2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047020 بازدید | 684567 پست
سلام ما هم شکر....حالت تهوعت که انشاله خیلی کمتر شده 😍نینیمون چطوله  جنسیتش چی شد...

خداروشکر که حالتون خوبه عزیزم اومدم کمرنگ شده ولی بدون به یادت هستم گلم 😍🌹

حالت تهوع نگو ننه که وضع وخیمه 🤕 یه معده شاریده دارم که شده ابکش   

نینی خوبه عزیزم فقط دهن منو سیلبیس کرده😆 برای جنسیت اینجا خیلی دیر میگن دوستم ۶ماهه شده بهش گفته پسره 😶من دق میکنم تا اون موقعع🥺

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
ممنون نگین جان از همدردیت دیگه قسمت اینجوری بود  نی نی تون چطوره؟ انشالله که همه چیز اوکی هست ...

دفه بعد حتما به خوبی پیش میره عزیزم ،

میگم کاش قرص میگرفتی میذاشتی و درکنارش گرمیجات و قاعده آورا رو میخوردی شاید بهتر باشه دیگه بیمارستان و اینا ان شاالله لازم نمیشه، من هم تجربه سقط با قرص رو دارم هم بدون قرص، موقعی قرص گذاشته بودم (بصورت واژینال و زیر زبونی هستن) معده م بخاطر زیر زبونیا خیلی اذیت شد والا دردش کمتر از موقعی بود که بدون دارو سقط کردم، ان شاالله این روزا هم میگذره و روزای خوب میاد🌻

منم هنوز جواب آزمایشم نیومده بهر حال هرچی باشه همین هفته مشخص میشه توکل به خدا

الحمدالله❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر خانمی.پرنسس ماهم خوبه خداروشکر نترس گلم منم همین حسو داشتم دقیقا...ولی وقتی قطع کردی تازه ...

نفس راحت که میکشم مخصوصا از دست شیافا😂😂😂

ولی من درد رحم دارم مخصوصا کنار تخمدان ها انگار کشیده میشن نمیدونم واضح گفتم یانه  زیر شکمم موقع راه رفتن درد میگیره درحالی که بیشتر خونه هستم فقط اخر هفته میرم بیرون نمیدونم این دردا نرماله یانه ای کاش میشد یه روز بدون فکر استرس میبودم خدا خودش کمک کنه!

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
رخش جان بیا یه کم منو دعوا کن دیروز شدیدا حالت تهوع داشتم و یه بار ببخشید حالم به هم خورد امروز خیلی ...

سلام زینب خانوم

از تو که واردی بعیده انقد دورو بر استرس باشی

البته دست خود آدم نیست ولی عیب نداره اگه دوسداری نی نی نازتو اذیتش و ناراحتش کنی ک دوستت نداشته باشه بیخود بهر چیزی حساس باش

اونم انشالله بدنیا اومد حسابی با شب بیداریاش از خجالتت درمیاد😄😄😄

سلام من سه شنبه می خوام اولین جلسه برم پیش دکتر مشکل باروری ندارم اما می خوام ای وی اف کنم میشه بگید جلسه اول چیکار می کنن احتمالا روز دوم یا سوم پریودم هست هیچ ازمایشی تا الان ندادیم اولین بار که میریم یه بچه هم دارم 

نفس راحت که میکشم مخصوصا از دست شیافا😂😂😂 ولی من درد رحم دارم مخصوصا کنار تخمدان ها انگار کشیده م ...

دقیقا این دردو من داشتم دکترم بهم گفت از بس فعالیت نداشتی همه ماهیچه های بدنت منقبض شدن ک الان بعد کوچکترین فعالیت درد میگیرن

برام قرص ایزوکسوپرین و منیزیوم نوشت و گفت کمربند شکم بند بارداری ببند و اروم پیاده روی داشته باش

ک تا حدود زیادی برام موثر بود خداروشکر

دقیقا این دردو من داشتم دکترم بهم گفت از بس فعالیت نداشتی همه ماهیچه های بدنت منقبض شدن ک الان بعد ک ...

ببخشید شکم بند درست بود نه کمربند

اصلاح میکنم

گفت شکم بند ببند

منم شکم بند پاک سمن گرفتم و الان هروقت برم بیرون یا برم سرکار کمربندمو میبندم و خیلی کمتر نسبت ب قبل اذیت میشم

در ضمن بذای جلوگیری از زایمان زودرس هم گفتن خیلی موثره

گلم دفعه قبل چی کار گفتن انجام بدی؟ راستی یکی از دوستامون می گفت ماست پروبیوتیک بزن به اون ناحیه، فک ...

پماد کلوتریمازول مصرف کرده بودم..ولی الان دوباره برگشته

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
حتما خیریتی توش بوده. مراقب خودت باش عزیزم

آزی جون،ان شاالله برای غربالگری کی میری؟ دکتربرات تاریخ غربالگری رمشخص کرده؟

راستی بر غربالگری باتاریخ پری میرن یا یاهفته سونوقلب؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

دوستان جواب اين آزمايش رو بهم ميگيد لطفا🌹🌹

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دفه بعد حتما به خوبی پیش میره عزیزم ، میگم کاش قرص میگرفتی میذاشتی و درکنارش گرمیجات و قاعده آورا ر ...

عزیزم من چون قبلا جراحی رحم داشتم انقباضات رحمی برام خطرناکه شنیدم که قرص شدید میکنه انقباضات رو اگه تا چهارشنبه خودش دفع نشه میرم ساکشن چاره ای ندارم

انشالله نی نی سالمه سالمه و بسلامتی میاد بغلت دوست مهربونم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم بارداری یا نه؟  ماست بخور زیاد . لباس زیر هات رو آفتاب بده و اتو کن. حتما خودت رو خشک ...

باردارم عزیزم شش هفتمه

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
حتما خیریتی توش بوده. مراقب خودت باش عزیزم

راستی،خواهرزاردم نمیدونستن بارداره،پسرش ر برده بوده رادیولوژی کرده بوده......حالا اول هفته هشته.....

انگارآخرهفته ۴پسرش ربرده داخل اتاق رادیولوژی عکس ازپای بچه بگیره..

توهفته۶متوجه شده باردارم وجنین هم قلب داشته و داره......

حالا هممون ر وحشت برداشته .میتونی از همسرت بپرسی که چه باید کرد؟ سقط به نفعشه؟ 

این هفته میرن پیش دکتر حنطوش زاده برای مشاوره....

واینکه اولین سونوکه میره وقلب هم داشته،باپری نمیخونه،دوهفته کمتر زده باید هشت هفته میبوده،شش هفته زده سونوگرافی.......حالا غربالگری ر باید طبق تاریخ پری بره یاسونو؟

هنگ نکنی ها،ناخواسته باآیودی باردارشده،وپسرش یک سال ونیمشه وچون آیودی داشته به باردار بودن شک نکرده ،فقط تهوع باعث شده بی بی چک بزنه.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام من سه شنبه می خوام اولین جلسه برم پیش دکتر مشکل باروری ندارم اما می خوام ای وی اف کنم میشه بگید ...

ابه احتنال زیاد برلت لزمایش مینویسهذواگه سیکلت شروع شه یه 45 روزی طول میکشه تا بع تخمککشی برسی