2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
زینب جان من سونو روز ۱۰ تا ۱۳ دارم میتونم برم‌رویان انجام بدم، میخوام ببینم اونجا چه جوریاست، ساعت ک ...

آره گلم باید نوبت بگیری قبلش 23562193، این شماره سونو داپلر هست، ولی برای دفعه اول باید به این شماره زنگ بزنی و دکتری که مد نظرت هست از اپراتور بپرسی چه روزی تو بخش مطب هست بهت نوبت میدن استارت با اون باشی 23562196، و 23562199

یه شماره اصلی هم داره والا من خیلی وقته استفاده نکردم ازش 23562000

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گندمک جان من دفعخ قبل خارج رحم بارذار شدم ولی بیبچکم خیلی خیلی پررنگ بود

من خودم دفعه پیش بی بی چکم از روز ۱۱ مثبت شد ولی بتام اومد پایین و متاسفانه از دستس دادم انشالله که این یکی برام بمونه ❤❤❤

بچه ها شما همه بعد انتقال استرادیول داشتید.؟!.من ندارم چراا😶😶😶استرادیول واس چیه

گلم شما سیکل انتقالت چه جوریه؟ بعضی افراد سیکل نچرال دارن یعنی تخمک گذاری منظم، تخمدان بدون کیست و ضخامت رحم مناسب، گاهی هم بلافاصله بعد تخمک کشی هست که اصلا نیازی نیست، به نوع سیکلت بستگی داره

بجه ها جون سر دردي بعد انتقال طبيعيه يا نه؟؟

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
گلم شما سیکل انتقالت چه جوریه؟ بعضی افراد سیکل نچرال دارن یعنی تخمک گذاری منظم، تخمدان بدون کیست و ض ...

عزیزم من سیکلم کوتاه بود.قبل شروع سیکل استرادیول داشتم بعد که پریود شدم امپولام شروع شد بعدم که پانکچر کردن دو روز بعدش انتقال دادن...ضخامتم روز پانکچر ۱۱ بود کلا بهم جز قبل سیکل استرادیول نداد 😶😶😶

خداروشکر که حالتون خوبه عزیزم اومدم کمرنگ شده ولی بدون به یادت هستم گلم 😍🌹 حالت تهوع نگو ننه که و ...

عزیزم ان شاالله زودی خوب بشی کامل، ولی خدایی چرا اینا این جورین اخه😂😂😂😂، تو مقالات خودشون میگن 13 تا 14 هفته درسته بعد این مدلی نمیگن😁😁😁😁