2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لک دارم خیلی کم اما هر وقت پامیشم میرم سونو یا وقت دکتر دارم و ... اینا میام خونه یه خون سیاهی ببخشی ...

استراحت کن عزیزدلم.ان شاالله به سلامت دردونه‌تو بغل میگیری❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام عزیزم به سلامتی، به دکترتون بگو فکر کنم ایزوکسوپورین نیاز داشته باشین

از الان؟

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

سلام دوستان کسی هست اخیرا لاپاراسکوپی کرده باشه من دنبال دکتر خوب میگردم که هزینه منصفانه هم بگیره. اندو شدید دارم که روده و کلیه درگیر شده.خودم پیش دکتر پادمهر رفتم ولی ایشون فقط وقت ازاد تو بیمارستان جم داره و حدود ۴۰ تا ۴۵ میلیون هزینه عملش هست.که خوب من اصلا انقدر نمی تونم بپردازم.کسی با اصف جاه یا دکترای دیگه جدیدا لاپارا نشده با قیمت بهتر منو راهنمایی کنه ممنون ازتون خیلی به کمک احتیاج دارم کسی اگه اطلاعات داره بهم بگه مرسی

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...
راستش نمیدونم دکتر گفت بین چی باشه اما اصلا یادم نیست منم ۴شنبه سرم زدم عددش فکر کنم ۱۸۰ بود مال من ...

براي دوستمه هفته ديگه انتقال داده استرس داشت تا ببره به دكتر نشون بده 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
این آزمایش برای بررسی بعضی بیماریها مثل ریوی ،کلیه یا کبددو... مینویسن  وهمچنین قبل تزریق سرمi ...

ممنوووون گلم 🌹

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستان کسی هست اخیرا لاپاراسکوپی کرده باشه من دنبال دکتر خوب میگردم که هزینه منصفانه هم بگیره. ...

سلام من ١٣ روز پيش با دكتر عارفى لاپاروسكوپى كردم هزينش حدود ٦تومن شد ولى اندومتريوزم خفيف بود با يك لوله هيدروسالپينكس

گلم تو رنج نرماله، این آنتی بادی ترشح شده در غدد برون ریز هست که خوبه مال شما ولی باز متخصص ببینه

مررسي زينب جون 🌺

گلم من رویان بودم، لتروزول نداشتم و بعیده واسه آی وی اف بدن، معمولا برای تلقیح تخمدان و آی یو آی مید ...

نه عزیزم،اول میخواستم حضرت مریم برم ولی پرسجو کردم گفتن اونجا شلوغه مرکز مادر دکتر پیوندی خیلی عالیه،

و اینکه میشه محبت کنی دقیق بهم بگی چیکار کردی ک عوارض هایپر نیومد سراغت؟ 

از اول سیکل پروتیین خوردی؟ چقدر و دیگه چی خوردی   چکارایی کردی؟ من بدنسازی کار میکنم برای کاهش وزن این ممکنه اثر بزاره؟

آخه من ۳۱ سالمه دوسال اقدامم کلی هم دارو خوردم هم من هم شوهرم،اسپرم شوهرم خییلییی ضعیفه، میخوام وقتی برم همون فرش برام انجام بدن واسه همین هایپر نشدن خیلی برام مهمه،اگه از تجربت بگی برام خیلی ممنون میشم

و ی سوال دیگه توی سیکل قبل انتقال ورزشی ک بپر بپر نداره بنظرت ضرر داره واسه تخمدانو رحم؟

ب من ۱۲ مرداد نوبت دادن ک برم برای مرکز بخاطر همین خیلی هولم میخوام از الان رعایت کنم ببخشید تروخدا انقد سوال پرسیدم 

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
عزیزم من مشتاق انجام دادم 

خوب بود .کی انجام دادید اول باید چه مرحله ای طی کنم.من میخوام تقریبا دو ماه دیگه شروع کنم از الان باید برم نوبت بگیرم یا همون دو ماه دیگه برم.کدوم دکتر بهتره از بین احمدی و کلانتر