2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم ان شاالله به سلامتی هر موقع اومد میگن سالمه و خیالت راحت میشه

ان شاالله عزیزم ممنون🙏

میگم زینب جون دیدم بالا نوشتین امروز روز دهمه دعای توسله ولی من امروز روز یازدهمم بود که خوندم🤔

الحمدالله❤
ازی مادر اگه برفرض شیاف قطع نشه بده ؟ اخه خیلی دودلم 

الهامي جون چرا نگراني هر كاري بهت گفتن همون كار رو انجام بده ، من سري قبل تا همون ٤ ماه اول آمپول پروژسترون داشتم بعدش ديگه قطع شد ، اين سري هم فقط دو ماه كه خونريزي و لكه بيني داشتم بعدش هم اگر به دكترم بود ميگفت يك مدت ديگه استفاده كنم ولي من ديدم مشكلي ندارم سر خود قطعش كردم .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان عزیزم.

امیدوارم همه خوب باشین.

امروز دکتر طرازی برام روز انتقال رو ۴ش مشخص کرد .

ضخامت رحم هم تری لاین و ۹ بود.

وقتی دارین برای بقیه دعا میکنین ، منم یاد کنین .

ممنون.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

یک مشورتی هم میخواستم بگیرم ازتون.

به نظرتون روز انتقال با مادرم بیام و انتقال بدم و با ماشین ۳ ساعت رو برگردم خونشون. 

یا مثلا تا جمعه تهران بمونم و برم خونمون که سی چهل تا پله داره ، و جمعه برم ۳ ساعت با ماشین شخصی خونشون؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام به همگی امیدوارم هر چه زودتر همتون نی نی دار بشید انشاءالله به حق آقا امام رضا(ع)  من همه ...

گلم ببین خودت باید تصمیم بگیری کجا راحت تری، مراکز ناباروری تیمی کار می کنن و هر بار یه دکتر شما رو می بینه، ممکنه چند بار هم شانسی با دکتر خودت باشی که روز اول تشکیل پرونده دادی، ولی برای ایام تعطیل خیالت راحته و این که همیشه جوابگو هستن، مطب شخصی هم میشه بری، اونجا همیشه با یک نفر هستی ولی نمی دونم موقع ایام تعطیلات یا اگر یهو دکتر زایمان اورژانسی داشت چه جور میشه، چون خودم مطب نرفتم خبر ندارم، ولی خوب یک نفر از اول تا آخر کار پزشک شماست و خوب یه مقدار گرونتر هست ولی خیلی خوبه با یه نفر آدم ادامه بده که همه چیزو اطلاع داره، راستی تو مراکز همیشه برای بیمار اشون دارو گیر میارن، و اصل هست ولی مطب شخصی یه مقدار دیدم تو بعضی دوره ها سخت دارو گیر میومده، البته همه اینا برای تهران هست از شهرستان خبر ندارم

دیگه خودت باید ببینی کجا راحت تری، چون پروتکل آی وی اف و میکرو همه جا یکسان هست

آها راستی جنین شناسی هم مهمه که مجهز باشه و جنین شناس خوب باشه

دوستان برا سردرد شدبد توی بارداری چه قرصی میخورید .من دکترم یادمه قبلا گفته بود دوتا استامنوفن ۳۲۵ م ...

گلم فقط همونو مجازی بخوری، حالا امتحان کن کمپرس سرد یا گرم یا بستن سر، یا کم کردن نور چراغ خونه کدومش بیشتر روی شما اثر داره

سلام دوستان من امروز روز ۱۱ انتقالم هیچ علائمی ندارم هیچی فقط گاهی انگار تو پهلوم اندازه یه نقطه منقبض میشه دو سه روزیم یه ته سردردی داشتم☺☺☺☺ صبح بی بی چک زدم در حد توهم یه خط افتاد .... بنظرتون الان جواب میده بی بی چک ؟ برم آزمایش یا صبر کنم همون روز ۱۵ برم ؟

دوستان معذرت میخوام من دوباره ترشح زرد رنگ وخارش دارم ...چکار کنم اخه😩

گلم دفعه قبل چی کار گفتن انجام بدی؟ راستی یکی از دوستامون می گفت ماست پروبیوتیک بزن به اون ناحیه، فکر کنم می گفتن به صورت خوراکی هم خوبه ولی یادم نیست دقیق خوراکی هم خوبه 

بجه ها جون يك سوال داشتم...بعد از انتقال جنين يادم نيس روز اول يا دوم توي ادرارم لكه چربي سفيد ديدم ...

عزیزم خیالت جمع رحم به مثانه ارتباط نداره، اونا هم نمی دونم چی بوده، عفونت ادراری که نداشتی، سوزش و خارش و اینا؟