغا من یه دختر خاله دارم، اولا تا اراده کنه حامله اس، بعد نه ویاری نه چیزی، اون قدر خاطر جمعه فقط یه بی بی چک و بعد یه سونو تفننی و بعد غربال و تقریبا همین، تازه کلی خوشکل و خوش فرم میشه تو بارداری 😂😂😂😂، هی می گم خدایا شکر ولی یه بارداری این مدلی طلبت🙈🙈🙈 مدیونی فکر کنی پر رو ام

ممنون گلم هر سوالی داری بپرس، تا هفته 12 کلا داروهای ما هست بعد یواش یواش کم میشه ولی هفته دیگه بهم ...

سلام عزیزم میگم من شنبه هفته قبل انتقال داشتم جنین هام 4 سلولی آ و بی بودن، بنظرت چند سلولی بودن مهمه؟ مال شما چند سلولی بود؟ و اینکه الآن باید علائمی داشته باشم؟؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
نه عزیزم،اول میخواستم حضرت مریم برم ولی پرسجو کردم گفتن اونجا شلوغه مرکز مادر دکتر پیوندی خیلی عالیه ...

عزیزم اولا اگر ذخیره بالا داری یا حتی بعضی دوستان با ذخیره 3 ونیم هم هایپر شدن، احتمال هایپری هست بیشتر به ژنتیک و ذخیره بالا بستگی داره، اگر خیلی ذخیره ات بالا هست احتمالا سیکل آنتاگونیست که کوتاه هست برات شروع کنن و همین اول بگم اگر صلاح بر انتقال فریز بود اصلا و ابدا اصرار نکن فرش باشه چون خیلی خطرات داره، حتی یه هایپر شدن کم ریسک با بارداری ممکنه پر ریسک بشه و اصلا به صلاح نیست

اما من ذخیره ام 6 و خورده ایی بود و یه کیست آندومتریوما با سایز متغیر بین 2 تا 4 سانت تو تخمدان چپ، هنوزم هست البته، از روز اول که داروهام شروع شد فکر کنم 21 پری بهم استرادیول داد تا پري بعدی اومد، من شروع کردم روزی سه تا سفیده تخم مرغ خوردن، تو غذا قاطی می کردم که بشه تحمل کرد، بعد که گونال اف ها شروع شد هم ادامه دادم به خوردن همونا ولی کردمش روزی 4 تا 5 عدد، برنجو کم کردم، به جاش همش پروتئین خصوصا می گفتن گوشت مرغ که من بوقلمون می خوردم یا گوشت قرمز، آب زیاد می خوردم با پیاده روی با همسرم، هر دو ژل رويال خوردیم، به همسرم ولمن میدادم و از مدتها قبل ویتامین سی250 و ای 100 روزانه، 

خلاصه روز پانکچر هم بهم گفتن هایپری و احتمالا انتقال نداری مگه جنین ها همه بی کیفیت باشن که نشه فریز کرد و مجبور بشیم انتقال بدیم، چون خیلی اوضاع اسپرم های همسرم خراب بود حتی اولش خواستن تخمک هام رو فریز کنن ولی معجزه شد

مشکل همسرم هم چسبندگی شدید اسپرم ها به هم بود احتمال زیاد به خاطر مشکل ایمنی، که قبلش بهمون تو ظرف نمونه یه مدیوم مخصوص ریختن تا بعدا بهتر واش بدن، چند بار واش های مختلف دادن تا اثر کرد

مامانای گل که ۴ ماه رو‌ رد کردین میشه بگین برای آهن دکترتون‌چه دارویی داده، (برای دوستم میخوام)😊،دو ...

عزيزم من ايزي آيرن استفاده ميكنم سري قبلم همين رو استفاده ميكردم ، مشكلي ندارم باهاش براي من كه يبوست هم نياورده .

اها خیلی ممنون عزیزم، البته سونو‌واژینال برام نوشته ها نه داپلر، برا تعداد و‌اندازه فولیکول غال ...

گلم همون واژینال انجام میدن فقط جدای از بقیه، بخش داپلر، البته دستگاه یکی هست پروبش فرق داره و دقیق تره تازه