2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047020 بازدید | 684567 پست
سلام بچه ها . بعد از انتقال باید استراحت مطلق باشیم ؟؟؟ یعنی نباید از جامون تکون بخوریم ؟ پس چرا تو ...

سلام عزیزم نه اصلا استراحت مطلق نیاز نیست گلم تازه ضرر هم داره، ببین عزیزم ان شاالله +++ که شدی باید از کارت کم کنی و بیشتر استراحت کنی ولی اون دو هفته کاملا عادی باش فقط چیز سنگین بلند نکن، ان شاء الله این بار مامانی

مرسی از پاسخگوییت عزیزم . من بار سومم هست و دیگه جنین ندارم . واقعا خسته شدم . از طرفی هم وقتی پا می ...

عزیزم منم عذاب وجدان شما رو داشتم ولی واقعا ربطی نداره، بالاخره آدم کلی هزینه کرده، کلی هورمون وارد بدنش شده حتما نتیجه می خواد و هر کاری می کنه تا احتمالات بالاتر بره حتی یک درصد، ولی عزیزم اگر حتی یک درصد احتمال ++ شدن با استراحت بیشتر می‌شد تو کشورهای دیگه هم می گفتن، ان شاء الله مامان شدی، منم اصلا اون موقع علائم نداشتم، اصلا دنبال علائم نباش اگر چیزی هم باشه به خاطر داروهاست، گرفتن بچه فقط با بتا معلوم میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام  خانم ها من سه روز زير دلم سمت راست يه نقطه تير ميكشه و درد ميكنه جابجا شدني يا زياد نشست ...

سلام عزیزم منم مثل شما از فکرای شیطانی میاد سراغم ولی دیگه خداییش واسه شما خارج رحمی منتفیه کامل، اون انقباض ها هم قطعا چیزی نیست ولی اگر خیلی نگرانی چون دو هفته از سونو قبلی گذشته یه سونو دیگه مجدد برو خیالت راحت میشه 

اگه یه بار بهتون گفتن خارج رحمی نیس پس فکر خارج رحمی رو از سرت بیرون کن درد و تیر کشیدن بدون لکه بی ...

رخش جان بیا یه کم منو دعوا کن دیروز شدیدا حالت تهوع داشتم و یه بار ببخشید حالم به هم خورد امروز خیلی بهترم، اعصابم خورد شده و ناراحتم😢😢😢😢

وااای چقد حرف زدم اصلا علاقه ای ب تایپ کردن ندارم اما چون میدونم اینجا هممون محتاج کمک همدیگه هستیم ...

نه عزیزم خیلی حالم بهتر شد تجربیاتتو خوندم، هر وقت حس می کنی بیا باهامون صحبت کن، من اگر تو یه مساله حتی یک نفر بیشتر بهم آرامش بده حالم خیلی بهتر میشه، واقعا مؤثره این صحبتا

بچه ها کسی تو مرکز مادر ساری میکرو انجام داده؟  ی سوال دیگه الان هزینه میکرو چقده؟

عزیزم من از مرکز ساری خبر ندارم، ولی خودم 3400 پانکچر و فریز شد، 1150 انتقال، دارو ها هم تا قبل انتقال 1400، ویزیت ها و سونو هم حساب نکردم چون هر بار 33 بود 

نه عزیزم وصل نمیکنن....  من برا زایمانم وصل نکردن....  حتی برا لاپراسکوپی که 3 ساعت طول ...

سلام آنا جون خوبي عزيزم ؟ خوش به حالت خانمي كه براي زايمان بهت سوند وصل نكردن ، من سزارين خيلي راحتي داشتم ولي ياد اون مرحله سوندش ميفتم حالم بد ميشه واقعا .

سلام دوستان از نگین خبری شد؟؟؟ آیا رویا زایمان کرد؟؟؟ و آیا مامان سبحان گلمون چی ؟ از الها ...

سلام مريم جون ، خوبي خانمي ؟ رويا جون كه گفت ديروز درداش شروع شده ان شا الله تا الان احتمالا گل پسرش رو بغل كرده .

نگين جون هنوز جواب آزمايش سل فريش نيومده .

الهامي خوبه خدا رو شكر . 

بنده هم هنوز زايمان نكردم خانمي الان دارم ميرم دكتر فعلا كه همون ٣٠ تير هست تاريخ زايمانم ، دعا كنيد فشارم بالا نره .

سلام حالتون خوبه دارم میمیرم از درد جوابمو بدید آندومتریوز و هیدروسالپنکسم و توی سیکل تخمک کشی لانگ ...

گلم امروز برو دکتر و بگو برات بررسی کنن، منم آندومتریوز دارم ولی تو سیکل این جور نشدم، البته سیکل پانکچر من کوتاه بود، سیکل انتقالم لانگ

منم همينطور زير چراغ قوه انقددددد نگاه ميكنم تا شايد چيزي ببينم😔يعني ميشه منم مثل شما روزي كه بچه ه ...

عزيز دلم حتما ميشه خانمي ، وقتي مشغول انجام دادن يك كار سخت هستيم زمان خيلي دير ميگذره ولي وقتي تمام ميشه و به عقب برميگرديم ميبينيم كه چه زود گذشت اين لحظه هاي شيرين ان شا الله براي شما هم خيلي زود اتفاق ميفته .