2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم تولد امام رضاست روز یکشنبه🍭🍬🍰🎂🍨🎁🎉🎊 اگه لایق بودم رفتم حرم دعا گوی همه بچه های این سای ...

عزیزم خیلی برام دعا کن جفتم دکتر گفت خیلی پایین برا همین با کوچکترین حتی نشستنی به خونریزی میفتم 🌷🌷خیلی دعام کن و سلامم و به امام رضا برسون بگو انشاللله حالم زود خوب شه و با نینیم به سلامتی برم پابوسش💚💚

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم داروخونه بینائی تقریبا کنار بیمارستان سعدی هست من کلا از اونجا میگیرم...ایندفعه تموم کرده بودن ...

نفسی جون نی نی خوبه؟این داروخونه تعداد بالا هم میدن عزیزم؟ان شاالله من دیگه نیازم نشه.سه تا بسته دیگه دارم ولی از الان تو فکرشم😂 راستی چرا گفتی احتمالا تا اخر بارداری داری گلم؟بخاطر جفتت؟فکرمیکنم جفتت مثل من لولایینگ بود درسته؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام حالتون خوبه دارم میمیرم از درد جوابمو بدید

آندومتریوز و هیدروسالپنکسم و توی سیکل تخمک کشی لانگ هستم که دو روزِ آمپول سینافکت ۵۰ واحد دور ناف تزریق میکنم که پهلو درد شدید و از سر معده م تا دور نافم درد شدید دارم چیکار کنم؟

از آمپولاست؟

کمکم کنید

عزیزم داروخونه بینائی تقریبا کنار بیمارستان سعدی هست من کلا از اونجا میگیرم...ایندفعه تموم کرده بودن ...

مرسی عزیزم بعدش دیگه شوهرتون از کدوم داروخونه دیگه گرفته بودش ؟ راستی شما آمپول پرولوتون هم دارین دکتر برام نوشته ک دو هفته ای ی بار تزریق کنم ولی گیر نیوردم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
من‌از فردا باید‌ پیورگان‌تزریق کنم، میشه روز هفتم پریودم، کسی میدونه چه ساعتی بهتره تزریق کنم؟

عزیزم من پیورگان رو ساعت ۵ عصر میزدم.معمولا امپولای تحریک تخمدان رو میگن بین ۴ تا ۶ عصر بزنین بهتره

ان شاالله اینبار مامان شدنتو جشن بگیریم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام حالتون خوبه دارم میمیرم از درد جوابمو بدید آندومتریوز و هیدروسالپنکسم و توی سیکل تخمک کشی لانگ ...

عزیزم من اطلاعی ندارم متاسفانه ولی اگه انقد درد دارین کاش با مرکزتون درمیون بذارین

عزیزم من پیورگان رو ساعت ۵ عصر میزدم.معمولا امپولای تحریک تخمدان رو میگن بین ۴ تا ۶ عصر بزنین بهتره ...

ممنون‌خاکستری جونم، 🥰🥰🌺🌺💖💖خیلی برام دعا کن، راستی عزیزم جفت لولایینگ چیه؟ 

مرسی عزیزم بعدش دیگه شوهرتون از کدوم داروخونه دیگه گرفته بودش ؟ راستی شما آمپول پرولوتون هم دارین دک ...

عزیزم دکتر میخواد شیافتو قطع کنه که امپول نوشته برات؟

ممنون‌خاکستری جونم، 🥰🥰🌺🌺💖💖خیلی برام دعا کن، راستی عزیزم جفت لولایینگ چیه؟ 

فداتشم.اگر لایق باشم هرلحظه دعاگوی تمام منتظرا و تمام باردارا هستم

جفت لولایینگ جفتی هست که پایینه اما کم خطرترین نوع جفت پایینه، که از دهانه ی رحم فاصله داره ولی خب مواظبت میخواد

یعنی از جفت سرراهی و مارژینال اینا کم خطرتر هست😘

سلام دوستان من معدم خیلی درد میکنه میتونم ۵رق نعنا بخورم به نطرتون ؟؟؟

عزیزم فکرنکنم توی بارداری عرق نعنا زیاد خوب باشه ولی بازم شاید دوستان بهتر بدونن...

دکتر بهت قرص نداده؟

عزیزم فکرنکنم توی بارداری عرق نعنا زیاد خوب باشه ولی بازم شاید دوستان بهتر بدونن... دکتر بهت قرص ند ...

چرا داده ولی اصلا اثر نداره همش معده درد و حالت تهوع و بالا اوردن شده کارم ...رانتیدین داده 

خدا جونم شکرررت  
اگه قطع نشه مشکلی پیش میاد بنظرت؟ یه جور ترس دارم 

سلام گلم خوبی؟فسقل ما خوبه؟نتزس منم همین حسو داشتم.وابستگی پیدا کرده بودم به داروها فکزمیکردم اگه قطع شن اتفاق بدی می افته.ولی خداروشکر چیزی نشد.عزیزم حتما کافیه که دکترت گفته قطعش کن.ولی بنظرم استرادیول هم مثل شیاف توی چندمرحله کم و قطع میشه

من که بخاطر شرایطم مجبور شدم شیافو ادامه بدم ولی استرادیول رو هفته ی ۱۳ قطع کردم.دکترم گفت بیشتر از این هفته ها توصیه نمیشه توی بارداری