2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
ممنون عزیزم. خوبم شکر خدا. انشاءالله خودت و نی نی ات سلامت باشید 😍😍 من همون دو‌هفته پیش رفتم ...

اره من زودتر رفتم چون میخاستم همون۴شنبه سرم ای وی ای جی بزنم رفتم ببینم انشاللله به سلامتی نینیم خوبه که برم بزنم برا همین رفتم🌷🌷که گفت ۸هفته و ۳روزی که الان شده ۸هفته و ۵روز🌷شما دقیقا با من یکی هستی عزیزم

استرس نداشته باش عزیزم انشاللله نینیت سالم سالم عزیزم🌷🌷خبرشو بهم بده یردا عزیزم😙😙

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
كدوم داروخانه داره ممنون ميشم بهم بگي من خيلي داروخلنه هارو رفتم نداشت اصلا

یکیش که تو ایت الله کاشانیه بلوار فردوس و یکیش هم انقلاب به سمت کارگر شمالی ۴راه نصرت کلینیک سارا داروخونش همیشه داره عزیزم🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بجه ها جون يك سوال داشتم...بعد از انتقال جنين يادم نيس روز اول يا دوم توي ادرارم لكه چربي سفيد ديدم ...

نه عزیزم جنین که دفع بشه اصلا مشخص نیست ودیده نمیشه.،انشالله برات گرفته❤

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
من برای ایمنی سرم ای وی ای جی زدم و پردنیزولون هم میخورم هر روز۱عدد بعد صبحانه و تو هفته ۸هم باز زدم ...

نمیدونم چرا سرم بهم ندادن... فک کنم بعد انتقالای منفی میدن.. ب شمابار اول دادن؟

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
سلام ممنون از همدردی هاتون بچه ها واسه انتقال بعدیم چه موقع باید برم پیش دکارم زمان خاصی باید بگذره ...

عزیزم خودت پیگیر بررسی باش به دکترا باشه بعد 0ندین منفی تازه میخوان بررسی کنن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون متوقف شده و ختم بارداري دادند 

متاسفم عزیزم..... 

نمیدونم چی بگم..... 

واقعا سخته بعد اون همه ذوق و شوق اینطوری بشه اما بازم امیدوار باش چون تا این مرحله اومدی و معلومه یه کوچولو بررسی کنی علت ت قف مشخص میشه و انشالله دفعه بعد فرشتت زمینی میشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان من ماه پیش تو سیکل ای وی اف بودم منوتروپین استفاده کردم ۱۲ تا تو ۶ روز به گفته دکترم تو ...

عزیزم این به هم ریختنها بعد هورمون تراپی طبیعیه اگه تا با هفته تاخیرم پریود نشدی یه سونو شو شاید فولیکول ات کیست شدن.... 

سلام خانوما من روز ۴ انتقال جنینم  دیروز دندونم عقلم شکست من باید چیکار کنم ؟؟ خیلی نگرانم&nb ...

عزیزم نگران نباش حالا یهدکتر بر و به‌م بگوانتقال جنین داشتی یا مثلا بگو احتمالا بارداری و.... 

ببین چی میگه..... 

شاید به‌کار سطحی انجام داد که بدتر نشه.... 

سلام دوستان یه سوال خیلی فکرمو بهم ریخته اصن بهش فک نکرده بودم تاالان😓میگم برای تخمک کشی یا انتقال ...

نه عزیزم وصل نمیکنن.... 

من برا زایمانم وصل نکردن.... 

حتی برا لاپراسکوپی که 3 ساعت طول کشید..... 

نگران نباش.... 

من این همه عمل شدم یه بارم سوند وصل نکردن..... 

برا پانکچر و انتقال دلیلی نداره وصل کنن.... 

انشاالله...انا جون دکتر گفته ساک خیلی کوچولوعه.. امکان داره ضعیف باشه؟

خدا بخواد هیچ غیر ممکنینیست.... 

به رویا جون گفته بودن قلبش ضعیف میزنه.... 

بعد کلی خونریزی کرد به قول خودش مثل فواره خون ازش میومد.... 

اما قدرت خدا رو میبینی امروز فردا به سلامتی بغلش میکنه.... 

والا😁 اتفاقا امروز تو مطب براش یه دختر پسندیدم.... البته تو شکم‌ مامانش بود...ولی خب میگن مادرو بب ...

دمت گرممممم مادر شوووورررر.... 

نه عزیزم جنین که دفع بشه اصلا مشخص نیست ودیده نمیشه.،انشالله برات گرفته❤

مرسي عزيزم خاطرمو جم كردي🌹🌹🌹

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
جواب منفی شد😭😭😭😭😭😭😭 دیگه خسته شدم بخدا ۵ ساله درگیرم حکمته .ذلته . هر چی بس نیس واقعا

عزیزم فقط میتونم از خدا برا دلت آرامش و خودت صبر بخوام و آرزوی معجزه برات بکنم..... 

انشالله هر مانعی سر راه مادر شدنته کنار بره.... 

دوستان من امروز پانکچر شدم . امسال همـمث پارسال فقط نصیبم ۵ تا تخمک شد ـ ولی هنوز بهش امید دارم حداق ...

عزیزم انشالله این دفعه مامانی....