2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046744 بازدید | 684544 پست
عزیزم ناراحت نباش به این فکر کن که میتونست مثل مال من مثبت بشه یکماه تمام هر روز باهاش حرف میزدم که ...

😟منم اولین انتقالم مثبت شد اما همینجوری تو همین هفته های فکر کنم ۶.۷ بود که به خونریزی افتادم و خیلی سخت افتاد با خونریزی زیاد واقعا درک میکنم وقتی با بچت حرف میزنی و بعد یه مدت واقعا باور نکردنی سقط باید بکنی خدا کمکت کنه عزیز دلم😢

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما شب بخیر منو یادتون میاد دوبار انتقال منفی داشتم دکترمو عوض کرده بودم خواستم بگم هیچموقع ا ...

خدارو شکر عزیزم مبارکت باشه

خیلی مواظب خودت باش و برای بچه ها دعا کن💚💚

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
نمیدونم عزیزم،ولی با نسخه گرفتم،یعنی ۵ اشکال داره؟اگر بیشتر از ۳ماه بشه مشکلی پیش میاد?آخه تا اون مو ...

عزیزم به من ۵ داده بود و از روز انتقال که داشت داروهام و مینوشت برام دیگه۱نوشت🌷🌷

نه عزیزم دکترم گفتن,شانس لانه گزینی رو بالا میبره

ممنووون گلم

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
متاسفانه رویان چون پژوهشی و زیر نظر جهاد دانشگاهی این اتفاقات زیاد میوفته  دوستان بنا به تجربه ...

عزیزم اصلا ربطی نداره من خودم دو سال ی مرکز خصوصی میرفتم هیچ نتیجه ای نگرفتم 

ولی تو ی سال از همین مراکزی که تحت نظر جهاد دانشگاهی هستن نتیجه گرفتم

خدا جونم شکرت...
منم امروز دهم هستم برا نماز بیدار شدم زدم منفی بود😁😁

سکوت میکنم و فقط این که مال انا جون رو برات میفرستم

🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳

عزیزم به من ۵ داده بود و از روز انتقال که داشت داروهام و مینوشت برام دیگه۱نوشت🌷🌷

به من از قبل از انتقال ۵ دادن هنوز ی ورق دیگه دارم یعنی خوب نیست؟نخورم؟میگم چرا رفتم سونو دکترم برام ۱نوشت حالا وقتی اومدم خونه داروهامو دیدم کلی غر زدم  

خدا جونم شکرت...
شرایطط مثله منه منم بار چهارم لتتقال جنین فریزمه انشالله بار اخرمون باشه هر دوتامون باردار شیم

الهی امین و افرین بیبی نزدی😊😁

برا دل دردم میخوام زنگ بزنم میخوام بپرسم اشکال داره یانه از دیشب میگیره ول میکنه بی بی چکم همینجو ...

عاشقتم🤣🤣انشاللله همیشه بخندی عزیزم

شاید عجله کردیم . بعد ده دقیقه وسواسی شدم رفتم نگاش کردم یک خط هاله افتاده بود نمیدونم بر اثر موندن ...

عزیزم بیبی منم بعد ۱۰ دقیقه یه هاله خیلی کمرنگ انداخت💖

عاشقتم🤣🤣انشاللله همیشه بخندی عزیزم

🤣🤣🤣🤣

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
به من از قبل از انتقال ۵ دادن هنوز ی ورق دیگه دارم یعنی خوب نیست؟نخورم؟میگم چرا رفتم سونو دکترم برام ...

اره دیگه۱ بخور تو بارداری ۵ نمیدن اما از الان ۱ بخور عزیزم اشکال نداره🌷🌷