2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
عزیزم زرنانی دکتر زنانه ؟؟ من هایپر شدم ۲۵ تا تخمک برداشتن اما ۱۳ جنین اما گفتن ۹ تا فریز میکنیم نف ...

نه عزیزم فوق تخصصی ایمونولوژی ناباروری هست، خیلی عجیبه با این ذخیره هایپر شدی، معمولا احتمالش برای شما کم هست، گلم درک می کنم ناراحتی الان ولی تا الان کم کاری نشده برای شما اصلا روند درمانتو خوندم تا حالا درست و دقیق بوده مثل پروتکل های استاندارد کل دنیا، اون 4 تا جنین هم ارزش فریز نداشتن، منم یکی از جنینهام این جوری شد، انداختن دور

عزیزم کاملا می فهمم چی میگی و دردی که کشیدی خیلی آزار دهنده هست ولی اصلا نا امید نشو ان شاء الله زود نتیجه میگیری منم با کلی مشکلات که هردومون داشتیم همین رویان اومدم چون دوست صمیمیم نتیجه گرفته بود و البته تحقیق هم کردم نزدیک خونمون هم بود، ما هم سه سال تمام رفتیم و اومدیم کلی بررسی، واقعا هم ترجیح خودمون بود یهو آی وی اف نشیم چون کلی عوارض و از همه بدتر استرس داره، می دونی تو این مدت چه قدر آدم دیدم که با فقط تلقیح تخمدان و آی یو آی ساده باردار شدن و چه قدر راحت تر از ماها که با آی وی اف باردار شدیم، دوران حاملگی خودشون رو سپری کردن، حتی تو سنین بالا، 

، فقط قبل انتقال بعدی حتما پیش زرنانی برو همین آزمایش های ایمنی و انعقادی رو می نویسه برات خودش هم دستور میده چی کار باید کرد

خانمهایی که قبل از انتقال جنین خراش آندومتر انجام دادین میشه من رو راهنمایی کنین که چجوریه و کی باید ...

گلم خدا رو شکر مشکلی نداشتی یک سیکل قبل انتقال آندومتر رو خراش میدن دو جور هست سرپایی و بدون بی هوشی که گویا فقط اثرش برای یک سیکل می مونه و با بیهوشی و تو اتاق عمل که تا دو یا سه سیکل پری اثرش می مونه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم برا منم هست.آره همونه میگن تا بالای شکم میاد برا من خیلی کمرنگه

براي شما الان تا كجا اومده خطش؟ هنوز پايين؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
آره عزیزم درسته  من دوتا از خانومایی که رویان باهاشون آشنا شدم بار اول باردار شدند و الانم نزد ...

دقیقا خیر ببینی من پارسال بعد از ویزیت با پادمهر هر روز خودمو سرزنش می کردم گریه می کردم که اشتباه کردم رفتم رویان، من باید لاپاراسکوپی بشم و کلی اطلاعات نصفه داشتم، ولی واقعا الان میگم بهتر که جراحی نکردم چون هر کی آندو داره کیس جراحی نیست

گلم از ته قلبم می خوام که این بار نتیجه بگیری واقعا فرسایشیه این راه، تو رو خدا برای منم دعا کن دو هفته دیگه سونو دارم این قدر شیطون دلمو خالی نکنه😢😢😢😢

منم زدم منفی بود راستشو بخای من امید ندارم مثبت شه دیگه جوایش قطیه همینه

چرا

قطعی رو روز۱۴ معلوم میکنن

بی بی چک که یه عالمه خطا داره رو ملاک قرار نمیدن که😕

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
چرا قطعی رو روز۱۴ معلوم میکنن بی بی چک که یه عالمه خطا داره رو ملاک قرار نمیدن که😕

اخه هموت جان من تا حالا ندیدم بیبیجک خطا داشته باشه دفعه قبل که خارج رحم بود فورا خط دومش پررنگ شد

شاید عجله کردیم . بعد ده دقیقه وسواسی شدم رفتم نگاش کردم یک خط هاله افتاده بود نمیدونم بر اثر موندن ...

خب خداروشکر

من لای صدتا چیز پیچیدمش😁😁

دیگه راه نداره برم ببینمش😂😂

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
اخه هموت جان من تا حالا ندیدم بیبیجک خطا داشته باشه دفعه قبل که خارج رحم بود فورا خط دومش پررنگ شد

الان کلا زوده

مثلا فک کن جنین امروز شروع کرده به لانه گزینی تو رحم

چطور بتارو بی بی چک نشون میده. الان در حد چند دهمه😍

نگران نباش. ان شالله روز چهاردهم باهم میریم آز. هردوتامونم مثبتیم💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

بعد شما با ivf بسلامتی مادر شدی؟ دکترم که گفت اینارو ازمایشگاهم ببری ارزش بررسی نداره  گفت هز ...

انشالللله به سلامتی عزیزم خودش دفع شه و برای پانکچر هم پیشنهاد خوبیه من مطمینم وقتی دفعه اول گرفته عزیزم شرایط رحمت عالیه عالیه اصلا نگران گرفتن جنین نباش رحم مهمترین گزینه هستش عزیزم که خدارو صدهزار مرتبه شکر مال شما عالیه انشاللله به امید خدا🌷👐

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
انتخاب مرکز ناباروری تو این قضیه مهمه داشتن پزشکان دلسوز و متبحر  من تازه اقدام کردم ولی دو ما ...

عزيزم اسم دكترتون رو ميگيد؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
متاسفانه هیچی😢

عزیزم خیلی ناراحت شدم اما خدارو شکر که هیچ مشکلی نداری معمولا با ازمون و خطا و تغییر داروها تو هر دوره یکیش به هر کسیی جواب میده منم دفعه۴ جواب داد هر بار یکم فرق داشت و اینبار جواب داد شما هم بسم الله بگو و دوباره شروع کن دعای ما هم پشتت عزرم ارزوی بهترینهارو بران دارم👐🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم