2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046615 بازدید | 684533 پست
سلام خانما شب بخیر منو یادتون میاد دوبار انتقال منفی داشتم دکترمو عوض کرده بودم خواستم بگم هیچموقع ا ...

سلام.عزیزم...بله من شمارو یادمه 

خداروشکر خیلی خیلی مبارکت😍😍😍😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام خانما شب بخیر منو یادتون میاد دوبار انتقال منفی داشتم دکترمو عوض کرده بودم خواستم بگم هیچموقع ا ...

خيلي متنت قشنگ بود مباركت باشه معجزه ي شيرين خدا عزيزم

ميشه بپرسم مشكل از همسرت بود؟

چيز خاصي مصرف كردين

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان بنظرتون از چه روزی بعد انتقال باید بی بی چک زد ؟ من دهم زدم منفی بود حالم گرفته شده 😥😥😥

منم امروز دهم هستم

برا نماز بیدار شدم زدم منفی بود😁😁

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

دوستان من از دیشب یه دل درد یواش پریودی پس زمینه دلمه😄😄

بنظرتون بد نیست؟؟

شماره رویان دارید من زنگ بزنم بپرسم؟؟

امروز ده انتقالمه

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
ممنون عزيزم از دعات انشاالله  جنينات بلاست بودن ؟ چند تا جنين انتقال دادي ببخشيد زياد سوال پرس ...

نه عزیزم سه روزه هچینگ بودن ۳تا انتقال دادن 

هر چقدر دوست داری سوال بپرس عزیزم خوشحال میشم اگه بتونم راهنمایی کنم

خدا جونم شکرت...

بچه ها نظرتون درمورد انتقال فرش چیه؟ به من گفت احتمال داره انتقال فرش برات بدیم من که رحمم تقویت نکردم دارو تقویت رحم نخوردم و... کسی اینجا از انتقال فرش نتیجه گرفته؟ 

...... 
شرایطط مثله منه منم بار چهارم لتتقال جنین فریزمه انشالله بار اخرمون باشه هر دوتامون باردار شیم

انَشالا هر دومون باردار شیم . چندتا انتقال دادن براتون ؟ جنینتون چند روزه بود ؟ الان روز چندم انتقال هستید ؟ برای من آزمایش هارو روز ۱۶ و ۱۸ زده چرا انقدر دیر ؟ قبلا ۱۴ و ۱۶ میزدن

بچه ها ببخشید سوال نا مربوط میپرسم.واقعا نیاز به راهنمایی دارم.کسی از شما سردوز بابی لوک دو نخ یا سه ...

تو قسمت جستجو سرچ کن خیاطی شاید آورد.. من سر دوز سنجاقک ۳ نخ و  رنگ سفید رو دارم و راضی ام ازش.. بابی لوک رو نمیدونم عزیزم

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
هومت جان مگه قرار نبود بیبیچک نزنی من نزدم فعلا

نخواستم بزنم

چون از غروب دل درد پری اومد سراغم

خواستم بدونم خبری هست یانه😁😁

بچه ها من خیلی نگرانم اخه من الان روز 12 پریود هستم فقط روزی دو تا پیورگان زدم با hmgکارما و تعداد فولیکول هام سه تا تو راست 12/13/14 و تو چپ 11/12/13هس به نظرتون کم نیس احتمالا روز 18عادت پانچکر بشم چرا به من گونال نداد فولیکول زیاد داشته باشم این همه هزینه میکنم اونم برا چند تا فولیکول فقط؟ 😭😭😭😭😭😭😭چون پلی کیست هستم 10/11 متعدد هم دارم اما چه فایده کوچیک هستن دیگه

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
شرایطط مثله منه منم بار چهارم لتتقال جنین فریزمه انشالله بار اخرمون باشه هر دوتامون باردار شیم

انشاءالله باردار میشین هر دوتاتون دعا میکنم براتون😘

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........