2777
2789

خواهر دارم هردو ناجورن..امشب یهو دلم خواست یکم‌درد دل کنم باهاتون 😔اینم بگم هردو ازدواج کردن ومن دختر کوچیکه ام ۲۱ سالمه

یهو یه شب ک خوابیدم صب بیدار شدم دیدم همه جا پر کردن من لب هام چون بخاطر کم‌خونی سیاه شده بود ویکم هم گوشه گیر شده بودم وذره ای ارایش نمیکردم وقتی فهمیدم چ سرمن آوردن بهم تهمت اعتیاد زدن ومنو بردن آزمایشگاه آزمایش دادم و روشون سیاه شد ک من تالا تو عمرم حتی یه قلیون ساده لب نزدم خودشونم می‌دونستن ولی قلب من هرگز صاف نشد باهاشون ..

این فقط یکاریشون بود از گرفتن طلسم مرگ وبیماری و تهمت دزدی هم بهتره ک نگم🫠

احساس غم ودرد زیادی میکنم):

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهر منم بخاطر خواستگارای در پیتش منو خیلی آزار میده فکر کن هنوز شوهرش نشدن اینجوریه 

جالبه همشونم بی احترامی میکنن بهش

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 

کارشون خیلی زشت بوده. اما یادآوری خاطرات تلخ زندگی هیچ‌ فایده ای نداره. از خدا میخوام بزرگت کنه پیش چشم اونایی که خواستن کوچیکت کنن

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)